Jump to content
Lipton

Jackpot

Recommended Posts

Dobra, wiem że teraz po zmianie sieci, będzie chwila ogarniania serwera, pod względem np. wiadomości aby zmienić wysyłane automatycznie wiadomości związane ze starą siecią na Katujemy, ale że pomysł który zaraz przedstawię, chodził mi i wielu graczom na serwerze, to postanowiłem go wrzucić teraz, żeby później nie zapomnieć.

Ogólnie to prosta do wytłumaczenia sprawa, nie wiem jak z ogarnięciem tego, myślę że nie powinno być to skomplikowane. Propozycja dotyczy tego, aby osoby wpłacające większą ilość monet na jackpot, miały tym samym większą szansę na wygraną. Obecnie praktycznie wszyscy gracze wchodzą na jackpot'a za minimalną ilość monet. Przez co rzadko zdarzają się walki o jakieś większe sumy. 

Pomysł fajny, ale spójrz na to z innej strony. Osoba która wrzuci więcej monet, łatwiej wygra. Będzie to zniechęcać innych do wchodzenia, iż będą wiedzieć że ma ja nikłe szanse.

Jak dla mnie na NIE!

• Haha 1

9 godzin temu, Durus napisał:

Pomysł fajny, ale spójrz na to z innej strony. Osoba która wrzuci więcej monet, łatwiej wygra. Będzie to zniechęcać innych do wchodzenia, iż będą wiedzieć że ma ja nikłe szanse.

Jak dla mnie na NIE!

Ale pomyśl, jaki jest sens wchodzenia za więcej niż 100 skoro każda osoba ma tyle samo szans, o to w tym chodzi, kto da więcej ma więcej szans, tak na logikę

• Like 1

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjazaakceptowana.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 1 year later...
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.