Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wychodzę z propozycją możliwości usuwania postu przez zwykłego użytkownika, chodzi mi o to żeby każdy użytkownik mógł usunąć jakiś post, rozumiem że moderatorzy nie będą mieli co wtedy robić, ale kiedy ktoś się pomyli co mi się też bardzo często zdarzało, trzeba było lecieć do moda czy kogoś żeby to usunął, raczej nie zaszkodzi, a mogło by się przydać.

ps. I może żeby moderator mógł widzieć historie usuwanie postu, w różnych przypadkach np, jakby ktoś kogoś je&ał a później usuwał xD

@edit

@ KubeN tylko moderator nie usunie ci postu tylko da #Zbędne +1 spam

• Uwielbiam 1
  • Mistrz Ruletki
Opublikowano

Według mnie nie zda to egzaminu, od tego są moderatorzy, żeby kontrolowali, czy aby na pewno ktoś nie łamie regulaminu, jak by każdy dostał prawo do usuwaniu swoich postów, to byłby straszny bajzel. Jestem przeciw, ale poczekać można na inne wypowiedzi, może ktoś zaskoczy takim argumentem, że sam zmienię zdanie.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Wszystko fajnie, ale tu nie chodzi o prace moderatorów tylko syf jaki za sobą to niesie. :D

Polecam system raportuj post oraz edytuj i gitarka. Po co sobie życie utrudniać na siłę. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Od tego jest "zgłoś post", minie chwila i ktoś go usunie.

Jestem na nie.

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jak wcześniej pisali inni, jest możliwość zgłoszenia postu.

Aktualnie patrząc na liczbę moderatorów, w bardzo krótkim czasie ktoś zobaczy twoje zgłoszenie i usunie post napisany przez pomyłkę. 

Podsumowując, ja również nie widzę sensu dodania opcji usuwania postów przez użytkowników, sory :v

• Uwielbiam 1
Opublikowano
43 minuty temu, Zdolna. napisał:

Wszystko fajnie, ale tu nie chodzi o prace moderatorów tylko syf jaki za sobą to niesie. :D

Polecam system raportuj post oraz edytuj i gitarka. Po co sobie życie utrudniać na siłę. 

Znowu się zgadzam.

Ja wiele razy prosiłem czy to mayora, czy to Karcoka, żeby mi post usunęli i nie było problemu.

Tak samo nie byłoby problemu, gdyby ktokolwiek mnie o to samo poprosił.

Według mnie pomysł jest dobry, ale ludzie zaczną to wykorzystywać, bo dostaną "za dużo" i zrobi się burdel, syf.

A nie możemy dać tej opcji: jemu, jemu i jemu, a tamtemu to nie, bo byłoby to niesprawiedliwie.

Idea dobra, ale zła jest mentalność niektórych ludzi, niestety demuś, ale jestem przeciw.

• Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wyjaśnili wyżej, wystarczy zwykłe edit "pomyłka, do usunięcia" a moderator w 100% usunie post i nie da żadnego ostrzeżenia, zapewniam :default_happy:

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.