Jump to content
Y4SUO

[ODWOŁANIE OD BANA]Y4SU0

Recommended Posts

1. Nick:Y4SU0
  2. ID:U:1:271239300
  3. Nick banującego:RusekxVodka
  4. Długość blokady:Permamentnie
  5. Data i godzina otrzymania blokady:1/08/2019 23:08:25
  6. Powód blokady: działanie na niekorzyść serwera
  7. Wyjaśnienia:o ile mi dobrze wiadomo to rusek stwierdził (nie usłyszałem narzekania graczy) że denerwuje wszystkich na demku jest ukazane jak się wyzywam z kubusiem tak 4fun i raz tam wyzwałem bo mnie poniosło ruska i otrzymałem bana ogólnie mam beke z osób z administracji takich jak on bo pomimo tego że mu mówie żeby się nie udzielał na czacie głosowym to mimo tego to robi na mapie mnie rozbroił pare razy z nijakiego powodu bo nie miał życzenia (ponieważ serwer był zbugowany) tak szczerze to troche mnie poniosło na demku bo jestem po jaraniu jointa ze swoim starym i większość tych wyzwisk leciała do niego   / dobra  wiem że nie dostane ub więc poprostu pozdrawiam wszystkich z jb oraz ogarnięte osoby z administracji i że wcześniej czy później  się ona jeszcze bardziej poprawi i wyrzuci się płaczące dzieci bez dystansu takie jak np. rusek i że sztanga przestanie chlać , ruszy dupe i ogarnie serwer i bugi czasam powyzywam tak o 4fun no ale kto się ani razu na tym jb nie wyzywał mam również nadzieję że wywali się te płaczące dzieci i doda mikrofon po mutacji ponieważ wbijają tam dzieci i wyzywają
  8. http://145.gotv.pro/srv29556/auto-20190801-2247-ba_jail_minecraftparty_v6.dem.zip                       

• Haha 2
  • Sad 1

"bo jestem po jaraniu jointa ze swoim starym"

Słyszałem że to nie pierwsze odwołanie od blokady, akurat byłem wtedy na serwerze więc mogę się wypowiedzieć.

Nie byłeś miły w stosunku innych "graczy,administracji" + nie próbowałeś się z tym opanować, byłeś niegrzeczny jak i niemiły oraz nieopanowany, nie lubię takich zachowań + wplątywałeś w to [rodziców co nic do tego nie mają, chodzi o wyzywanie ich], jak dla mnie nie powinno być unbana. 

Myślę że wszystko jest z sensem, idę spać, Dobranoc, Miłego Wieczoru Yasuo i Wyśpij się.

• Wow 1

Za każdym razem jak wbijasz na serwer musisz się z kimś powyzywać i mówisz, że niby jesteś miły itp. tak jak pod podaniem. Czasami jest miło bez ciebie na serwerze. OWSZEM są dzieci i da się je ogarnąć np. mutem i one nie będą od razu pisać odwołania, "bo dostałem muta za nic".

• 2 weeks later...

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• 4 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.