Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:kolega

ID:U:1:370168179

Piszę odwołanie od 1warna ct i 1 warna na serwer. Dizzi napsiał  na mnie skarge że zrobiłem na nim fk. @ MateOPL napisał że nie dałem czasu więźniowi dojść do strzałow śmieszne gdybym nie pozwolił bym go dawno zabił. 2/3 sek. na wyrzut broni hahaahha obejrzałem demko bylo 5/6 sek.Nawet  GDYBY TO BYŁY 3 SEKUNDY TO BY BYŁA WYSTARCZAJĄCA ILOŚĆ NA WYRZUT BRONI. Nie popędzałem dizziego żeby wyszedł na szczały ale nawet  na nie nie wyszedł podszedł do mnie i stanał czyli z mojej perspektywy nie chciał nawet się ruszyć. A tak poza tym dizzi źle podał numer rundy gratuluje.

Tak na przyszłość mateo polecam rozpatrywać skargi na spokojnie i z administracją a nie na ds z innymi graczami :P.

Dowód:http://145.gotv.pro/srv29556/auto-20190427-1455-jb_mario_rescue_v1.dem.zip 

Myśle że mateo powie która to runda bo mi się nie chce odtwarzać.

Mam prośbę żeby rozpatrzyła to wyższa adm. Mam na myśli @ Rejzer, @ Skroot, @ Zeei @ SztangaBicepS

• Lubię to! 1
Opublikowano

Kazałeś iść Diziemu na strzały i wyrzucić broń .. Gracz szukał strzałów.. Skąd miał je widzieć gdy była pozycja buntu  ?

Oskarżasz mnie o to , że skargi rozpatruje z innymi graczami ? Jesteś w błędzie ..

CYTAT ,,Myśle że mateo powie która to runda bo mi się nie chce odtwarzać. "  -Piszesz odwołanie od sytuacji , która była rano ? Pff. Myślisz ,że idealnie ją pamiętasz ?

Nawet nie zajrzałeś do demka aby zobaczyć daną sytuację i piszesz odwołanie z tytułem ,, Warny za nic ". Polecam ci zobaczyć demko .

PS: Podaj numer rundy / czas . 

Nic więcej do dodania nie mam . 

Opublikowano

Mateo chyba mnie do końca nie zrozumiałeś obejrzałem to demko. I gdy póżniej je zamknąłem nie chciało mi się odtwarzać po raz kolejny i btw. sam wiesz która to  jest runda. W dodatku oglądałem to z @ kenzy więc nie ubzdurałem sobie tego. Szukał strzałów hhmmmmmm wystrzeliłem je przed nim gdy wstał podszedł do mnie po  raz kolejny strzeliłem więc wiedział gdzie iść. Nie interesuje mnie to ile miał czasu a poza tym podaj mi w regulaminie punkt w którym jest opisane odnośnie tej sytuacji.Nawet się nie obracał tylko patrzał się na mnie i wywnioskowałem że przedłuza rundę. @ MateOPL nie będę się z tobą kłucić kto ma rację bo nic z tego nie wyjdzie niech rozpatrzy to ktoś z wyższej adm. i poznamy wynik.

Dziękuje. :serduszko:

Opublikowano

Ja się z tobą nie kłucę :) Wrócę do domu obejrze jeszcze raz demko , ale jestem pewny ,że to był fk .

Opublikowano

Mogłeś po prostu być w okolicach tego strzału a nie stać i się na mnie patrzeć :P.

Opublikowano

Wykonywał polecenia wardena ,szukał  strzału, na który miał się udać :)

Opublikowano

Powiem tak strzałów nie szuka się tyle czasu jeśli po prostu były koło niego. Nawet jeśli by nie znalazł to i tak mógł wyrzucić broń. Bo co za różnica w staniu na strzałach?. Chodziło mi o to żeby po prostu wybieg z szeregu. EHHHHH (Długo jeszcze? xD)

Opublikowano

Każdy się wypowiedział :3 Zamknę temat aby nie robić niepotrzebnego  spamu .

• 2 miesiące temu...
  • Premium
Opublikowano

Dobra widzę że dużo osób to już przejrzało i nikt od długiego czasu tego nie rozpatruje więc przyszła na to pora. 

Nie mam jeszcze takich uprawnień żeby ci warny zdjąć tak jak i pewnie nawet nie masz jednego do unwarn owania. Dlatego powiem tak jak dobrze wiesz za nie długo na serwerze będzie ubdate z czym będą usuwane wszystkie etapy warnów na serwer jak i ct i same warny więc teraz to odwołanie nie ma sensu kiedyś jeszcze miało, i jak chcesz się coś dowiedzieć więcej o ubdacie masz to w sprawy ogólne informacje o aktualizacji 

Dobra koniec tego gadania odwołanie odrzucam żeby był ładny pożądek na forum i było to w końcu rozpatrzone. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.