Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
!@benuss

Trzymajcie się by !@benuss

Recommended Posts

• Deserved

Jak jak udało się zauważyć zrezygnowałem ze wszelkich pełnionych przeze mnie funkcji. Powodem jest ograniczona ilość czasu jakim teraz dysponuje. 

Obowiązki jakie pełniłem ostatnio były odstawione na bok ale i to nie pomogło. Trzeba poświęcić znacznie większą ilość czasu na pozostałe obowiązki i przyjemności.

Chciałem podziękować za czas wspólnie spędzony na serwerach, forum jak i na ts`ie.

Powodzenia!

Ps. Nie będę umieszczał indywidualnych podziękowań dla osób, które na to zasłużyły gdyż one wiedzą, że by się tam znalazły!

Na sieci pojawiło się też wiele nowych mordek, których po prostu nie miałem przyjemności poznać.

• Like 1

• Owner

Dzięki za wszystko co zrobiłeś dla sieci, od twojego wstąpienia do nas dużo się zmieniło, dałeś dużo ciekawych propozycji / sugestii które wprowadziły naszą sieć na dobre. Mam nadzieje, że jeszcze do nas wrócisz, a gdy to zrobisz swoje kolorki na forum odzyskasz fenomenalnie szybko tzn. jak będę w domu i miał dostęp online  :P

Trzymaj się i odwiedzaj nas! 

Trzeba poświęcić znacznie większą ilość czasu na pozostałe obowiązki i przyjemności (CS:GO)

haha xD

Jak ty możesz mnie tak zostawić ?

Kto teraz będzie mnie bronil przed gimbazą haha xD

Nie no...

Żegnaj, miło się z tobą spędziłem ten czas w którym byłeś aktywny, zawsze się dogadaliśmy kogoś powkurwi****, no co tu powiedzieć powodzenia w życiu realnym i mam nadzieje że jeszcze tutaj u nas zawitasz ^^

Ja specjalnie na twój powrót napiszę jakiegoś moda z nazwą benuss xD

Cześć, Benek! Przyjemnie było Cię poznać jesteś super osobą. Mam nadzieję, że do nas wrócisz i że będziesz wpadał czasami do nas na tsa!

Dzięki za te wszystkie godziny na tsie jak i w csie :D

Powodzenia!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.