Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można p90 odblokować lub tylko żeby vip mógł  kupić?

I Antyrush przy mniej niż 8 osobach wyłączyć bo niekiedy jak sie gra 3 na 3 to nie chce się czekać  50 sekund  lub całkowicie ten antyrush wyłączyć bo nowi ludzie się tylko odbijają i jeszcze bany za bugowanie mapy zgarniają bez ostrzeżenia.

I jaki cel jest w tym ze nie mozna podniesc pistoletu  w pistoletowkach? Koleś zabije 4 w ct z usp, amo mu się skonczy i musi latac z kosą.

• Wow 1
  • Premium
Opublikowano

Jak chcesz coś dodać to edytuj temat następnym razem ;) 

P90, z ta propozycja bym się nie zgodził nawet dla VIP-ów. Nie ma gry jak jest p90 bieganie i strzelanie teraz jest fajna Gierka bo każdy gra m4, AK itp.. 

Antyrush fajnie by było coś zrobić masz rację, ale nie wyłączać go bo jeśli by było 28 graczy, a tak mamy na serwerze, że gra po tyle osob to połowa z nich rushuje, niech zrashuje taki kwiatu, robson no i wtedy Gierka nie wygląda fajnie. Zrobić tak, że do 10 graczy można zrashowac, a od 11 nie i tyle. 

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano

Odblokować p90 nawet dla vipów to byłby koszmar.. Teraz jest limit na awp dla zwykłych gracz i spójrz ile wejdzie vipów przy 28 graczach, a vipa limit nie obejmuje i każdy gra tylko nią.. Dla mnie jest to strasznie wnerwiające z tego powodu, że jestem entryfragerem i lubie rashować, a stanie Ci 4 od strony ct i wpatrzą się w rampę to jaką mam szanse zabić ich? No właśnie. Przy p90 byłoby to samo, rush domek A full-auto bo tam mała przesteń i leży połowa tt.. Co do antyrush'u to jestem za tym. Często jest tak, że gra się 5:5 i w jedenej z drużyn trafią się gracze F2P ktorym nie wychodzi za najlepiej wykonwania celów i musisz czekać aż antyrush zniknie żeby ich zabić bo się kampią.. Z pistolami też można coś zrobić bo wiadomo jak jest, tt zabija 2 ct i woli podnieść sobie po nim usp, a nie może bo broń znika albo ktoś rzuci głupim spam g i 4 co tego nie zna wciśnie i grają bez broni.. I moja propozycja byłaby też taka żeby rozgrzewka odbywała się w stylu DatchMatch czyli żeby po zabiciu losowo gdzieś kogoś respiło, a nie z powrotem na respa i znowu biegamy w stronę rampy ale to już decyzja właścicieli czy nie zaśmieci to serwa i czy w ogóle takie coś można zrobić..

@ Karcok
Taktycznie to za nim to zrobię to rampa na blisko i drewno przejęte więc muszę być szybciej niż oni więc nie mam co głowkować ^^

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Z P90 zapomnij, nie ma kompletnie żadnej szansy, aby tą broń odblokować. Może zaraz sięgniemy jeszcze po Auto-Sniper? A w przyszłości może nawet i dodamy strzykawki?

P90 zostało zablokowane, tak jak Krowa, negev i inne bronie, z prostej przyczyny. To są bronie spamerskie i gra nimi wzbudza mieszane uczucia wśród graczy, w większości są to negatywne odczucia. Wprowadzenie P90, będzie równało się z totalnym chaosem na serwerze, nawet tylko dla vipów, z resztą vipów jest masa.

Co do samego Antyrusha, coś racji w tym jest, aby go wyłączyć tak jak napisałeś przy np. 8 osobach, co prawda to prawda, czasem się tak zdarza, że jest tak mało osób i trzeba czekać na jego koniec.

Ludzie się od niego odbijają i z czasem go bugują i nie otrzymują ostrzeżenia za bany? No z tym się nie zgodzę, w regulaminie ewidentnie widnieje "Zakaz bugowania serwera = ban" Jak można się łatwo domyśleć, jest to bugowanie serwera, więc każdy jest kowalem własnego losu.

W takim razie, jak są takie śmieszki, proszę ich zgłaszać na u@, admini będą odpowiednio reagować na takich ludzi, bo jest to celowe utrudnianie gry.

@ Weak'uś. @ BlaDy* - Może da radę coś zrobić z tą pistoletówką? Aby można podnieść dodatkowo inny pistolet?

@ ROBSON - Normalnie masz ich zabić xd Taktyczny smoke na nich, flesh z lewej i elo, całego teamu nie ma, trzeba też samemu główkować w tej grze.

@ ROBSON - No w sumie, jak ma się całe życie golda, to tak jest XDDDDDD

@ EXTREMAAAAA Według ciebie każda osoba co gra p90 jest n00bem? Nie za bardzo rozumiem tego podejścia. Każdy gra tym czym chce.

@ Not t!k3r - Z błędem na pistoletówkach, nie jest tak hop siup. Nie głupia opcja ustawienia losowych bsów.

• Lubię to! 1
Opublikowano

P90 odblokować słaba propozycja. 

Anty-Rash no tutaj się zgodzę, bo czekanie na nich to trochę trwa.. Tym bardziej jak się jeszcze gdzieś kampia. 

A co do pitoletowek to faktycznie tu jest problem bo ktoś wrzuci przypadkiem broń na respie i nie ma broni do końca rundy, ja już tak miałem

Opublikowano
17 godzin temu, HUAN JIGEL napisał:

Można p90 odblokować lub tylko żeby vip mógł  kupić?

I Antyrush przy mniej niż 8 osobach wyłączyć bo niekiedy jak sie gra 3 na 3 to nie chce się czekać  50 sekund  lub całkowicie ten antyrush wyłączyć bo nowi ludzie się tylko odbijają i jeszcze bany za bugowanie mapy zgarniają bez ostrzeżenia.

I jaki cel jest w tym ze nie mozna podniesc pistoletu  w pistoletowkach? Koleś zabije 4 w ct z usp, amo mu się skonczy i musi latac z kosą.

P90, a co Ty noobem jesteś, że z tego chcesz grać? Kompletnie by nie było wtedy gry, przeciw.

Co do anty-rusha, no to można się zgodzić, bo grając 4v4 bez sensu jest czekać to 1:30 ileś aż w końcu terro będzie mogło pickować bombsite czy tam ct pochylnię, to akurat na plus, za.

No nie po to jest anty-rush, aby go bugować, więc chyba logiczne, ze admini ich za to banują?

A no taki, że bronie są losowane, gdyby można było ją zmieniać, to raczej losowanie nie miałoby sensu, a do tego, nie wiem, nie zdarzyło mi się, żeby ktoś na respie po zabiciu 4 ct'ków nie miał amunicji, już nie mówię o tym, że nie dożyłby jej końca, bo w końcu każdy spawn'i się na respie po śmierci XD

17 godzin temu, HUAN JIGEL napisał:

I jeszcze w rozgrzewce śmieszki mowią spam g i biega 5 nożowników bo broni nie mają

Co cóż, skoro macie 10 iq i to robicie to XD

@ Karcokbrzmisz jakbyś nie spotkał się z tą oklepaną opinią, zrzuć trochę powagi.

• Haha 1
Opublikowano

-powiem tak, po coś ta blokada na p90 jest, jeśli grałeś kiedyś mecz na silvery lub niższe rangi to wiesz jak wkurzający może być rush z p90

-ten pomysł z anty-rush pomógłby zwłaszcza rano kiedy są 3-4 osoby w 1 teamie 

-błąd z pistoletami na początku zaraz pewnie zostanie naprawiony.

-Dodałbym Jeszce jedno, mianowicie kiedy jest poniżej 5 ct cały czas jest tylko bomb site a, a gdyby tak zrobić żeby to było losowo z b? Czasami cały czas granie tylko na a jest nudne. Na pewno urozmaiciłoby  rozgrywkę kiedy na serwerze jest mało osób.

@ Karcok zdaje sobie sprawę że to trochę roboty jest, ta zamiana bs bardzo przydałaby się 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.