PwZm Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Twój nick: PwZm Nick admina banującego:Consola Data/Mapa:Nie wiem SteamID: STEAM_1:1:1723528 Serwer (mod): only mirage Opis sytuacji: Chciałem zagrać Sobie tak o 18, a tu ban za multikonto, na serwerze gram tylko na jednym koncie więc nie wiem. Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Dwa bany na tym samym IP, jeden o 16:30 na jakimś "foxu123", nadpisane IP zapewne. Sprawa dla @ Karcoki @ Weak'uś. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 16, 2019 Sponsor Share Posted August 16, 2019 Reset router i możesz wejść do gry. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 16, 2019 Sponsor Share Posted August 16, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts