Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Erwin

[398]. Pytanie Na Dziś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

88930384_1496994405_pytanienadzi1.png.e18aa8ba429c06ed19837ec993019a44(1).png.a780ec69bde7b5c39c09d7847b4434cf.png

Jaki jest twój ulubiony serwer znajdujący się na sieci, w jaki sposób na niego trafiłeś i co najważniejsze- co sprawia, że lubisz na nim spędzać swój wolny czas? 

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Legenda
Opublikowano

Egoistycznie wybiorę DD2. Trafiłam na niego całkowicie przypadkiem, bo po dłuższej przerwie bez gry pierwszy serwer, na który wbiłam to właśnie był ten Zawiszaka. Zobaczyłam, że admini w miarę go pilnują i nie biegają cheaty na każdym kroku, więc na nim zostałam. Tym bardziej, że dostałam propozycję adminowania, a później opieki nad serwerem. Za niedługo miną dwa lata. Gram na nim ze względu na świetnych ludzi, których znam już bardzo długo oraz tych, co niedawno do nas dołączyli :serduszko:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Moim ulubionym serverem jest 5 Maps, trafilem na niego w sumie poprzez wyszukiwanie serverów w cs:go, lubie na nim grac najbardziej ze względu tych wszystkich płaczków, którzy mowią że cheatuje, a w rzeczywistości ja po prostu dobrze napier*alam :D 

• Uwielbiam 2
  • Premium
Opublikowano

Only Mirage 😍, trafiłem na niego szukając dobrej sieci na której nie będzie faworki ;) a lubię na nim spędzac czas, bo są tam zajebiste mordeczki :3

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Only mirage #1. Duża aktywność graczy, administracji i świetna zabawa.  :cat3:

Trafiłem na  niego szukając fajnego serwa. :D

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Arenka, szukałem arenki jakiejś i znalazłem moją, hmmmm sam nie wiem, po prostu lubię takie luźne 1vs1 ^^

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Po małej przerwie od 1.6, szukałem jakieś fajnej sieci, trafiłem na Lucyfera i akurat tak się złożyło, że za parę dni łączyli się z Katami.
A na starych Katach spędziłem sporo czasu na PokeModzie, więc wszedłem w ciemno na DD2 i już zostałem :1x:

Opublikowano

DD2, trafiłam na niego dzięki mojemu chłopakowi, który z powodu długiego stażu w 1.6 grywał na wielu serwerach. Podoba mi się to, że grają na nim ogarnięte osoby, oczywiście jest to ffa, więc większość po prostu liczy na topkę. Ja przez to, iż dopiero zaczynam, a rozpoczęłam przygodę z Counter-Strike od CS:GO i rankedów, dlatego zwracam uwagę na grę zespołową, czego często brakuje na ffa.

Podsumowując, lubię ten serwer ze względu na grające tam osoby i darmowego vip'a dla steam (haha), na temat administracji się nie wypowiadam, ponieważ nie są oni przeze mnie lubianym gronem, oczywiście są wyjątki.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

arenka i mirage/cache, na arenie jakoś sie znalazłem i postanowiłem zostać głównie przez graczy którzy kiedyś tam grali, wtedy była super atmosferka, mogłem grywać tam całymi dniami.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Arena, od początku na niej gram i tak zostało do teraz. Ponoć ma być 5vs5, wtedy zmienę serwer :) 

• Zasłużony
Opublikowano

ONLY MIRAGE - Znalazłem go randomowo chodząc po serwerkach z miragem. Lubię spędzać na nim czas, ponieważ panuje na nim bardzo fajna atmosfera :default_biggrin:. Pluginy są na miejscu, niczego nie brakuje, nie ma PayToWin, bo 2x skok dla vipa, czy może +10hp to nie jest coś, co aż tak psuje rozgrywkę.

Opublikowano

Mój ulubiony serwer to dd2. Mniej więcej rok temu byłem zmuszony znaleźć sobie nowy serwer i akurat padło na ten. Od razu wiedziałem, że znalazłem coś dla siebie, bo na serwerach typu only dd2 gram od małego.

• Bywalec
Opublikowano

No wybiorę arenę, bo mimo wszystko jestem tam obecnie najstarszym graczem i adminem, ale bądź co bądź wszystko z czasem kiedyś może się przejeść :// Atmosfera podupada 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.