Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Erwin

[395]. Pytanie Na Dziś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

511960891_pytanienadzi3.png.05c52705210e99489fc47fae611b19b7.png.1f35480ba00335829de52503050732f1.png

Czy jeśli posiadałbyś/abyś opcje cofnięcia się w czasie to zmieniłbyś/abyś coś w sobie?

• Przykro mi 1
Opublikowano

Błedy które popelnilem sprawily, ze soba jestem. Jestem jaki jestem a tego bym nie zmienil :default_cool:

Opublikowano

Nie.. zastanawianie się na przeszłością to strata czasu. Wierzę, że widocznie tak musiało być. W życiu już tak jest, że raz na jakiś czas popełniamy błędy, ale czasami to właśnie one nas umacniają. Jesteśmy tylko ludźmi. Trzeba żyć teraźniejszością i doceniać to co się ma aktualnie. :default_wink:

• Lubię to! 5
  • Donator
Opublikowano

Hmm... Kilka decyzji w życiu było błędem ale o to chyba właśnie chodzi.. Żeby człowiek uczył się na błędach, kształtował się dzięki sytuacjom, które były lepsze lub gorsze. Im więcej przejdziesz w życiu tym bardziej dojrzewasz. "Wehikuł czasu to byłby cud.." jak to Rysiek śpiewał. Wrócić się do cudownych chwil na pewno było by czymś pięknym ale czy chciałbym coś zmieniać? Nie. Dzięki temu poznałem się na wielu ludziach i jestem kim jestem :) 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Hmm szczerze,nie żałuję niczego chociaż wiele akcji zjebałem ale po to są błędy trzeba się na nich uczyć,poza tym porażki najbardziej kształtują charakter oraz dają najwięcej do myślenia.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Na pewno człowiek by chciał zmienić decyzje a nie siebie chodź te decyzje kształtują nas i uczą.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Było by co zmieniać, ale nie żałuję  tego głupota nie boli, lecz fakt faktem teraz xD jestem po tych decyzjach chociaż trochę mądrzejszy bo się nauczyłem sporo. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Cofnąłbym się 18 lat do tyłu w czasie, żeby dać rodzicom kondomy :1x:

Opublikowano

Nie cofnąłbym się, to co było i się stało, miało się stać.

U siebie zmieniłbym tylko wzrost, ale cofnięcie się tego nie zmieni xD :zenada:

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.