Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: R2.

Nick admina banującego: clixxu

Data/Mapa:12-06-19 de_mirage

SteamID: STEAM_1:1:99238273

Serwer (mod): Only mirage                                

Opis sytuacji: A więc tak jak pisałem, grałem płaczek nr1 na serwerze zawołał admina (po raz kolejny) i dostałem bana. Przy poprzedni odwołaniu, nawet demko nie zostało rozpisane a podany profil steam, który należał do mnie i który ma nałożoną blokadę OW. Dla @ Weak'uś.zostały dostarczone ss'y z rozmową z osobą, która kupiła ode mnie konto oraz ss z przelewu (zapłaty za konto). Jeżeli ktoś chce na upartego niech się zgłosi na PW załatwię mu rozmowę z osobą, która kupiła owe konto i otrzymała bana. Wracając, nie otrzymałem żadnego demka rozpisanego. Od ponad 6 miesięcy, wielu mnie obserwowało, oglądało demka, moją grę na żywo (ba nawet odpalałem stream'y z gry na STEAM - bo na steam nie da się ukryć cheatów i wszystko było widać).

Proszę o ocenę @ martini@ Ry!@ Weak'uś.@ Karcok

@ Skipertak jakbym stream'a odpalił na YT czy twitchu dałoby radę ukryć wszystko, ale na steam nie da się ukryć (gdy odpalasz transmisje ;) )

@ ESLprzecież Ty ze mną nigdy mm'a nie grałeś xD Ale dobra mniejsza... lul

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

@ clixxu. zapoznaj się i wypowiedź się. 

Tylko nie dawaj znów jakiś śmiesznych SS,  że robisz 47 fragow, bo za starych czasów jak byłem adminem na mirage to na MMach zamykałeś.  Ale chyba Ci "skill" Wrócił

• Haha 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

1:57 - wiesz, że jak ktoś z enemy widzi kogoś to ja na takim czymś zwanym RADAR mam zaznaczoną czerwoną kropkę? Wyszli z rampy więc lel

4:09 - strzelałem normalnie to, że nie siadło to maj bed mejt ale w końcu siadło więc też napiszę : XDDDDDD

4:17 - jak celownik po ścianie ? Skoro tuż przed moim wychyleniem na niego tupnął. Może miałem zrobić 180 stopni żeby celownik nie był na ścianie 

4:50 - xDDDD Koleś powiedział, że jest tam smoke przed fleshem sprawdzałem czy smoke zszedł a nie look czy nikt nie podchodzi xDD

4:55 - Aaaa zabicie w głowe nie jest niczym naturalnym. To teraz jestem podejrzewany o Wh czy aima w końcu ? :| 

od 6:15 - no i o co chodzi ? Bo nie czaje. Akcja jak akcja wchodzę zabijam wychodzę

7:44 - to teraz ogarnij wszystkie demka i sprawdź ile razy próbowałem tak zabić ^ Lucky 

7:59 - no koleś stał afk więc ni rozumiem ocb 

8:34 - to teraz w spowolnionym tempie obejrzyj, zobaczyłem go jak wychyliłem sie lekko a nie celownik po ścianie -,- 

9:24 - że gdzie ? Ten w konekcie czy w oknie czy na bs ? Bo nie wiem. Temu w konekcie chciałem pestke dać - nie wyszło

9:30 - ?????

10:37 - i co ? Pewnie spinbota odpaliłem :| Sry

11:08 - koleś strzelał sie z nim (chyba) z konekta, RADAR takie coś jest jak w podpunkcie 1-wszym 

To dobrze, że możesz rozpisywać na mnie demka do usranej śmierci, tylko weź demka, na których faktycznie coś jest. Tutaj ? Nie wiem, może 1 akcja jest dziwna ale reszta ? Śmieszna jest ta Twoja rozpiska jak dla mnie ^ 

@ Karcokno zostawiam reszte UBT tylko się ustosunkowałem, nie jest napisane, że nie mogę. 

PS nie wiem co chcesz od mojej składni zdań ^ 

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

Ma podejrzane niektóre akcje ale to jest za mało, żeby osądzić go o wspomagacze. 

UB wracaj do gry. 

@ Karcok

@ Weak'uś.

////nie mogę edytować posta nie wiem czemu. sorki 

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.