Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano

1.Nick:RusekXvodka

2.Kategoria:Serwery głosowe

3.Opis propozycji:Wpadłem na pomysł zrobienia forumowego/serwerowego discorda z takiego powody że jest wiele osób które wolą rozmawiać na platformie teamspeak3 ale nie którzy wolą rozmawiać na discordzie, Plus tego jest dobry bo serwery discord są darmowe tak jak i boty wszelkiego rodzaju takich jak Rythm [ bot muzyczny ] itd. Stworzenie takiego serwera jest łatwe a ludzie z forum mogli by rozmawiać na swoich platformach, ja bardziej wole rozmawiać na discordzie bardziej mi on przypadł do gustu niż ts3 [ kiedy rozmawiałem na ts3 ale znudził mi się ]. Dlatego fajne by było stworzyć taki serwer propozycja jest moim zdaniem na korzyść, mógłbym nawet pomóc w rozwoju jak miał by powstać taki serwer ode mnie to tyle czekam na wypowiedzi innych osób jak i moderatorów.

EDIT: Szczerze mówiąc jak wyższa adm zaakceptuje tą propozycję mogę zrobić tego discord ale przydała by mi się opiekun żeby pomuc mi ogarnąć boty i żeby serwer powstał w miarę szybko mimo że miałem sporo swoich ds ale nie mam wielkiego doświadczenia w robienia ich bardzo profesjonalnie i też tak jak napisałem każdy ma swój własny gust inni wolą ds a inni ts3 dlatego fajne będzie jak będę 2 platformy. 

• Lubię to! 5
Opublikowano

Jeżeli znalazly by sie osoby ktore aktywnie by prowadzily discord to pomysl na +

• Dzięki 1
  • Bywalec
Opublikowano

Również jestem takiego samego zdania jak @ Karcoki otwieranie nowego serwera na discordzie nie ma większego sensu, gdyż zdecydowana większość woli ts3.

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Nie ma sensu otwierania discorda, jak anwet na ts3 mało osób siedzi, wręcz garstka.... NA NIE! 

• Przykro mi 1
  • Właściciel
Opublikowano

Koledzy wyżej wyjaśnili 

• Przykro mi 1
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.