Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z Serwera - Kondziu
  2. Imię - Konrad
  3. Wiek - 21 
  4. Steam ID - STEAM_0:0:505350144
  5. Czas spędzony na Serwerze - https://www.gametracker.com/player/Kondziu/147.135.199.68:27015/ /// http://stats.weakips.pl/player.php?id=318 (ostatnio troszkę mały czas będzie przegrany ale to przez wyjazd w pracy)
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO - Hmm miałem admina kiedyś na jakimś serwerze ale to taki pomniejszy serwer był więc w sumie nie oszukując nikogo mam znikome doświadczenie (co prawda na wszystkich kontach ponad 5k godzin gry już się uzbierało więc myślę,że jakieś podstawy w wyłapywaniu kogoś kto jest na wspomagaczach już posiadam)
  7. Znajomość obsługi admina (x/10): 3/10 (znam komendy mniej-więcej ale będę się starał jak najwięcej poszerzać wiedzę na temat SM :) 
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie - Jakiś czas zastanawiałem się czy składać podanie przez to,że nie mam w sumie aktywności na forum pod względem postów oraz raczej jestem cichą osobą dlatego też mogę nie być jakoś bardzo rozpoznawalny na serwerze.Jak już wcześniej zaznaczyłem jestem osobą cichą a więc też raczej cierpliwą,staram się raczej nie wchodzić w konflikt z graczami na serwerze.Raczej jestem sumienny i staram się w 100% wypełniać zadania,które mi powierzono. Nie mam doświadczenia w adminowaniu ale każdy kiedyś musiał zacząć- nie od razu Jordan został królem koszykówki a Ronaldinho królem freestylu (dobra może marne porównanie ale każdy wie o co chodzi :D ) 
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: - Na serwerze staram się grać po parę godzin dziennie (wszystko zależy od grafiku w pracy)
  10. Posiadasz mikrofon?: Jasne,że tak
  11. Akceptacja Regulaminu admina/serwera: TAK
  12. Linki do poprzednich podań - Nie składałem jeszcze żadnych podań
  13. Kontakt https://steamcommunity.com/profiles/76561198970966016/ / PW na forum 
  14. Konto Prime - Pewnie,że tak
  15. Blokada VAC - Posiadałem. Jak byłem młodszy to bardzo mnie ciekawiło jak działa system VAC w CS GO (czy mogę latać dłuższy czas odpalony czy raczej szybko reagują) ale to było tylko raz i więcej nie popełnię tego błędu 

Tyle ode mnie jeśli jeszcze nie spełniam jakiś wymogów ewentualnie moja znajomość SM jest za mała to przepraszam za spam tematem ;) 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

Jestem na Nie:

+wiek

-doświadczenie

-/+ coś Cię kojarzę

-gt

Graj więcej i więcej wchodź na forum i się udzielaj,  bo tylko osoby z serwera Cię znają.  I wtedy zmienię zdanie na razie na nie. 

Opublikowano

Dlaczego, Wy nie używacie mózgów... Przecież takie GT to pierwszy i ostatni powód, żeby być na nie.

30 dni jest w miarę, takie w kratkę, ale wiadomo, przecież nikomu się nie chce grać w cs'a dzień w dzień, jednak w ciągu ostatnich 7 dni to jest tragedia.

+ coś tam się odzywałeś, względnie spoko, kulturalnie

+ wiek

- gt

- aktywność na forum

Jak koledzy wyżej: GT do poprawy.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

U mnie tak:

Trochę cię kiedyś widziałem na serwerze.. możliwe, że część graczy cię kojarzy

Kultura na voice chacie

Szczere, estetyczne podanie

GT, powinieneś poprawić :/

tak, jak wyżej - aktywność na forum. Udzielaj się raz na jakiś czas

mały minus, ale jednak.. doświadczenie.. Chociaż myślę, że szybko ogarniesz. Ważne żebyś umiał wyłapywać cheaterów ;)

Lubię cię, ale chyba będę neutralny z przewagą na nie, w tej sprawie. Powodzenia :default_wink:

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

A więc tak, jestem na NIE, a dlaczego:

- GT, dramat.. Ja też pracuję i mam czas na serwer, dom, dziewczynę itp..
- coś tam Cię kojarzę z serwera ale żebyś udzielał się na u@ czy coś to nie pamiętam, a jest to również istotne w przypadku złożenia podania na admina i wtedy zobaczymy jaki masz węch do cziterów, czy tylko grasz na serwerze i chcesz mieć po prostu admina..
- aktwyność na forum
+ wiek
+ szczerość, ale jak napisałeś, że miałeś kilka kont to trochę słabo bo admin powinien wykazać się solidnym kontem.

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Nie wiem za bardzo, jaki jest sens składać podanie świeżo po tygodniowej przerwie.

Nadrób zaległości w godzinach.

Powtarzałem to X razy, szukam adminów którzy trzymają jakąś stałą aktywność, a nie tylko okresową.

Mogę zrozumieć, że pracujesz i nie zawsze znajdziesz czas na admina, ale składając podanie, sam się zobowiązujesz, że będziesz wyrabiał te godzinki.

Złóż ponownie podanie za tydzień i nie widzę problemu, aby dać ci szanse.

Powodzenia.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.