Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Uzdrawianie, fajnie byłoby móc ludzi leczyć z ciężkich chorób, oczywiście z jakimś ograniczeniem, bo nie mógłbym tego robić w nieskończoność na jednej osobie bo najwidoczniej taki jest plan.

• Uwielbiam 3
Opublikowano

Cofanie się w czasie, mógłbym powtarzać swoje błędy w nieskończoność. 

• Zasłużony
Opublikowano

Hmmm. Prawdę mówiąc... Wszystko ma swoje konsekwencje. 

Na przykład... Czytanie w myślach jest złe... Moglibyśmy zbyt wiele ludzkich kłamstw w nich zobaczyć, które mogłyby nas skrzywdzić na wiele sposobów. 

Nieśmiertelność jest zła. Moglibyśmy przeżyć wszystkich dla nas bliskich i już zawsze szukać ukojenia, którego nie znajdziemy. 

Można się zastanawiać nad tym długo. 

Myślę że najbardziej chciałabym aby pozostało tak jak jest. 

Umiejętności nadprzyrodzone... Pozostawię bohaterom Marvela. :d

• Lubię to! 2
  • Wow 1
  • Bywalec
Opublikowano

Wow ciężkie pytanie lecz od zawsze chciałem mieć moc teleportacji! Mógłbym wiele podróżować, dzięki tej mocy nigdy bym się nie spóźnił na lekcje XD

Opublikowano
2 godziny temu, xKarcia napisał:

Chciałabym czytać w myślach, bo bardzo dużo analizuje różne sytuacje i to by mi w tym pomogło ;p

Po czym wbijasz na imprezę na której jest 200 ludzi i główka Ci eksploduję XD 

Chciałbym cofać czas

• Haha 1
  • Premium
Opublikowano

Mieć moc teleportacji. Gdy chce gdzieś byś szybko jedno słowo np nie wiem em-- hokus pokus chce być w pracy to w ciągu 1 sek tam jestem :p 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.