ROBSON Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Nick: ROBSONImię: RobertWiek: 24 ale 25 stuknie zarazLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/ROBSON/91.224.117.51:27055/Doświadczenie w adminowaniu: Posiadam aktualnie admina na Only Mirage #1 od jakiś 3 miesięcy ale posiadałem również tutaj za czasów only dd2 oraz w 1.6 też miałem styczność z adminowaniem na kilku sieciach.Znajomość sourcemoda [0/10]: 5Czy byłeś/aś już adminem?: TakIle czasu możesz poświęcić na serwerze?: No myślę, że koło 1-2h zależy od dnia.Dlaczego Ty?: Dlatego, że jestem fanem serwerów tego typu i kocham rozgrzewać się na DM. Od kiedy zacząłem przygodę z csem to zawsze aktywnie grałem na tego typu serwerach.Posiadasz mikrofon?: TAKKontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198031876792/ SteamID: 0:0:35805532 Posiadasz konto prime?: TakAkceptujesz regulamin admina?: TakAkceptujesz regulamin serwera?: Tak Akceptujesz regulamin forum?: Tak Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?: Znam. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted September 26, 2019 V.I.P Share Posted September 26, 2019 Na tak +doświadczenie +wiek +podanie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted September 26, 2019 V.I.P Donor Share Posted September 26, 2019 + staż + wiek + doświadczenie + ogarnięty jesteś - toxic player @ ROBSON. Oczywiście że na tak, powodzenia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haikoo Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Tak +Ogar +Wiek +Doświadczenie +Zapotrzebowanie na adminów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 TAK +Wiek +Doświadczenie +Przystojniak +Staż na katujemy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobGoD Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Na tak. +wiek +sm +kultura +forum +doświadczenie Nic tylko brać chlopa 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianciu Posted September 27, 2019 Friend Share Posted September 27, 2019 Jestem na TAK Miła kulturalna osoba, Twój wiek nie stoi przeszkodą, Masz stycznośc z UB team co się ceni, Jesteś osobą doświadczoną, Dobry kandydat na to miejsce :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mocarny Ptysiek. Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Jestem na tak, przyda się paru ogarniętych adminów na start serwera. Dodatkowo kandydat sprawuję się dobrze jako admin mirage oraz ubt a więc nie ma się do czego przyczepić. Wiek na plus, aktywność na forum również. Powodzenia! ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubeN Posted September 27, 2019 V.I.P Share Posted September 27, 2019 Na tak +wiek +doświadczenie +wiek +staż +posiadanie admina i ubt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuway Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 jestem na tak kulturalna i ogarnieta osoba doseiadczenie zapotrzebowanie adminow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQUeZ Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Jestem na tak: +Wiek +Doskonale wypełniasz obowiązki admina na only mirage +Staż +Kultura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted September 27, 2019 Sponsor Share Posted September 27, 2019 Mój @ ROBSON na admina DR? Czemu nie, jak kur** godzinki jełopie wyrobisz! + Wiek (Dojrzałość) + Aktywność + Sumienność w wykonywaniu obowiązków + Doświadczenie + Kultura, jest po porostu chamem, ale spokojnie u mnie 90% administracji to same chamy i za to leci plus, trzeba być chamem! @ Dudnes 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted September 27, 2019 Owner Share Posted September 27, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted October 18, 2019 Sponsor Share Posted October 18, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts