Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
BinaR

[435]. Pytanie Na Dziś?

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Myślę, że rodzi się wtedy, gdy dwie osoby wiedzą już o sobie na tyle dużo, że potrafią wskazać wszystkie pozytywne i negatywne "naj" i przede wszystkim, gdy są ze sobą szczere i sobie ufają. To kolejne ważne cechy.

Składowe części? Szczerze to nie wiem, do wszystkiego potrzebny jest czas i poświęcenie.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

o jaka gruba rozkminaaa, według mnie to trzeba poczuć, że to jest właśnie ta osoba do której możesz powiedzieć ryjku albo mordo. haha :cryingg: 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Nie ma określonej regły jak rodzi się przyjaźń. 🤷‍♀️ 

Każdy z ludzi który stał się moim przyjacielem na początku mnie nie lubił lub choć raz obraził. XD 

Z reguły ludzie którzy potrafią mi się sprzeciwić, nie nadskakują, jak... Są dla mnie bardziej wartościowi, niż Ci bez własnego zdania, i o takich ludzi sama staram się walczyć. Każda przyjaźń rodzi się w dziwnych głupich sytuacjach. Nie ma czegoś takiego, że z miejsca komuś ufasz i wiesz że będzie Twoim przyjacielem. XD to kawał wypracowanych rozmów, podobieństw i szczerych emocji. 

Jeśli mowa o przyjaźni, pozdrawiam mojego internetowego przyjaciela, @ Matejkojuż chyba 3 latka Aruś! :serduszko:

• Lubię to! 7
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Mistrz Ruletki
Opublikowano

Przyjaźń się zaczyna wtedy, kiedy witasz się z kumplem, a on od razu widzi, że coś jest nie tak i pyta się "co się stało?".

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

Mi się wydaje, że to zawsze wychodzi samo z siebie. Jest taki etap, że nie przejmujesz się, w jakim stanie jesteś, tylko wpuszczasz te osobę do domu, a ta druga osoba nie pyta się czy może wziąć coś z lodówki tylko się pyta, czemu nie ma ketchupu lub czy może pierdnąć tylko pierdzi.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

1. Nienawiść do tych samych  osób 

2. Obrażanie  siebie nawzajem od najgorszych

A jak się rodzi, to różnie. Nie zawsze jest tak samo.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Cieżko powiedzieć tak od buta, z doświadczenia chyba wiem że przede wszystkim spędzanie dużo czasu ze sobą, później zaczyna się rozmowa o wszystkich rzeczach, później jakieś awantury wiadomo, przygody które można wspominać, wytykanie sobie błędów, lojalność przede wszystkim.

Opublikowano

Według mnie to kwestia dobrego poznania siebie, swoich wad i zalet. To również wsparcie w drugiej osobie bez względu na wszystko i wszystkich. To kawał rozmów spędzonych ze sobą,  a także małych kłótni, bo każdy z nas jest inny i na różne sprawy patrzy czasami inaczej. Natomiast wszystkie powroty, pogodzenia się ze sobą, wyciągnięcia ręki.. świadczą o tym, że bardzo nam zależy. Nigdy nie będzie wiecznie idealnie. Zawsze są lepsze i gorsze chwile, jednak gdy nasza znajomość przezwycięża te złe to według mnie jest to przyjaźń. Myślę, że powinniśmy budować ją na szczerości, wzajemnym zaufaniu i wsparciu, bo nie da się budować relacji z drugim człowiekiem bez zaufania.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

Nie ma na to reguły, wszystko zależy od dwóch osób, czy są ze sobą szczerzy, czy mogą na siebie liczyć w trudnej sytuacji, czy utrzymują ze sobą kontakt, czy pielęgnują tą znajomość. Myślę, że najważniejsze w przyjaźni jest zaufanie i świadomość, że ta druga osoba nas nie zawiedzie, że zawsze możemy się do niej odezwać i porozmawiać.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.