Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Ankieta dla adminów areny  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie, abym wrzucał kto ile godzin zrobił w tygodniu i kto ile ma warnów/pochwał w ten dział, tak aby każdy miał wgląd ?

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 29.09.2019 o 20:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

@ IMeansory może nie powinienem się wypowiadać ale nie łatwiej było by Ci zrobić w dziale Arena 1vs1 na administracji temat "Aktywność adminów" gdzie co tydzień byś im wrzucał tabele z warnami, pochwałami i godzinami?

Aktualnie robię to na FFA i bardzo fajnie się to sprawdza bo każdy admin z działu FFA ma bezpośredni wgląd na to (oczywiście nie pomijam faktu żę to Kinga zaczęła) 

Nie wiem jak chłopacy na tą moją propozycję ale jak chcesz tylko tak wyskoczyłem z propozycją.

A i zapomniał bym jakbyś skorzystał z tego co ja napisałem to wgląd do godzin mają tylko osoby z Areny nikt więcej :)

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Myślę @ IMeanze ankietę można zamknąć nawet w tym momencie. 

W temacie ankiety wypowiedziało się dziewięciu adminów, którzy aktualnie nie mają żadnego urlopu. 

W głosach wynikło, że 6 ( włącznie z fannoth ktory jest na urlopie) z naszych adminów chcą mieć świadomość co się dzieje z pozostałymi członkami zespołu. Dwóch chce tylko same godziny, a jeden z niewiadomych przyczyn nie chce niczego albo z wiadomych tylko dla niego :D

Zatem durus jest na urlopie do końca października. 

Mamy przewagę głosów.

Pomysł @ Szogun jak najbardziej za. Powinno być od samego początku tak jak napisał więc myślę @ IMean, że przychylisz się do naszej prośby jak i pomysłu Szoguna.

Z racji tego, że ankieta wyszła tak a nie inaczej, prosiłbym w imieniu reszty głosujących za tym co ja, żeby rozpiska z warnami i pochwałami oraz godzinami z poprzedniego tygodnia znalazła się właśnie w naszym dziale. Żebyśmy wprowadzili w życie to od razu bez zbędnego czekania.

Liczymy na to. 

Pozdrawiam @ Meow.

• Lubię to! 2
Opublikowano

@ Szogun bardzo podoba mi się twoja propozycja. 

Popieram także @ Meow., moim zdaniem nie ma sensu czekać do kolejnej niedzieli i przedłużać wszystkiego skoro głosy są po jednej stronie. 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Zamykam  ankietę, potem wszystko ogarnę  ^^

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.