Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, przychodzę z małą propozycją, a dokładniej chodzi mi o to by zrobić na forum dział "Typer", odbywały by tam się typowania piłki nożnej, esportu itp... Oczywiście wszystko byłoby nagradzane np. na koniec miesiąca jakimś vipem czy coś, albo po każdym typowaniu reputacją, to już by się wszystko ustaliło. Myślę, że urozmaiciło by to trochę forum. Jeżeli taki temat był już poruszany to z góry przepraszam

• Lubię to! 3
Opublikowano

W 2015 roku była liga typera, zerowa aktywność. 

W grudniu 2018 Twoja propozycja została zaakceptowana @ shokuŚ lecz też była znikoma aktywność.

Teraz też sądzę, że będzie znikoma aktywność a dojdzie dodatkowa robota. 

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Jestem za na próbę.

Fajnie jakby dawało się kursy z jakiegoś bukmachera, np. Fc Barcelona vs Lech Poznań, kurs w Barcelona x1.10, remis 3.25, w Lech 5.40, czy coś w ten deseń.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jestem za :default_biggrin:

Chociaż z drugiej strony, nie było mnie na forum, gdy owy dział powstał i jeśli było tak, jak napisał @ Mocarny Ptysiek.to mogłoby to kolejny raz nie wyjść :/ aczkolwiek dałbym kolejną szansę, jak nie wyjdzie to przecież w każdej chwili można z tego zrezygnować. 

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Albo mi się wydaje albo w lotto też niewiele osób bierze udział. Może po prostu takie rzeczy powinien prowadzić ktoś... Aktywnie zachęcający innych do tego jak @ Awika.w redakcji, choćby do samego czytania. Zrobić coś sztuką nie jest, umiejętnie sprzedać swoją pracę to już jest sukcesem. :) 

Jak dobrze pamiętam u mnie zawsze dużo osób brało w tym udział. 

Na tak. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Jestem za, ale pod warunkiem, że cała odpowiedzialność nie spadnie znowu na grono redaktorskie.

Znajdźcie najpierw 2-4 osoby, które się tym interesują i chciałyby taki dział aktywnie prowadzić.

Nie ma sensu robić czegoś takiego, gdy zająć ma się tym tylko jedna osoba. Sport to nie tylko piłka nożna czy siatkówka, dyscyplin jest o wiele więcej, a na jedną osobę przypadnie wtedy naprawdę dużo roboty, za dużo.

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Nie ma sensu tworzyć takiego działu.

Od tego jest dział pogaduch, na którym raz na jakiś czas pojawiają się tematy tego typu.

Dlatego też, tworzenie nowego działu "Typer'a" mija się z celem.

Po za tym, tak jak @ Mocarny Ptysiek. napisał, wszystko wskazuję na to, że znowu byłaby zerowa aktywność.

• Haha 2
  • Wrr 2
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.