Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

wywiad5.png.ca87b3b1bd4d22b6ba68e66f1663aef4.png

Wywiad z @ IMean 

[R] - redaktor

[O] - odpowiadający

[R] - Siemanko IMean! Co ciekawego u Ciebie słychać?

[O] - Siemka siemka, jakoś leci ^^ Nie narzekam. A u Ciebie?

[R] - Powiedzmy, że stabilnie. Cieszę się ostatnimi dniami wakacji, znasz to? Haha.

[O] - Znam, znam. Wolne od pracy w końcu. :default_biggrin:

[R] - Od pracy? A gdzie to pracujesz i po co w ogóle?

[O] - Pracuję, a raczej pracowałem w McDonaldzie wraz z kuzyniakiem @ nuway.:default_biggrin:

[R] - Skoro już wspominasz o innych osobach, to pierwej przedstaw Nam kilka informacji o sobie: imię, wiek, gdzie mieszkasz, czym się interesujesz?

[O] - Nazywam się Patryk, mam 17 lat, mieszkam w małej miejscowości obok Gdańska (bliziutko morza) interesuję się w głównej mierze muzyką, sportem oraz e-sportem.

[R] - Masz 17 lat, czyli na pewno się jeszcze uczysz! Wróć, zaraz powrócisz do nauki.  ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Do jakiej szkoły chodzisz? Podoba Ci się tam i jak Ci idzie z nauką?

[O] - Chodzę do Liceum Ogólnokształcącego, a jestem w klasie o profilu humanistycznym, szkoła jak szkoła, a nauka idzie w miarę. :P

[R] - Dobrze zakończyłeś ubiegły rok szkolny czy lepiej o tym nie wspominać?

[O] - Dobrze zakończyłem, wszystko było jak być powinno. ^^

[R] - No to się cieszę! Wracając jeszcze, jesteś na profilu humanistycznym i pracowałeś w MC, zgadzasz się z tym stereotypem, że ludzie po "humanie" tak kończą?

[O] - Pracowały ze mną dwie Panie, które również były w liceum, lecz na profili biologiczno-chemicznym, więc nie, nie zgadzam się z tym. Wszystko zależy od obranego kierunku studiów oraz planu na życie. :default_biggrin:

[R] - Inteligentna odpowiedź - takie lubię! A jak jest z Twoimi planami? Masz już jakieś?

[O] - Jedyny plan po liceum to studia, a tak to nie mam. :default_biggrin:

[R] - Wiesz już może na jaki kierunek studiów chciałbyś się dostać?

[O]- Niestety, jeszcze nie wiem.

[R] - Spokojnie, jeszcze przed Tobą 2 lata nauki. Sądzę, że do tego czasu zdążysz zadecydować co Cię interesuję i co byś chciał studiować, czyż nie?

[O] - Oczywiście, zgadzam się w pełni z Tobą. ^^

[R] - Hah dziękuję. Wróćmy teraz do Twoich zainteresowań, pisałeś, że jednym z nich jest muzyka, co takiego dokładnie?

[O] - Bardziej słuchanie jej, aniżeli tworzenie.

[R] - Skoro słuchanie, to utworów z jakiego gatunku słuchasz najczęściej?

[O] - Polski trap/rap, czasem zaglądam na amerykańską scenę.

[R] - Co mógłbyś polecić Nam z polskiego trapu czy rapu?

[O] - Zależy od gustu, ja np. preferuję wykonawców Zeamsone, Mobbyn, Kaz bałagane, Kukon, Białas i Guzior.

[R] - Kojarzę ich, czyli są to dosyć znani artyści haha. Napisałeś też przed chwilą, że zaglądasz na amerykańską scenę, masz tam jakichś ulubionych muzyków? Może jest nim Asap Rocky, którego masz na forumowym avatarze?

[O] - Tak, to jeden z moich ulubionych wykonawców i jego piosenek słucham najczęściej, czasem włączę sobie coś od Killy'iego i tyle. :p

[R] - Jaki jest Twój ulubiony utwór na tę chwilę?

[O] - Zeamsone "SPORT" ft. Young Igi (Official Visualiser), bo jest najnowsze, jednej stałej ulubionej nie mam. :default_biggrin:

[R] - Rzadko kto ma jedną, stałą ulubioną piosenkę, bo cały czas gusta mogą się zmieniać. :default_biggrin:

Przejdźmy dalej do Twoich zainteresowań, kolejnym z nich jest sport. Trenujesz coś, bądź trenowałeś?

[O] - Amatorsko siatkówkę oraz piłkę nożną.

[R] - Mam rozumieć, że to Twoje ulubione sporty?

[O] - Tak, nie trenowałbym czegoś, czego nie lubię. ^^

[R] - Tak jak myślałam! Grałeś na jakiejś konkretnej pozycji w obu sportach?

[O] - Przyjmujący w siatkówce oraz w piłce nożnej N lub ŚPO, ewentualnie na potrzebę coś na skrzydłach grywałem.

[R] - Przyjęcie w piłce siatkowej to nie jest wcale łatwa rzecz, coś o tym wiem haha. Jak Ty sobie z nim radziłeś?

[O] - Myślę, że w miarę dobrze, lecz pamiętajmy, że trenowałem ten sport amatorsko. :default_biggrin:

[R] - Tak tak, pamiętamy. Mam jeszcze ostatnie pytanko apropo sportu, wolisz zawody oglądać czy brać w nich udział?

[O] - Zarówno oglądać, jak i brać udział, lecz jeśli chodzi o oglądanie to wolę obejrzeć mecz piłki nożnej. :default_smile:

[R] - Rzeczywiście, 22 mężczyzn ganiających za jedną piłką to bardzo ciekawy sport haha. :p

Oczywiście żartuję, tylko się teraz nie obrażaj!

[O] - Nie mam natury obrażalskiego, haha. :default_biggrin:

[R] - No to całe szczęście! Skoro nie masz natury obrażalskiego, to w takim razie, jaką masz?

[O] - Hmmm, trudne pytanie, nie potrafię dać odpowiedzi, może sam nie wiem.

[R] - Rozumiem rozumiem. W takim razie, po raz kolejny wrócimy do Twoich zainteresowań! Ostatnim z wymienionych był e-sport. Możesz Nam o tym co nieco opowiedzieć!

[O] - Uprośćmy to, nie interesuję mnie profesjonalna scena Fortnite lub Fify, tylko CS:GO.:default_biggrin: Kiedyś oglądałem wiele meczy, interesowałem się majorami itd, w tym roku jakoś sobie odpuściłem i nie przywiązałem większej uwagi do obecnych wydarzeń w świecie CS:GO.

[R] - Skoro tylko CS:GO to opowiedz Nam proszę jak rozpoczęła się Twoja przygoda z tą popularną strzelanką!

[O] - Chyba bardzo typowo, grałem w cs 1.6, wyszedł cs:go, spróbowałem i zacząłem w niego grać. :default_biggrin:

[R] - Co Ci się najbardziej spodobało w tej nowszej wersji cs'a, że postanowiłeś w nią grać?

[O] - Chyba potrzebowałem czegoś nowego.

[R] - Chyba każdy czegoś takiego w pewnym momencie potrzebuje. A co sądzisz o najnowszych aktualizacjach w CS:GO? Podobają Ci się czy nie za bardzo?

- Nie przyglądałem im się za bardzo, natomiast wiem, że Valve naprawia błędy w grze, co jest na + dla nich.

[R] - Niektórzy uważają, że jest wprost przeciwnie, dziwnie. Co do CS:GO, masz jakąś swoją ulubioną mapę i broń?

[O] - Mam, moją ulubioną mapą jest Cache, a bronią m4a4 po CT i ak-47 po TT.:default_smile:

[R] - Czyli mogę stwierdzić, że tradycyjnie haha. Grywasz coś czasem w cs 1.6 czy już na stałe zamieniłeś tę wersję na GO?

[O] - Nie gram już w 1.6, lecz ostatni mi czasy mam ochotę pobrać sobie i pograć troszkę na naszym only dd2.:default_biggrin:

[R] - Stara miłość nie rdzewieje, co? Haha.

[O] - Czy ja wiem, grałem w inne gry, które kochałem, ale mi się znudziły i po prostu przestałem w nie grać. :P

[R] - Dobra dobra, nie było tematu XD. Z racji tego, że jest właśnie pora obiadowa to przejdziemy na temat kulinariów. Potrafisz gotować? A jeśli tak to jakie jest Twoje popisowe danie?

[O] - Oczywiście, że potrafię! Niestety tylko tosty oraz płatki z mlekiem. :/

[R] - Płatki z mlekiem? A nie mleko z płatkami? XD

[O] - Najpierw płatki potem mleko.

[R] - Ok, widzę, że w tej sprawie się nie dogadamy! Więc lepiej spytam, jaka jest Twoja ulubiona potrawa? I nie, nie pisz mi, że kebab!

[O] - Schabowe.:default_biggrin: Ewentualnie pizza, tosty, zapiekanki, i wszystko z mcdonalda :P

[R] - Ulubiona kanapka w MC to..?

[O] - McRoyal. :serduszko:

[R] - ~ polecam, IMean. Ahhahaha. Kuchnię możemy odhaczyć. Teraz czas na podróże! Lubisz poznawać nowe miejsca?

[O] - Niezbyt, raczej wolę swoje "rejony" haha.

[R] - Co masz na myśli mówiąc "swoje rejony"? :default_biggrin:

[O] - Nie oddalam się zbytnio od domu, max 50km.:default_biggrin: No, 16 września jadę na wycieczkę do Krakowa, więc to jest ten moment, w którym będę dalekoooo od domu.

[R] - Mam nadzieję, że nie będziesz płakał za tym co zostaje w domu! Mowa oczywiście o rodzicach. c:

[O] - Nie będę. :default_biggrin:

[R] - Hahah, dobrze dobrze! Powiedz Nam lepiej co to za wycieczka!

[O] - Szkolna, co tu dużo mówić, wycieczka jak wycieczka. :P

[R] - No ok, już nie męczę haha. Zostańmy jeszcze przy temacie podróżowania. Jakie miasto bądź państwo chcesz na pewno w swoim życiu odwiedzić, a w jakich już miałeś przyjemność być?

[O] - Byłem w wielu miastach w Polsce, natomiast nigdy nie byłem za granicą. A z miast, które chcę odwiedzić to Amsterdam i Miami.

[R] - Dlaczego akurat tam chcesz się kiedyś udać?

[O] - Sam nie wiem, po prostu podobają mi się. :^

[R] - Skoro jesteśmy przy podróżach to opowiedz Nam, jak wylądowałeś na Katujemy.eu? :default_biggrin:

[O] - Szukałem właśnie z nuway'em sieci, na której moglibyśmy zostać na dłużej, przekopując internet natrafiłem na katujemy, założyłem konto, zacząłem grać na arenach i tak to poleciało. :default_biggrin:

[R] - Cieszymy się, że jesteś z Nami! Co Ci się najbardziej podoba na forum?

[O] - Ciężko mi to określić, ogólnie podoba mi się całe forum, ma swoje wady i zalety, lecz nie chcę rozdrabniać się na konkrety. :P

[R] - Czyli całokształt jak najbardziej na plus?

[O] - Tak.

[R] - Haha to dobrze. Powiedz Nam, z kim z sieci masz najlepszy kontakt i dlaczego? :default_biggrin:

[O] - Z @ nuway i @ dem., jakoś tak wyszło, siedzimy razem na ts'ie oraz mieszkamy blisko siebie. :P

[R] - No to fajnie. Znajomości internetowe nie są takie złe, jeśli przenoszą się do świata rzeczywistego, co o tym sądzisz?

[O] - Zależy od preferencji, jedni wolą, żeby znajomości internetowe nie przenosiły się do rzeczywistości, a drudzy na odwrót. Ja osobiście miałem jedną sytuację, w której poznałem kogoś w internecie, a nasza znajomość przeniosła się do tzw. "reala".

[R] - A jaki jest Twój stosunek do internetu? Co sądzisz o ciągle wzrastającym procencie uzależnień od niego?

[O] - Internet otwiera okno na świat, a uzależnić można się dosłownie od wszystkiego. Nie jestem negatywnie nastawiony do niego, ponieważ sam spędzam w nim bardzo dużo czasu.

[R] - A Ty? Czujesz się uzależniony od internetu?

[O] - Niezbyt, gram, bo lubię i tyle. :default_biggrin:

[R] - A jesteś uzależniony od czegoś innego? Może od jakiejś osoby?

[O] - Jestem uzależniony od kofeiny i nikotyny.

[R] - Walczysz z tym czy już się do tego przyzwyczaiłeś?

[O] - Przyzwyczaiłem. :d

[R] - Okej, czyli walka przegrana, haha. Wróćmy teraz jeszcze do tematu Naszego wspaniałego forum. Jesteś opiekunem jednego z najbardziej obleganych serwerów, jak to się stało?

[O] - Byłem adminem przez prawie rok, przyjął mnie @ skp-, potem był @ mayor i @ Petrektt, a na końcu @ hot man, ostatni z nich odszedł, więc postanowiłem napisać podanie. Podostawałem głosy na tak i w ten sposób zacząłem przygodę jako opiekun multi areny 1vs1. ^.^

[R] - I jak? Radzisz sobie? Jest tak jak to sobie wyobrażałeś czy wręcz przeciwnie? :default_biggrin:

[O] - Myślę, że sobie radzę, o to trzeba zapytać adminów i graczy. Po części jest to tak, jak sobie wyobrażałem, a po części nie.

[R] - Jest coś, co Cię zaskoczyło na tym stanowisku?

[O] - Jest, ale wolę o tym nie wspominać, zachowam to dla siebie. :3

[R] - Rozumiem, szanuję. Powiedz Nam jeszcze czy planujesz wspinać się po drabinie kariery na Naszej sieci? :default_biggrin:

[O] - Tak, jak większość osób, która jest aktywna na forum. :P

[R] - Haha oki. Przejdźmy teraz do nieco innego tematu, jakim jest sztuka! Interesujesz się nią?

[O] - Nie za bardzo. :/

[R] - To może wypowiesz się na temat filmów i seriali? Masz jakieś ulubione?

[O] - Harry Potter :serduszko:! Oglądałem wszystkie części po kilka-kilkanaście razy. 

[R] - Nie nudzi Cię to? Przecież już wiesz jaki będzie koniec. :default_ohmy:

[O] - Nie nudzi. :default_biggrin:

[R] - Ahahah no okej, a co do seriali, oglądasz jakieś? Jest jakiś, który podbił Twoje serce?

[O] - Niezbyt, nigdy nie lubiłem seriali. :P

[R] - A to niespotykany z Ciebie osobnik, haha! Wracając jeszcze do filmów, wolisz oglądać je sam czy z kimś?

[O] - Sam nie wiem, zależy od filmu. :default_biggrin:

[R] - Okej okej. Z racji tego, że w Harry miał przyjaciółkę sowę to zapytam, masz jakiegoś pupila?

[O] - Mam dwa psy, jeden ma trochę ponad 3 miesiące, a drugi ponad 14 lat. Posiadam również kota, żabę i świnkę morską. Zastanawiam się jeszcze nad kupnem ptasznika.

[R] - Ptasznika? No proszę, u mnie by to nie przeszło haha. Żabę masz powiadasz? Jak się wabi? :default_biggrin:

[O] - Wabi się Żabson. XD

[R] - Przepraszam, ale muszę spytać. Żabson to ziomal? XDD

[O] - Jak najbardziej! A mój to ziomal i uciekinier w jednym.

[R] - Uciekinier? Dlaczego?

[O] - Daje nogę z akwarium.

[R] - O kurde, jak sobie radzisz z takim małym rozrabiaką?

[O] - Poza akwarium długo nie przeżyje, więc lepiej niech tam siedzi, mam szklaną pokrywkę i zakrywam nią akwarium po prostu.

[R] - Myślałam, że opieka nad żabą jest trudniejsza, a tu proszę! Takie zaskoczenie!

Zgodzisz się odpowiedzieć na kilka pytać z serii "Ulubione"? :default_biggrin:

[O] - Dawaj.:default_biggrin:

ULUBIONE

[R] - Ulubiony dzień tygodnia?

[O] - Sobota!

[R] - Ulubiona zupa?

[O] - Nie lubię zup. :>

[R] - Ulubiona marka samochodu?

[O] - Ferrari.

[R] - Ulubiony cytat?

[O] - Nie posiadam. :/

[R] - Ulubiona bajka z dzieciństwa?

[O] - Tabaluga.

[R] - Już na sam koniec tylko, zdradź Nam drogi Patryku, skąd wziął się pomysł na Twój nick? Ma on jakąś ciekawą historię?

[O] - Niezbyt, pochodzi on z piosenki.

[R] - Jakiej dokładnie?

[O] - Dokładnie z tej. :]

[R] - Ooo, interesujące! Tym oto sposobem docieramy do końca tego wywiadu. Dziękuję Ci Patryku za cierpliwość i poświęcony czas! ^^

[O] - Również dziękuję. :default_biggrin:

[R] - Teraz jest czas na pozdrowienia, chciałbyś z niego skorzystać?

[O] - Pozdrawiam @ skp- chłopaczka, @ nuway grubaska, @ dem. tez grubaska, @ adikadik tez chłopaczka.

• Lubię to! 4
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Szukałem właśnie z nuway'em sieci, na której moglibyśmy zostać na dłużej, przekopując internet natrafiłem na katujemy, założyłem konto, zacząłem grać na arenach i tak to poleciało.  

co Ty pi******sz szukałeś sieci gdzie nie trzeba płacić składki biedaku xD ogólnie wywiad spoko 

• Dzięki 1
  • Haha 3
  • Wrr 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.