Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie oceniam po okładce i nie lubię być oceniany przez kogoś, kto tak naprawdę mnie nie zna. 

Opublikowano

Tak, oceniam ludzi po okładce. Wystarczy krótka rozmowa i wszystko się zmienia 

• Lubię to! 3
  • Legenda
Opublikowano

Nie oceniam ludzi po wyglądzie, ale często tak jak napisał @ Petrekttwystarczy rozmowa przez 5 min. z kimkolwiek i zaraz mam cały portret psychologiczny danej osoby...

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

Nie, poznaje człowieka po rozmowie i wszystko wychodzi najw ;3

• Lubię to! 1
Opublikowano

jasne że nie, wystarczy podejść, zagadać i może się okazać mega osobą

• Zasłużony
Opublikowano

To pytanie to błąd stylistyczny. 

I z bólem serca przyznam, że oceniam ludzi na postawie pierwszego wywołanego na mnie wrażenia. Choć ku ironii.. z reguły ludzie, których od początku skreślam... Zostają bliskimi mi osobami i z czasem najbardziej pasującymi do mojego charakteru. :/ 

• Lubię to! 2
  • Wow 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Jak możemy zinterpretować "Oceniam ludzi po okładce"

Ja osobiście mam tak, że jak z kimś nie rozmawiam, a przyglądam mu się, to w jakiś stopniu u siebie w szarej główce, wyrabiam sobie o nim opinie.

Dajmy na to np. Że ta opinia jest zła i przychodzi dokładnie taka sytuacja jak napisali @ Petrektt oraz @ czak. Wystarczy parę słów z taka osobą i wiadomo już, czy się dogadacie czy też nie.

• Lubię to! 2
Opublikowano

@ Awika.jak możesz popełniać takie błędy?! Ech. Redaktorka za mielone.. :(

Raczej po zachowaniu co jest strasznie męczące. Na katujemy nie znam sporo osób ale i tak wiem, że to alkoholicy albo przyszli alkoholicy także jestem wróżbita Maciej.

• Haha 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Nigdy nie oceniam poprzez pozory ludzkich zachowań, bynajmniej tych na pierwszy rzut oka.
Czasem podświadomie wyolbrzymiamy pewne cechy. 
Myślę, że każdy przedstawia inną stronę swojej osobowości różnym ludziom. 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Oceniam bardzo często. Ale mam w głowie ten dystans, że rozmowa czy dłuższe poznanie, zmieni wszystko.

• Donator
Opublikowano

Nie robię tego, zawsze staram się poznać daną osobę i wtedy dopiero ją oceniam.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Staram się tego nie robić. Nie ukrywam, że zdarzy mi się, ale najczęściej po poznaniu tej osoby zmieniam zdanie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.