Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W temacie rozgrzewki mam dwie propozycje: 

Pierwsza jest taka iż na rozgrzewce były by tylko noże, Niesprawiedliwe czasami jest jak ktoś mam m4, a ktoś deagla lub cz której ammo szybko się kończy. Więc wprowadzenie rundy nożowej zamiast rozgrzewki było by o wiele lepsze i gra stała by się bardziej ciekawa.

Druga propozycja jest taka iż  puli  broni które są na rozgrzewce wyrzucamy deagla i jeśli chcecie to awp, a dodaje się nieskończone magazynki co pozwoli na to że gracz z cz nie będzie miał tak mało ammo. 

Zapraszam do głosowania w odpowiedziach która propozycja jest lepsza, albo jeśli chcecie  swoją własną .

• Lubię to! 1
Opublikowano
1 minutę temu, clixxu. napisał:

Temat rozgrzewki wałkowany jest od dawna w kółko i w kółko. Według mnie jest git tak jak jest, tylko właśnie lipa z tą CZ, bo za mało magazynków. 

dlatego też powinni dodać te nieskończone magazynki chociaż do cz 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

@ mikolajek113 - Wprowadzenie z powrotem rund nożowych mija się z celem, ponieważ takie coś u nas już było i gracze narzekali, że jest po prostu zbyt nudno.

Według mnie aktualny stan jaki mamy jest idealny. Losowe bronie komponują się idealnie i nie ma to znaczenia, czy ty atakujesz CZ-75 typa który ma M4A1-S w końcu to zabawa, a tym bardziej na rozgrzewce nie jest to ważne, gdzie stan rund i statystyk się nie liczy.

Nie wypowiem się co do drugiej propozycji, bo kompletnie nie ROZUMIAM tego JENZYKA Szwedzkiego.

Nieskończona amunicji na 100% nie będzie, bo nie jest to żaden Cod-Mode

Mam nadzieję, że się ze mną zgadzacie @ Weak'uś. @ BlaDy*

Więc was wyprzedzę :cryingg:

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.