Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:whatdowesaytothegodofdeath

Nick admina banującego: ecko

Data/Mapa:2019-07-29 18:08:00

SteamID:STEAM_1:0:243838532

Serwer (mod):        ffa                       

Opis sytuacji: okej, nie powiem troszke mnie zdziwiliscie i zirytowaliscie poprzednia decyzja, wiec pisze nowy temat, chcialem w tamtym sie obronic, ale szanowny imean zamknal. co do czestego stawania w miejscu, bawienia sie kosa, robilem to dlatego, bo po pierwsze, czesto zmienialem rozdzialke, i freezowalo mi cs na chwile. Kosa bawilem sie dlatego, bo zamierzalem kupic sobie taka, obczajałem animacje. Co do reszty, zwykle patrzenie na radar, słuch, awareness i gamesens gierki. A i co do tego, ze ecko mowil info ze appsy czy cos, mam zmutowany czat glosowy i tekstowy, wiec nic nie slyszalem, a wiem ze mowil cos bo ogladalem demko. Powinno wam tez dac do myslenia to, ze juz dostawalem tu bany, a jednak gralem dalej. Tyle ode mnie i proslibym o dokladniejsze rozpatrzenie demka przez kogos bardziej ogarniającego gre. Pozdro

Wycinek z konsoli: nie mam bo wylaczylem cs

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Jeżeli gracz uważa, że został źle oceniony i niesłusznie ukarany należy sprawdzić demko jeszcze raz. W tym celu proszę również @ EXTREMAAAAA @ ESLaby rzucili okiem na wyżej wspomnianą sytuacje aby określić czy gracz używa wspomagaczy czy też nie.

• Lubię to! 1
Opublikowano
23 minuty temu, Oath napisał:

Kosa bawilem sie dlatego, bo zamierzalem kupic sobie taka, obczajałem animacje. 

Wiesz to twoje obczajanie nie było normalne bo akurat mialeś taki gamesens że gdy przeciwnika nie było w pobliżu, a jak ktoś był to nagłe full tryhard i zaczynasz strzelać 

23 minuty temu, Oath napisał:

Co do reszty, zwykle patrzenie na radar, słuch, awareness i gamesens gierki. A i co do tego, ze ecko mowil info ze appsy czy cos, mam zmutowany czat glosowy i tekstowy, wiec nic nie slyszalem, a wiem ze mowil cos bo ogladalem demko.

Patrzenie na radar gdy rozpisywałem demko też często patrze na radar i według mnie radar nie pokazuje tak dokładnie, bo wiedziałem kiedy patrzeć jaka pozycje, z jakich stron nagle ktoś wychyla.

A z tym czatem głosowym i tekstowym to nie wiem jak ty niby cokolwiek słyszałeś jak na demku gracze używali shifta były akcje gdzie gracze biegali jak takie słonie i tego nie pisałem bo nie było dlaczego gdy tu widać ze masz słuchawki.

@ Oathpoczekajmy na werdykt UBT nie róbmy niepotrzebnego spamy.

Opublikowano
1 minutę temu, Ecko! napisał:

Wiesz to twoje obczajanie nie było normalne bo akurat mialeś taki gamesens że gdy przeciwnika nie było w pobliżu, a jak ktoś był to nagłe full tryhard i zaczynasz strzelać 

Patrzenie na radar gdy rozpisywałem demko też często patrze na radar i według mnie radar nie pokazuje tak dokładnie, bo wiedziałem kiedy patrzeć jaka pozycje, z jakich stron nagle ktoś wychyla.

A z tym czatem głosowym i tekstowym to nie wiem jak ty niby cokolwiek słyszałeś jak na demko gracze używali shifta były akcje gdzie gracze biegali jak takie słonie i tego nie pisałem bo nie było dlaczego bo tu widać ze masz słuchawki.

kose chowalem czesto w momencie, gdy ginąl ktos z teamu, z automatu, jezeli twoj ginie na b, b jest zablokowane, to patrzysz speedway/ct, bo na bank ktos tamtedy bedzie szedl. Czekam na opinie kogos innego co do mojej gry.

Opublikowano

A więc tak pozwoliłem sobie rozpisać to demko bo gracz ma wątpliwości, a ja myślę, że znam się na gierce bardzo dobrze i pomogę UBT :) A to moja ocena dotycząca demka:

4:15 dziwnie patrzysz na ścianę, po czym idziesz w stronę przeciwnika który idzie na shifcie i nie mogłeś go słyszeć (ale dla mnie to może być przypadek)
7:23 słychać,że tupie jeden z tt i randomowe spojrzenie na ściane, frag na ecko i pozycja jednego gracza znana, także spodziewał się go tam, a co do drugiego to spodziewał się z dwóch stron
od 8:56 nic nadzwyczajnego, podejrzany siedzi w piachu i wyczekuje..
od 11:08 wychyla na środek, nie trafia, wraca bo tt rzuca granaty i próbuje rushować, podejrzany wychyla i zabija nic w tym dziwnego
od 11:38 słychać jak tt podbija na b, podejrzany wychyla i lucky shot 2 fragi/wychyla na 3, zabija , dla mnie czysta akcja
13:29 pierwsza podejrzana sytuacja bo ktoś dał info, że jest mid ale Ty twierdzisz, że masz zmutowany czat głosowy.. A idealnie wychylasz wcelowany
16:20 no raczej nie wiedział, że tam jest przeciwnik bo wyjął nóż ale szybko zmienił i zabił, albo fart albo dobrze się ukrywa
16:40 strzeliłeś Ecko do niego z piachu pierwszy więc.. czysta akcja
17:08 strzeliłeś do niego pierwszy nie trafiłeś, on już trafił , czysto
17:14 ct rzucił flesha, po prostu wyczekał i frag, czysto
18:57 tt skanuje sciane więc się spodziewał, czysto
20:06 biegniesz na pełnej, nic nie było słychać i od razu z prefem na domek, spalona akcja
20:38 słychać jak tt tupie, czysto
20:44 tt zabija ct i słychać strzały z ak więc można się spodziewać, czysto
21:00 nie mogłeś słyszeć, że tam idzie tt, wychylasz na pełnej idealnie wcelowany w model, spalona akcja

P.S @ Ecko!nick "won do piekła kurwo wściekła" to obraźliwy nick jakby nie patrzeć i mógłbyś się trochę bardziej przyłożyć do rozpisania demka bo jest mało sprecyzowane..

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.