Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Szczęście to nie rzecz. Nie możesz go posiadać. To nie jest nic materialnego. Nie możesz też go znaleźć. W końcu nie da się szukać czegoś... Co jest tak ulotne. 

Szczęście to chwila która przychodzi i przemija. Długo pamiętamy takie momenty w naszym życiu. Czasem można je wyliczyć na palcach dłoni. 

• Lubię to! 2
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Szczęście to tylko ulotna chwila. Nie można go posiadać. 

• Bywalec
Opublikowano

Jak dla mnie to szczęście przypomina mi typową dziewczynę (oczywiście przepraszam wszystkie damy/dziewczyny). Gdy mam przez jakiś czas można by powiedzieć szczęście to dziewczyna jest miła, radosna itp. a gdy od nas ucieknie to dziewczyna ma focha, zła itp. :cry:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Szczęścia się nie posiada bo tak jak ktoś wyżej mądrze napisał, nie jest rzeczą materialną, jedynie można być szczęśliwym. A szczęśliwi jesteśmy gdy mamy bliskich, którzy nas kochają, gdy my i nasi bliscy nie chorujemy, gdy mamy wymarzoną pracę o co w tych czasach może być ciężko, gdy odnosimy sukcesy, gdy spełniamy marzenia. Można wymieniać w nieskończoność, ponieważ definicja szczęścia i jego rzekomego posiadania jest indywidualna, każdy widzi szczęście inaczej. 

Opublikowano

Moim zdaniem  szczęście się ma ,lub go niema 

A jeżeli nie masz to nie szukaj,bezsensu ,to tylko pogorszy sprawe.

Opublikowano

Szczęście nie jest wartością, wcale nie jest zależne od stopnia życiowego. 
Szczęście.. rozkoszujemy się pijąc ze złocistego kubka z najwyższym stopniem upojenia,
Szczęście.. zależy od przepisanych leków psychotropowych,
szczęście.. wyimaginowane oczekiwania, a brutalna rzeczywistość.

-from life experience

https://www.youtube.com/watch?v=cFQHQTKV_BY

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.