Lipton Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Dobra, wiem że teraz po zmianie sieci, będzie chwila ogarniania serwera, pod względem np. wiadomości aby zmienić wysyłane automatycznie wiadomości związane ze starą siecią na Katujemy, ale że pomysł który zaraz przedstawię, chodził mi i wielu graczom na serwerze, to postanowiłem go wrzucić teraz, żeby później nie zapomnieć. Ogólnie to prosta do wytłumaczenia sprawa, nie wiem jak z ogarnięciem tego, myślę że nie powinno być to skomplikowane. Propozycja dotyczy tego, aby osoby wpłacające większą ilość monet na jackpot, miały tym samym większą szansę na wygraną. Obecnie praktycznie wszyscy gracze wchodzą na jackpot'a za minimalną ilość monet. Przez co rzadko zdarzają się walki o jakieś większe sumy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durus Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Pomysł fajny, ale spójrz na to z innej strony. Osoba która wrzuci więcej monet, łatwiej wygra. Będzie to zniechęcać innych do wchodzenia, iż będą wiedzieć że ma ja nikłe szanse. Jak dla mnie na NIE! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KennySSS Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Dla mnie Tak Moim zdaniem procenty by były dobre ponieważ często graczę co dają 100 wygrywają a np w jackpocie jest 5000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipton Posted August 16, 2019 Author Share Posted August 16, 2019 9 godzin temu, Durus napisał: Pomysł fajny, ale spójrz na to z innej strony. Osoba która wrzuci więcej monet, łatwiej wygra. Będzie to zniechęcać innych do wchodzenia, iż będą wiedzieć że ma ja nikłe szanse. Jak dla mnie na NIE! Ale pomyśl, jaki jest sens wchodzenia za więcej niż 100 skoro każda osoba ma tyle samo szans, o to w tym chodzi, kto da więcej ma więcej szans, tak na logikę 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGENDAR Posted August 16, 2019 Donor Share Posted August 16, 2019 Według mnie powinno być tak jak na jackpotach czyli kto daje więcej ten ma większy % na wygraną. Z poważaniem, LEGENDAR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BinaR Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Plugin przetestowałem i wgrałem na serwer, powinno wszystko działać . 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BinaR Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQUeZ Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts