Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Zawsze stawiałem na pierwszy miejscu innych.

Wydaję mi się, że każdy postawiłby wyżej od siebie takie osoby jak "Mama, dziewczyna, żona, dzieci itp." osoby bardzo bliskie, to jak najbardziej normalna rzecz.

Resztę osób np. Kumple itp, mam kompletnie w dupie, nikt o mnie nie myślał i zawsze przychodził tylko kiedy czegoś potrzebował, więc i ja taki zacznę być.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Dobro innych i się przejechałem na tym nie raz i pewnie nie raz się jeszcze przejadę, ale taka natura i jak widać się nie nauczę... :)

• Lubię to! 2
Opublikowano

Oba na tym samym miejscu.

• Legenda
Opublikowano

Na pierwszym miejscu zawsze stawiam na dobro innych niezależnie od sytuacji. 

Staram się jak mogę, by najbliższe mi osoby czuły się przy mnie bezpiecznie i komfortowo. Stanę za nimi murem, nie patrząc na konsekwencje. 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Niestety innych, już się przejechałem na tym parę razy. 

• Przykro mi 1
Opublikowano

Zawsze myślałam o innych. Nieważne czy była to bliska osoba (chłopak, siostra) czy kolega bądź znajoma z podwórka. Niestety trochę mnie to zgubiło, ponieważ w trosce o innych zapominałam o tym co dobre dla mnie, co zazwyczaj bardzo źle skutkowało. Dlatego od dłuższego czasu przejmuje się również dobrem własnym i uważam, że każdy powinien. Oczywiście zachowując pewien umiar. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.