Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: ℙ𝕒𝕟𝕕𝕫𝕚𝕒
Imię: Alan
Staż na serwerze: Na serwerze gram od paru miesięcy niektórzy mogą mnie kojarzyć jeszcze jak grałem z nickiem Nacia.  Niestety z GT nic nie wynika bo nie miałem potrzeby zakładać.

https://www.gametracker.com/pandziapl/

Doświadczenie: Counter Strike 1.6 coś około 4-6k przegranych godzin a w CS:GO około 3-4k.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 8/10 Oczywiście jeśli podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone postaram się zrobić 10/10.
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak byłem adminem jak już wspominałem.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Na tygodniu 2-3 godziny jak jest wolne to dłużej ze względu na szkołę i hobby.
Dlaczego Ty?: Chciałbym wprowadzić ład i porządek na serwerze kiedy nie ma innych adminów bo jak wiadomo CS:GO stał się darmowy więc odpalonych dzieci nie brakuje. Chciałbym również zadbać o kulturę i przestrzeganie zasad na serwerze żeby każdy nie musiał słuchać dzieci wyzywających matki itd. To gra każda osoba chciała by mile spędzić czas grając na serwerze więc chciałbym ten miły czas utrzymać bez niepotrzebnych frustracji ze strony innych graczy.  Adminem chciałbym zostać ponieważ lubię spędzać czas na serwerze zawsze gdy włączam CS:GO to wchodzę na ten serwer mm'ów nie gram po prostu wchodzę żeby pograć areny. Jestem spokojny i zrównoważony nie drę się i nie wyzywam kogoś kto mnie zabił po prostu był lepszy.

Posiadasz mikrofon?: Tak posiadam.
Kontakt: Poczta: [email protected]
SID: STEAM_0:0:455870494

Posiadasz konto Prime?: Tak posiadam.
Akceptujesz regulamin admina?: Akceptuje regulamin admina.
Akceptujesz regulamin serwera?: Akceptuje regulamin serwera.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Bywalec
Opublikowano

XDDDD 

NA NIE 

-GT 300 minut XD 

-aktywności na forum 

-konto pod podanie 

-zapewne zerowa znajomość graczy i adminów 

-SM, mam rozumieć, że umiesz tworzyć pluginy itp? Jeżeli tak to +

-2,3 godziny w tygodniu? Minimalna norma to 5

-doświadczenie, to ile masz godzin w Cs nie ma nic do rzeczy 

-nie kłam w podaniu, bo wg GT nie grasz od kilku miesięcy 

@ PandziaGT nie trzeba samemu dodawać, czas na serwerze nalicza się automatycznie, a na swoim poprzednim nicku nacia masz dokładnie 552 minuty https://www.gametracker.com/player/❤Nacia❤/145.239.237.170:27015/, więc nie wmawiaj mi takich rzeczy xd

Opublikowano
40 minut temu, Pandzia napisał:

:0:45

Po pierwsze nie 2-3 godziny w tygodniu tylko dziennie według GT super szkoda że dopiero tam serwer dodałem a miałem jeszcze 2-3 inne konta :) więc jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.

Opublikowano
15 godzin temu, Pandzia napisał:

Po pierwsze nie 2-3 godziny w tygodniu tylko dziennie według GT super szkoda że dopiero tam serwer dodałem a miałem jeszcze 2-3 inne konta :) więc jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.

Ja tylko się wtrącę, iż powinieneś podać poprzednie nicki, na których grałeś, bo z prezentowanym GT, to możesz na swoje podanie pewnie popatrzeć do jutra, zanim nie odrzucą.

@ Karcoknie krzycz! :(

• Uwielbiam 1
  • Bywalec
Opublikowano

Na NIE

- Nie chodziło o takie doświadczenie

- SM wątpię że masz 8/10 

- Minimalna norma w tygodniu jest do spędzenia 5h a nie tak jak ty chcesz że 2-3h

- Jak dla mnie to "Dlaczego Ty" jest tylko pod podanie że szkoda gadać
- Twoje GT nie jest zadowalające 

- Aktywność na forum

Opublikowano

z nicku nacia kojarze

+dlaczego ty, mam chyba 11 godzin jakos w 2 dni i jedynie chyba kogo widzialem na serwerze to dem imean i kubena, zlozylem rezygnacje ale musialem wrocic bo mnie za proszeniem juz glowa zaczynala bolec od patosu ktory sie dzial

+kulturalny, miły

- gt

- dzis mowiles ze wchodzisz pograc na csa tylko raz na tydzien bo ci sie nie chce

-sm, na pewno nie

+/- doświadczenie, nie o to chodziło tylko czy masz doświadczenie w byciu administratorem, mozna sie pomylic bo nizej jest czy byles gdzies adminem

reasumując niestety jestem narazie na nie, sprobuj za tydzien zobaczymy jak postoisz z gt :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Pandzia napisał:

:0:45

Dobra ludzie dzięki za uwagę itd i za błędy które postaram się poprawić spróbuję kiedy indziej :d

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Aktualnie na nie

- konto pod podanie

- nie kojarzę osoby

- gt

Pograj, pokaż że się starasz.

Opublikowano

Odrzucam, patrząc na wypowiedzi administratorów i samo to że nick Nacia już mi się źle wspomina z serwera.
Pograj dużo dłużej na jednym nicku, popraw swoje zachowanie i kontakt z graczami i administracją.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.