Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Jak jak udało się zauważyć zrezygnowałem ze wszelkich pełnionych przeze mnie funkcji. Powodem jest ograniczona ilość czasu jakim teraz dysponuje. 

Obowiązki jakie pełniłem ostatnio były odstawione na bok ale i to nie pomogło. Trzeba poświęcić znacznie większą ilość czasu na pozostałe obowiązki i przyjemności.

Chciałem podziękować za czas wspólnie spędzony na serwerach, forum jak i na ts`ie.

Powodzenia!

Ps. Nie będę umieszczał indywidualnych podziękowań dla osób, które na to zasłużyły gdyż one wiedzą, że by się tam znalazły!

Na sieci pojawiło się też wiele nowych mordek, których po prostu nie miałem przyjemności poznać.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Dzięki za wszystko co zrobiłeś dla sieci, od twojego wstąpienia do nas dużo się zmieniło, dałeś dużo ciekawych propozycji / sugestii które wprowadziły naszą sieć na dobre. Mam nadzieje, że jeszcze do nas wrócisz, a gdy to zrobisz swoje kolorki na forum odzyskasz fenomenalnie szybko tzn. jak będę w domu i miał dostęp online  :P

Trzymaj się i odwiedzaj nas! 

• Zasłużony
Opublikowano

Dzięki Dudnes,

W takim razie zapewne do zobaczenia bo będę Was odwiedzał. 

Trzymaj sieć tak jak teraz a top1 wskoczy szybciej niż się może wydawać! 

Opublikowano

Będzie mi ciebie brakowało awanturniku :D Dzięki za wszystko majster :) 

Opublikowano
 Trzeba poświęcić znacznie większą ilość czasu na pozostałe obowiązki i przyjemności (CS:GO)

haha xD

Jak ty możesz mnie tak zostawić ?

Kto teraz będzie mnie bronil przed gimbazą haha xD

Nie no...

Żegnaj, miło się z tobą spędziłem ten czas w którym byłeś aktywny, zawsze się dogadaliśmy kogoś powkurwi****, no co tu powiedzieć powodzenia w życiu realnym i mam nadzieje że jeszcze tutaj u nas zawitasz ^^

Ja specjalnie na twój powrót napiszę jakiegoś moda z nazwą benuss xD

Opublikowano

Osobiście Cię nie znałem, ale sądząc po wyższych wypowiedziach musisz być naprawdę spoko i dużo zrobiłeś dla sieci. Szkoda że taka osoba odchodzi, ale powodzenia !

Opublikowano

Oby z fartem, może jeszcze kiedyś wpadniesz :) chociaż chyba mnie nie lubiłeś :D

Opublikowano

Żegnaj szkoda że nie miałem okazji cię dobrze poznać ale mam nadzieję ze wrócisz szybko i się dogadmay mordko ;)

Opublikowano

Choć Cię nie znałem, to z tego co tu czytam zrobiłeś kawał dobrej roboty ludzie Cię tu lubią! szacun! piona pozdro bala elo!

Opublikowano

Cześć, Benek! Przyjemnie było Cię poznać jesteś super osobą. Mam nadzieję, że do nas wrócisz i że będziesz wpadał czasami do nas na tsa!

Dzięki za te wszystkie godziny na tsie jak i w csie :D

Powodzenia!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.