Jump to content
Rusek.

Discord forumowy/serwerowy

Recommended Posts

1.Nick:RusekXvodka

2.Kategoria:Serwery głosowe

3.Opis propozycji:Wpadłem na pomysł zrobienia forumowego/serwerowego discorda z takiego powody że jest wiele osób które wolą rozmawiać na platformie teamspeak3 ale nie którzy wolą rozmawiać na discordzie, Plus tego jest dobry bo serwery discord są darmowe tak jak i boty wszelkiego rodzaju takich jak Rythm [ bot muzyczny ] itd. Stworzenie takiego serwera jest łatwe a ludzie z forum mogli by rozmawiać na swoich platformach, ja bardziej wole rozmawiać na discordzie bardziej mi on przypadł do gustu niż ts3 [ kiedy rozmawiałem na ts3 ale znudził mi się ]. Dlatego fajne by było stworzyć taki serwer propozycja jest moim zdaniem na korzyść, mógłbym nawet pomóc w rozwoju jak miał by powstać taki serwer ode mnie to tyle czekam na wypowiedzi innych osób jak i moderatorów.

EDIT: Szczerze mówiąc jak wyższa adm zaakceptuje tą propozycję mogę zrobić tego discord ale przydała by mi się opiekun żeby pomuc mi ogarnąć boty i żeby serwer powstał w miarę szybko mimo że miałem sporo swoich ds ale nie mam wielkiego doświadczenia w robienia ich bardzo profesjonalnie i też tak jak napisałem każdy ma swój własny gust inni wolą ds a inni ts3 dlatego fajne będzie jak będę 2 platformy. 

• Like 5

• Owner

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 2 weeks later...

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.