Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1.Proponuję dodanie komendy !wymiana lub !trade czy coś tego typy, ponieważ niektórzy gracze maja po 20 skrzynek a 0 kluczy mógłby to być bardzo fajny dodatek iż gracze nie byli zniechęceni do gry nawet przez brak klucza/skrzyni bo dużo takich przypadków miałem.

Mi się ta propozycja podoba ponieważ sam mam 48 skrzynek 0 kluczy a bym się mógł z kimkolwiek wymienić.

2. Proponuję też dodać możliwość uzyskania większej ilości kos,prefixów, koloru chatu, bo jeżeli jakiś gracz będzie chciał się wymienić np, wkrętak (a będzie miał 1 ) za 20 kluczy to straci tez kose a tak to mógłby mieć ich z 2/3.

To nie jest propozycja ale pytanie bo już @ Szogun123pisał w tej sprawie.

Czy w najbliższym czasie zostanie dodany ESP ???

@ sad.@ Dudnes

Pozdrawiam Ecko :1x:

Edytowane przez Ecko!
  • Lubię to! 3
Opublikowano

Ta propozycja mogła by być dosyć ciekawa ponieważ niektórzy gracze nie mogą trafić tego co chcą a tak to by mogli się wymieniać z innymi.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Są to bardzo dobre propozycje i myślę że są do zrealizowania.

Jestem jak najbardziej na TAK.

Z pozdrowieniami Szogun

• Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Propozycja może i fajna ale ja to bym się zajął bardziej tym jak zapełnić serwer żeby stał cały czas ok 15 osób.

• Dzięki 1
Opublikowano

Co do wymiany nie - dlaczego?

Większe chęci do zdobycia czegoś co przekłada się na aktywność w grze. 

Co do espa to oznaczę tutaj Mr. @ Dudnes, bo miał wgrać a czemu tego nie zrobił? Niedługo się dowiemy :P 

• Przykro mi 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, sad. napisał:

Co do wymiany nie - dlaczego?

Większe chęci do zdobycia czegoś co przekłada się na aktywność w grze. 

Co do espa to oznaczę tutaj Mr. @ Dudnes, bo miał wgrać a czemu tego nie zrobił? Niedługo się dowiemy :P 

@ sad.ale tez można zrobić że !wymiana jest do odblokowanie prze komendę typu !osiagniecia czy coś podobnego, też to będzie zachęta do gry.

Np. gracz musi zdobyć od rangi MG1 jest do odblokowania !wymiana np kluczy/skrzynek, od rangi DMG jest wymiana prefixów, kolorowego pisania a od rangi SUPREME jest wymiana kos, też fajną opcją było by dodać !zadania w których jest do zdobycia np. maski, inny wygląd postaci itp.

To już jest lepsza propozycja.

Pozdrawiam Eckoo 

Edytowane przez Ecko!
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.