Rusek. Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Przydało by się dodać jeszcze dobre trzy mapy do DM np takie. Cache Dust2 Inferno może i nawet więcej ale te 4 [ wliczam mirage ] na taki start serwera były by okej. EDIT: @ ROBSONniby ta ale też myślałem nad tym czy by nie dać takich typowych map pod 1vs1 na DM rushować nie moża tylko do połowy 2 strony widziałem takie serwery też ale tu to nie wypali. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiker Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 granie ciągle na mirage jest trochę nudne. Jestem na TAK 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBSON Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Jestem za z małym ale.. Dla mnie na DM powinny być wszystkie mapy turniejowe lecz z perpsektywy mniej doświadczonych graczy wiem, że dużo osób szuka DM only mirage bo tylko ją znają.. A reszty map nie znają.. Najlepiej dodać vote na koniec mapy i wtedy gracze będę wybierali. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktus Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Na tak: na pewno zmieni rozgrywkę i się nie nudzi. Według mnie voty były dobre gdyż nie będzie takiej monotonności. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted September 28, 2019 V.I.P Donor Share Posted September 28, 2019 Jestem na tak, @ ROBSONidealnie to sprecyzował. Według mnie także powinien zostać dodany vote :) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted September 28, 2019 V.I.P Share Posted September 28, 2019 +1 @ ROBSON Dodanie vote poskutkuje, że gracze nie będą się nudzić na jednej mapie i nie będą płakać, że są mapy, których nie potrafią totalnie grać. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted September 28, 2019 Owner Share Posted September 28, 2019 Myśleliśmy już nad tym i zdecydowaliśmy, że póki serwer nie stanie na nogi będzie tylko mirage, jak ruszy wtedy pomyślimy. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted September 28, 2019 Owner Share Posted September 28, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted October 18, 2019 Sponsor Share Posted October 18, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts