Deserved !@benuss Posted January 25, 2015 Donor Deserved Share Posted January 25, 2015 Jak jak udało się zauważyć zrezygnowałem ze wszelkich pełnionych przeze mnie funkcji. Powodem jest ograniczona ilość czasu jakim teraz dysponuje. Obowiązki jakie pełniłem ostatnio były odstawione na bok ale i to nie pomogło. Trzeba poświęcić znacznie większą ilość czasu na pozostałe obowiązki i przyjemności. Chciałem podziękować za czas wspólnie spędzony na serwerach, forum jak i na ts`ie. Powodzenia! Ps. Nie będę umieszczał indywidualnych podziękowań dla osób, które na to zasłużyły gdyż one wiedzą, że by się tam znalazły! Na sieci pojawiło się też wiele nowych mordek, których po prostu nie miałem przyjemności poznać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 25, 2015 User Share Posted January 25, 2015 No trzymaj się, nadzieja że wrócisz. Z Fartem chłopaku @ . @ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Powodzenia, trzymaj się! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Benek... czyś Ty oszalał ?!... w takim razie powodzenia :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted January 25, 2015 Donor Author Deserved Share Posted January 25, 2015 Kasiu! Będę Cię odwiedzał nie musisz się martwić! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Ojj Benek, Pa :( 3maj się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 25, 2015 Owner Share Posted January 25, 2015 Dzięki za wszystko co zrobiłeś dla sieci, od twojego wstąpienia do nas dużo się zmieniło, dałeś dużo ciekawych propozycji / sugestii które wprowadziły naszą sieć na dobre. Mam nadzieje, że jeszcze do nas wrócisz, a gdy to zrobisz swoje kolorki na forum odzyskasz fenomenalnie szybko tzn. jak będę w domu i miał dostęp online :P Trzymaj się i odwiedzaj nas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted January 25, 2015 Donor Author Deserved Share Posted January 25, 2015 Dzięki Dudnes, W takim razie zapewne do zobaczenia bo będę Was odwiedzał. Trzymaj sieć tak jak teraz a top1 wskoczy szybciej niż się może wydawać! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Będzie mi ciebie brakowało awanturniku :D Dzięki za wszystko majster :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibekson Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 No powodzonka ;) żyj światem realnym :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czekoladowa Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Powodzenia tam w życiu. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Trzeba poświęcić znacznie większą ilość czasu na pozostałe obowiązki i przyjemności (CS:GO) haha xD Jak ty możesz mnie tak zostawić ? Kto teraz będzie mnie bronil przed gimbazą haha xD Nie no... Żegnaj, miło się z tobą spędziłem ten czas w którym byłeś aktywny, zawsze się dogadaliśmy kogoś powkurwi****, no co tu powiedzieć powodzenia w życiu realnym i mam nadzieje że jeszcze tutaj u nas zawitasz ^^ Ja specjalnie na twój powrót napiszę jakiegoś moda z nazwą benuss xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted January 25, 2015 Donor Author Deserved Share Posted January 25, 2015 Do Ciebie Michał na 100% wrócę hahahah. Wam też mogę życzyć powodzenia na katujemy jak i w życiu! Pięć! Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 3 maj się benuss :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Osobiście Cię nie znałem, ale sądząc po wyższych wypowiedziach musisz być naprawdę spoko i dużo zrobiłeś dla sieci. Szkoda że taka osoba odchodzi, ale powodzenia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Narazie bedzie brakowalo sieci Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Dzięki za wszystko, odegrałeś tutaj wielką rolę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Oby z fartem, może jeszcze kiedyś wpadniesz :) chociaż chyba mnie nie lubiłeś :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Cała ekpia się sypie , powodzenia ! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Żegnaj szkoda że nie miałem okazji cię dobrze poznać ale mam nadzieję ze wrócisz szybko i się dogadmay mordko ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=byku=- Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Siema, 3 maj sie mimo tego że nei miałem okazji Ciebie poznać : powodzenia i wracaj :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LangerTi Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Choć Cię nie znałem, to z tego co tu czytam zrobiłeś kawał dobrej roboty ludzie Cię tu lubią! szacun! piona pozdro bala elo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaR!X Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Żegnaj :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Cześć, Benek! Przyjemnie było Cię poznać jesteś super osobą. Mam nadzieję, że do nas wrócisz i że będziesz wpadał czasami do nas na tsa! Dzięki za te wszystkie godziny na tsie jak i w csie :D Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Szkoda, trzymaj się :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts