Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Snaszekk
Nick gracza/admina na którego składasz skargę: PanPolicjant katujemy.eu 
Opis sytuacji: Użytkownik serwera o nicku Natiq0 została obrażona przez oto tego pana ^ ''Jesteś dzieciaczkiem bez mutacji''. Więc poprosiła mnie żebym przyszedł na serwer i uspokoił wielkiego pana Administratora. Po wbiciu na serwer zapytałem się go ''Czy Cię pogieło'' po czym odpowiedział ''O co Ci chodzi'' opisałem mu zaistniałą sytuacje że obraża użytkownika waszego serwera. Po czym zaczął wywyższać się swoją rangą na serwerze i jaki to on nie jest wielki mówiąc przy tym ''To patrz'' odpowiadając mu na to dość wulgarnie ''Co kurwa dasz mi muta czy bana'' zostałem permanentnie zmutnowany na serwerze. Dodając do tego wszystkiego to że jest on na ''Urlopie''
St'eamID gracza: STEAM_1:0:66089744 06:47 69 0 active 196608
Data i czas zdarzenia: 10/14/2019 - 19:05:20
Dowód (ss/demko): https://imgur.com/a/FAblKsc

Opublikowano

Tak owszem powiedziałem że "mikro +16 lub po mutacji" nie miałem pojęcia że to "dziewczyna" większość serwerowni to dzieci z brakiem mutacji.

Co do ciebie wbiłeś na serwer odzywałeś się w sposób niekulturalny (co ty odpier..... tak 3X+zacząłeś  mnie wyzywać) dostałeś permuta bo nikt nie będzie wchodził na serwa i wydzierał się na cały głos to po pierwsze , po drugie sourcebans pokazuje że bardzo dużo razy dostałeś muta za brak kultury byłeś ostrzegany że dostaniesz perm muta jak sie nie uspokoisz więc masz  ,po trzecie jeżeli "twoja dziewczyna" została urażona niech ona napiszę skargę ,po czwarte Urlop kończy się jutro czyli dzisiaj o 00:00 admin ma prawo wrócić na serwer nawet w środku urlopu ale musi to zgłosi ,a że jutro już koniec to zgłaszałem to tylko dla @ BinaR.

Opublikowano
27 minut temu, PanPolicjant napisał:

Tak owszem powiedziałem że "mikro +16 lub po mutacji" nie miałem pojęcia że to "dziewczyna" większość serwerowni to dzieci z brakiem mutacji.

Co do ciebie wbiłeś na serwer odzywałeś się w sposób niekulturalny (co ty odpier..... tak 3X+zacząłeś  mnie wyzywać) dostałeś permuta bo nikt nie będzie wchodził na serwa i wydzierał się na cały głos to po pierwsze , po drugie sourcebans pokazuje że bardzo dużo razy dostałeś muta za brak kultury byłeś ostrzegany że dostaniesz perm muta jak sie nie uspokoisz więc masz  ,po trzecie jeżeli "twoja dziewczyna" została urażona niech ona napiszę skargę ,po czwarte Urlop kończy się jutro czyli dzisiaj o 00:00 admin ma prawo wrócić na serwer nawet w środku urlopu ale musi to zgłosi ,a że jutro już koniec to zgłaszałem to tylko dla @ BinaR.

Nie zostałem jeszcze ani razu ostrzegany o tym że mogę dostać perm mute to po 1 a po 2 nie wyzywałem Cię po 3 nie podniosłem swojego głosu nie darłem się a po mimo że dostawałem muty to były one max 30min więc nie wiedziałem że po 3/4/5 mutach masz permmuta 

Przypomnę taryfikator kar na serwerze Surf+RPG Obrażanie innych graczy serwera - -> (zależnie od sytuacji) Gag/Mute 30 minut -> Ban 30 minut -> Ban 360 minut

Nadużywanie mikrofonu - -> Ostrzeżenie -> Mute 30 minut -> Mute 120 minut

Niewykazywanie kultury osobistej - -> Ostrzeżenie -> (zależnie od sytuacji) Gag/Mute 30 minut

Więc skąd ten perm mute?

• Legenda
Opublikowano

Dziś/jutro zostanie obejrzane demko i wtedy ocenimy sytuację. Póki co zamykam przed spamem.

Na chwilę obecną @ PanPolicjantzapoznaj się z taryfikatorem banów, zakończenie urlopu zgłaszaj również na forum. Pamiętaj że masz już 2/3 ostrzeżenia w tabeli a ta sytuacja nie wygląda ciekawie.

Edit

@ PanPolicjantza nadużywanie stanowiska administratora zostaje zdegradowany a @ Snaszekkoraz ta dziewczyna dostają unmute za niesłuszną decyzję admina.

• Lubię to! 3
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.