Rusek. Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 1.Nick:RusekXvodka 2.Kategoria:Serwery głosowe 3.Opis propozycji:Wpadłem na pomysł zrobienia forumowego/serwerowego discorda z takiego powody że jest wiele osób które wolą rozmawiać na platformie teamspeak3 ale nie którzy wolą rozmawiać na discordzie, Plus tego jest dobry bo serwery discord są darmowe tak jak i boty wszelkiego rodzaju takich jak Rythm [ bot muzyczny ] itd. Stworzenie takiego serwera jest łatwe a ludzie z forum mogli by rozmawiać na swoich platformach, ja bardziej wole rozmawiać na discordzie bardziej mi on przypadł do gustu niż ts3 [ kiedy rozmawiałem na ts3 ale znudził mi się ]. Dlatego fajne by było stworzyć taki serwer propozycja jest moim zdaniem na korzyść, mógłbym nawet pomóc w rozwoju jak miał by powstać taki serwer ode mnie to tyle czekam na wypowiedzi innych osób jak i moderatorów. EDIT: Szczerze mówiąc jak wyższa adm zaakceptuje tą propozycję mogę zrobić tego discord ale przydała by mi się opiekun żeby pomuc mi ogarnąć boty i żeby serwer powstał w miarę szybko mimo że miałem sporo swoich ds ale nie mam wielkiego doświadczenia w robienia ich bardzo profesjonalnie i też tak jak napisałem każdy ma swój własny gust inni wolą ds a inni ts3 dlatego fajne będzie jak będę 2 platformy. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efiks Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Jeżeli znalazly by sie osoby ktore aktywnie by prowadzily discord to pomysl na + 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Zrób i sprawdź czy się przyjmie :D za zgodą administracji ofc 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 10, 2019 Sponsor Share Posted August 10, 2019 Osobiście uważam, że discord nie jest jeszcze na tyle popularny jak TS3. Jestem na NIE Dla mnie na dzień dzisiejszy, taka opcja nie ma sensu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubeN Posted August 10, 2019 V.I.P Share Posted August 10, 2019 Również jestem takiego samego zdania jak @ Karcoki otwieranie nowego serwera na discordzie nie ma większego sensu, gdyż zdecydowana większość woli ts3. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durus Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Nie ma sensu otwierania discorda, jak anwet na ts3 mało osób siedzi, wręcz garstka.... NA NIE! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted August 10, 2019 Owner Share Posted August 10, 2019 Koledzy wyżej wyjaśnili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted August 10, 2019 Owner Share Posted August 10, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czesio Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts