Popular Post BinaR Posted November 3, 2019 Popular Post Share Posted November 3, 2019 @ CHerbatniK 1. Ile masz lat? 14. 2. Ile masz wzrostu? 178 cm. 3. Jak masz na imię? Miłosz. 4. Masz jakieś hobby? Lubię uczyć się o sourcemodzie, a tak spoza komputerów to gra w koszykówkę. 5. Masz jakieś zwierzaki? Miałem chomika, lecz zdechł 4 lata temu. @ Zielonaa. 1. Ile miałeś poważnych związków? Zero. 2. Ile klas skończyłeś z czerwonym paskiem? Dwie. 3. Czy czytasz książki, jeśli tak jaka jest Twoja ulubiona? Książki czytam, lecz nie mogę określić, która najbardziej mi się spodobała. Najbardziej lubię kryminały. 4. Czy masz jakieś tatuaże? Nie. 5. Czy masz jakieś blizny? Jedną po operacji serca. @ Jase 1. Jakie rodzaje wędlin lubisz? Kiełbasy.2. Preferujesz wołowinę czy wieprzowinę? Wieprzowina.3. Co sądzisz o GMO? Według mnie samo GMO więcej daje niż szkodzi. Dzięki niemu możemy lepiej sobie radzić z głodem na świecie, ponieważ możemy np. powiększyć plony.4. Ile ważysz? Nie chcę mi się wstawać z łóżka, więc nie sprawdzę, ale miałem coś koło 64 kg. @ haikoo 1. Jakie jest twoje drugie imię ? Janusz 2. Najlepsze wydarzenie w życiu ? Tak naprawdę to nie jestem w stanie określić, więc powiem Ci, że moje narodziny ;p. 3. Jakie masz plany związane z katujemy ? Będę dalej zajmować się powierzonymi mi obowiązkami. 4. Czy podoba Ci się rola opiekuna serwera ? Jak najbardziej, inaczej już by mnie tu nie było. @ IMean Jaką rangę chciałbyś mieć na forum? Zbanowa.... Może w przyszłości moderator, ale to tylko dalsze plany, lecz na ten moment dokładnie Ci nie określę. @ Nuway 1. Barcelona czy Real? Barcelona (nie bijcie) 2. Wolałbyś być gościem z potężną nadwagą czy z anoreksją? Mam wrażenie, że łatwiej byłoby z anoreksją. 3. Siatkówka czy piłka nożna? Piłka nożna. 4. Skąd pomysł na nick? Od kodu binarnego, jakoś tak @ NeQ. się przyśniło. 5. Legia to stara ku*wa? Yes. 6. Wolisz sprzedawać kopy frontalne czy jednak sierpowe? Sierpowe. 7. Tom czy Jerry? Tom. 8. Czy myślisz, że ziemia jest płaska? Ziemia jest w kształcie pączka. 9. TS3 czy discord? Discord. 10. Mirage czy Cache? Cache. @ Erwin 1. Cyrkiel czy szuldbager? Cyrkiel hah. 2. Czytałeś książkę pt. Konrad i więzień szuldbagera? Oczywiście. 3. Kiedy kaliszowcu lecimy z @ NeQ. na Kubusia, bo za piwko dostałbym mandat? Na kubusia z tobą zawsze mordo. 4. Masz może działający plugin jackpota, który testowałeś? No tak 2/10, ale w tym moim przynajmniej !jackpot działa, dzbanie. 5. Skąd wzięła się ksywka "ponton"? Ty ją wymyśliłeś, siebie pytaj. 6. Masz może jakąś płeć piękną na oczku? Mam. 7. Jaki kierunek wybrałeś do dalszej edykacji? Jestem w liceum na profilu lingwinistycznym (rozszerzenie z niemieckiego + polskiego) 8. Masz zwierzęta? Nie. 9. Czy spotkasz się z @ platyna1992 na makowca? Z komendantem platynką zawsze. 10. Kogo najbardziej lubisz z tej sieci? @ NeQ. 11. Kogo najbardziej nienawidzisz na tej sieci? @ yaxsi 12. Jak dogadujesz się z resztą rówieśników? Raczej dobrze, nie ma żadnych problemów. 13. Posiadasz jakieś uzależnienia? Nie. 14. Czy próbowałeś jakiś trunków? Nie. 15. Paliłeś w życiu wyrób tytoniowy? Nie. @ Zdolna. 1. Z kim z użytkowników sieci poszedłbyś na kawę bądź herbatę? @ salvatore, wiele tematów do rozmów bym miał z tym ciemniokiem. 2. Których użytkowników wysłałbyś do programów: × warsawshore: × ukryta prawda: @ IMean × rolnik szuka żony: @ Erwin × love island: @ Nati × dlaczego Ty?: @ EXTREMAAAAA × faceci do wzięcia: @ NeQ. × top model: @ Holi Dzięki wszystkim za pytania. Do następnej edycji nominuję @ Nati, powodzenia! 5 1 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts