Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:    ɨȡƙ ¯\_(ツ)_/¯

Nick admina banującego:   >>>Ecko!

Data/Mapa: 3475.06.22 godz 20:43 ?  /  cache a ban na mirage

SteamID:   STEAM_1:0:504261503

Serwer (mod):     mirage/cache              

Opis sytuacji:   oj dziECKO dziECKO, zawiodłem się na tobie... gram se cache normalnie a potem mirage i ban na start a już pisałem ,,Ecko co ty tak często wchodzisz i wych"      

no ale kogo to interere, jeśli ban za bh to ecko możesz se pomarzyć bo już raz dostałem bana, ale na innym koncie NieUmiemWymyślićNicku_mp3

i dostałem ub bo nie mam abh, a jeśli za aima czy wh to ja nwm niech moje demo zostanie sprawdzone jeszcze raz ...

Wycinek z konsoli: Dostęp do tego serwera został dla ciebie zablokowany.

nawet mnie nie ma na sourcebans lol

wgl w trakcie pisania tego tematu chciałem wejść na serwer po wycinek z konsoli i jakimś cudem mnie dołączyło ale za chwile dostałem bana ........

Opublikowano

nie kojarzę abym grał kiedykolwiek only mirage ale jak jest to ok, mnie bardziej interesuje mirage/cache

za kazda proba wejscia bana dostaje nieautomatycznie ? ecko banow nie umie dawac ?

Opublikowano (edytowane)

Dostałeś bana za AutoBh którego używałeś i każdy twój skok był idealnie zrobiony, a według mnie to jest raczej niemożliwe, dawałem ci kilka razy bany ponieważ jest coś zrypane z banami i bana nie zapisywało w sourceban dlatego byleś  banowany kilka razy.

A jeżeli chodzi o to co pisałeś że grałeś sobie na cache spokojnie a dostałeś bana na mirage to nie zdążyłem ciebie zbanować. 

Edytowane przez Ecko!
Opublikowano (edytowane)

2.30 z respa robił idealne bh i nienaturalne strefy z przodu w bok i w typ nie wiem jak to opisać bo trudne to jest ale to było według mnie nienaturalne
3.30 stoi na workach nie interesuje się typ ze ktoś moze wyjśc z konekta i na pewniaka wychyla w siatkę ( oczywiście tam był przeciwnik )
4.30 gracz dojechał meina NA SHIFT nie zobaczył broni a on z respa odrazu się w niego wcelował (nie miał infa)
5.30 od respa kolejny raz robi idealne bh i nienaturalne strefy każde takie same są
6.50 zostal rzucony smoke na garaż i gracz byl przed biała, skanował idealnie w niego.
8.36 kolejny raz idealne bh i bardzo dziwne strefy.
9.45 idealne bh trzymajac tylko klawisz "w"
9.48 aimlock idealnie na glowe przeciwnika
10.00 gracz gracz dojechał mein'a NA SHIFT ale oczywiście nagle patrzy plecy
10.06 gracz który dojechal garaż już to cofał do mein'a a idk odrazu na kosie wybiegł mida nie interesując sie że może go ktoś zabić w plecy
10.57 gracz wskoczył na podwójnym skoku na boosta a IDK robi ideale flicki na jego ciało
12.40 aimlock chyba nawalił i idealne przez sciane strzelal w glowę
17.52 gracz w konekcie byl za sciana a jego celownik polecial odrazu na głowe przeciwnika i strzelil bardzo za wcześnie
    27.28 nie slyszał gracza w mein ale odrazu patrzył plecy
    31.28 gracz wychylal przez smoke w garażu a on idealnie zaczol strzelać w tym momencie

Rozpisywałem demko pod kontem wh,autobh/autostrafe,aimlock/trigger bot .

po dwoch akcjach każdy z administracji przyzna mi racje ze byłes na odpale :

9.46

12.40

Edytowane przez Ecko!
Opublikowano

2.30 - mój ulubiony styl bh (naprzemienne, raz przodem raz tyłem, bokiem itd)

3.30 - wyrąbane mam w konekta skoro słyszę typa na siatce (zwłaszcza że gram 1 v 3 na typa którego nienawidzę)

4.30 - dostałem info że jest mein, a jak widzę sojusznika że tam nawala i leży smoke to sięwcelowałem

5.30 - nie widzę tu żadnego idealnego bh, gdyby zuhn to widział to bym się popłakał ze wstydu za takie gów....

6.50 - on zaczął strzelać to chyba widzę skąd lecą pociski ...

8.36 - wypowiadałem się na temat mojego stylu ( a propo co to za problem robić bh przodem potem puścić wsad, obrócić się o 180 i robić bh przy lustrzanym odbiciu wsad z myszką ???

9.45 - tak pamiętam tę sytuację i tak trzymałem tylko w ale to nie zmienia faktu że mam jakieś skrypty ? no bo co za skakanie bez przerwy w miejscu też dasz mi bana za skrypty ?

9.48 - fajnie było ? po prostu się odwróciłem w tamtą stronę i zacząłem skanować

10.00 - o ile dobrze pamiętam to coś słyszałem ale na demku tego nie widzę bo ten tick i samo demko ygghhh ( no to tu ci przyznam że trochę podejrzane) ale i tak ktoś te plecy mógł by sprawdzić bo oczywiście po co 

10.06 - rzuciłem mu molo więc niby kiedy miałby mi zrobić plecy huh ?
10.57 - nie jestem w stanie tego wytłumaczyć 

12.40 - fajny aimlock, po prostu skanuje bo może byl w tym rogu, z resztą nawet nie wiem czy można to z kałacha skanować

17.52 - zbieżność mojego celownika z jego głową ewidentny przypadek a to że go szybko zabijam przez smoka to to że on chyba pierwszy zaczął strzelać co nie ?

27.28 - weź mnie nie rozśmieszaj przecież tupałeś jak słoń hahahahah (fajnie cię porobiłem)

31.28 - nie wychylił, strzelałem normalnie ? też byś tak strzelał to może podczas jego ucieczki by coś wpadło 

fajny film rzeczywiście 9.46 bardzo straszne 

12.40 to już nie wspomnę 

Opublikowano

ja nie chcę ub na jakimś upośledzonym only mirage, szczerze wyrąbane mam na ten tryb mnie interesuje tylko mirage cache, a o tym co napisałem ,, ... miliarderem ....." miałem na myśli konto nieumiemwymyslicnicku .... gdzie zapaju mnie zbanował na 3 maps, oczywiście zostałem odbanowany gdyż owego abh nie posiadałem, czysty skill + tam troche trollowałem

i  extrema weź się ogarnij serio ... piszesz jakbyś był bogiem i wszystko mógł zrobić 

Opublikowano (edytowane)

3.30 masz wyrąbane w konekta i slyszysz goscia na siatce, ale zostalo jeszcze dwoch przeciwnikow :)

5.30 tutaj popelnilem blad bo nie chodzilo mi o idealne bh tylko o nienaturalne strefy bo kazde sa takie same 

6.50 nie przypominam sobie zadych strzalow 

8.36 oczywiscie bez obrazy ale gracz ktory ma 4 poziom non prima i z 10 godzin w cs raczej nie potrafi tak robic dobrze bh i strefy a pytalem raz sie ciebie czy jestes smurfem odpisales mi nie 

9.48 sprawdzales sobie to na sv_cheats 1 i wh serwerowym i ty mi powiesz ze skanowales tak o idealne strzaly byly w glowe 

10.06 molo rzuciles przed tym jak on podszedl garaz a molo zeszlo po chwili i mogl ci przyjsc na te plecy 

12.40 tutaj nie mam wytlumaczenia bo to jest dla mnie aimlock i tyle 

ja mam tyle do powiedzenia według mnie jestes na odpale, ale decyzje zostawiam wyzszej administracji ;)

Edytowane przez Ecko!
  • Lubię to! 1
  • Wrr 1
Opublikowano
7 minut temu, Ecko! napisał:

3.30 masz wyrąbane w konekta i slyszysz goscia na siatce, ale zostalo jeszcze dwoch przeciwnikow :)

5.30 tutaj popelnilem blad bo nie chodzilo mi o idealne bh tylko o nienaturalne strefy bo kazde sa takie same 

6.50 nie przypominam sobie zadych strzalow 

8.36 oczywiscie bez obrazy ale gracz ktory ma 4 poziom non prima i z 10 godzin w cs raczej nie potrafi tak robic dobrze bh i strefy a pytalem raz sie ciebie czy jestes smurfem odpisales mi nie 

9.48 sprawdzales sobie to na sv_cheats 1 i wh serwerowym i ty mi powiesz ze skanowales tak o idealne strzaly byly w glowe 

10.06 molo rzuciles przed tym jak on podszedl garaz a molo zeszlo po chwili i mogl ci przyjsc na te plecy 

12.40 tutaj nie mam wytlumaczenia bo to jest dla mnie aimlock i tyle 

3.30 - tak mam wyrąbane, wole zdechnąć szybciej niż miałbym grać 1v1 z tym bhop...

5.30 - ok

6.50 - a ja sobie przypominam 

8.36 - dla mnie pojęcie smurf to lem global kalachy w laurach itp rangim, więc jeśli było takie pytanie to pewnie mi się to skojarzyło z jakimiś większymi rangami z czego moja najwyższa do g4, więc tak jestem smurfem wiele razy grałem w csa i os samych początków mojej przygody z tą grą mój kolega powiedział że strzelam jak gówno ale movement mam bardzo dobry
9.48 - wyobraziłem sobie że tej ściany nie ma więc strzelałem mniej więcej tam gdzie się zaczyna box, a to że akurat stał tam gościu to już tylko i wyłącznie jego problem, ale podoba mi się ten jego komentarz po tym skanie xd ,, kto to tak równo skanuje'' czy coś 

10.06 - trudno ? gdyby wybiegł mi na plecy to bym zginął ? jak zwykle bym się wkurzył ? i prawdopodobnie wyszedł bym z serwera ?

12.40 - aimlock to jest taki aimbot który blokuje celownik najczęściej pod przyciskiem i na głowę więc gdybym takowego użył to strzelał bym 10 metrów nad nim ponieważ istnieje coś takiego jak rozrzut broni...

a ty extrema sam/sama robisz spam przyklejając się do moich wypowiedzi 

Opublikowano

Dla mnie za to już powinieneś być spalony, ponieważ wbileś na aktywnym banie z tego co zrozumiałem  ale poczekam na ubt i ich rozpiskę dema.

wgl w trakcie pisania tego tematu chciałem wejść na serwer po wycinek z konsoli i jakimś cudem mnie dołączyło ale za chwile dostałem bana ........

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

@ EXTREMAAAAA dzięki za pomoc. 

Tak jak napisał @ sad. wbiłeś na aktywnym banie. Serwer Mirage też należy do naszej sieci. 

Masz aktywnego bana i na nim wbiłeś. 

Bana zostawiam. 

• Uwielbiam 2
  • Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.