Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera: Sold!
  2. Imię: Arek
  3. Wiek: 21
  4. Steam ID: STEAM_0:0:2986871
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/Sold!/147.135.199.68:27015/
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Posiadałem Multi-Admina na sieci csgo i cs 1.6 wielokrotnie miałem admina na only mirage i dd2
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 7
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Chciabym pomoc trzymać porządek na serwerze, ostatnio jak jestem na serwerze grają jakieś haxy, wkurza to bo człowiek chce popykać a się nie da przez takich ludzi. Mam przedziwne poczucie chumoru którego dużo osób nie rozumie. Polubiłem ten serwer i będę chciał pomoc aby trzymał poziom :D
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3/4h
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak
  12. Linki do poprzednich podań: brak
  13. Kontakt: Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561197966239470/ / pw forum
  14. Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK
  15. Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] NIE 

@ ROBSON Po przerwie od "Komputera" gram na Mirage, mam 20h w csgo i tylko na tym serwerze. Konto posiadam od 2015 roku kłamstwem to nie jest, bo grałem kiedyś tutaj na dd2 cs 1.6 co widać po moim 1 poście tutaj, wtedy nie ingerowałem tak w życie forum.  

@ ROBSONJa Ci odpowiedziałem na twoje argumenty, a wymagania przeczytałem przed złożeniem podania i tak się składa że je spełniam :O

Opublikowano

Widzę, że wypowiem się jako pierwszy, zaczynamy:

- GT, to chyba jakiś żart, że grając od 13 lipca i mając zaledwie 12 godzin na serwerze startujesz na admina
- podanie, słabe argumenty + ortografia ("chumor" piszę się przez samo H!)
- konto pod podanie
- kłamstwo 3/4h dziennie, a w 8 dni masz 12 godzin

Na NIE!

@ Blant
O czym Ty do mnie piszesz chłopie. Napisałem o tym ile grasz na serwerze i to nie jest 20h bo tylko marne 774 minuty, a nie o tym od kiedy posiadasz konto steam.. A co do życia forum to jak przeczytasz wymagania to coś ciekawego się dowiesz..

• Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Hm, to moje zdanie..

doświadczenie

- GT, chociaż ostatnio trochę cię widzę na serwerze, to jednak pewnie większość cię nie kojarzy :/

- profil na forum (niby jesteś od 2015, ale 0 aktywności)

- estetyka podania

Niestety chyba będę w przewadze na NIE, powodzenia - popraw się, i nie poddawaj ;)

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

Nie. 

Postaraj się bardziej. 

-znajomość regulaminu forum, pisząc podanie powinieneś znać, pewnie regulamin serwera też leży. 

-/+podanie

-gt

-mało cię kojarzę

Jestem na nie. 

Daj się poznać administracji i bądź aktywny tak jak @ clixxu. od początku :)  

Opublikowano

+-gt, no bo w ciągu 7 dni ostatnich grałeś w miarę, ale czym dalej, tym gorzej.

- nie wierzę w ten wiek, skoro piszesz "chumor" xD

- aktywność na forum, konto pod podania

- podanie, ani to estetyczne, ani przejrzyste, ani co, takie i szkoda wyrzucić i dupę podetrzeć.

Pograj jeszcze, bądź aktywny na forum i spróbuj ponownie. :D

• Legenda
Opublikowano

Pograj z nami dłużej, wtedy złóż podanie.

Na dzień dzisiejszy muszę odrzucić twoje podanie, ale nie zniechęcaj się.Pokaż, że można ci zaufać i dać szanse!

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.