Jump to content
kaktus

propozycja

Recommended Posts

Nick:debil

A więc moja propozycja jest taka żeby dodać w nie które dni  albo godziny jakieś usunięte bronie np.negev dodać. I też usunąć np. codziennie na 2 lub  3 godziny awp bo i tak dużo osob  gra z tych awp i ta blokkada i tak troszkę mało daje.Jest dużo  osob które są no-life-ami tutaj i grają tylko z awp i nie da się wychylić po tt.

Podam taki wzór jakbyście może coś z tego zatwerdzili:

Poniedziałek: negevy na 3 godziny

Wtorek: p90 na 2 godziny

Środa: nic się nie dzieje

Czwartek: autocampa na 1 godzinę

Piątek: negevy na 2 godziny

Sobota: p90 na godzinę

Niedziela: wszystkie bronie na 1.5h          + w każdych dniach awp usunięte na 1.5h

To jest taki wzór jakby to miało wyglądać taki przykład. Myślę że to jest fajne gdyż by było jeszcze coś ciekawszego na tej jednej mapie.

PS: bardzo mi zależy dużo osób się pod tym wypowiedziało bo myśle że do jest dajny pomysł ale oczywiście poprawki ze strony administracji lub społeczności też by się przydały :D

Znając życie włączając jakąś broń na 2h to i tak większość osób nie będzie wiedzieć albo oleje sprawę.

A awp mogą mieć chyba max 3 os. więc nie narzekaj.

Moim zdaniem zbędne. 

• Like 3
  • Thanks 1

Cooo? Kompletnie bez sensu, nawet tego argumentować nie chce mi się, przeciw.

2 godziny temu, haikoo napisał:

A awp mogą mieć chyba max 3 os. więc nie narzekaj.

No dokładnie, zgadzam się.

• Like 1

Moje zdanie jest takie same jak@ haikoonapisał up - Nawet jak owa broń wejdzie w obroty na te 2h, to gracze nie będą jej raczej używać xd (czyt. negev)

Co do P90, to każdy zacznie rushować, a inni będą się denerwować.

AWP wyjaśnione, zgadzam się z powyższym.

A autobroń to jeszcze gorszy temat, co z p90.. Co tu objaśniać..

Według mnie również zbędne :/

• Like 1

Ta propozycja jest zbędna. Negevem, p90, czy inną zablokowaną bronią nie gra żaden gracz na poziomie tylko większość osób z małym doświadczeniem w tej grze tym bardziej, że jest dużo f2p i nie chcę nawet myśleć co działoby się gdyby owa propozycja weszła w życie serwera.. Co do AWPy to są limity do 3 na team ale VIPa to nie obowiązuje także jak jest 7 VIPów w jednej drużynie to tych 7 osób gra awp.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.