Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:McGajmer 

Nick admina banującego:marshmello

Data/Mapa: teraz

SteamID:

STEAM_1:0:166140421

Serwer (mod): Only AWP                              

Opis sytuacji:nie chciałem gadać z opiekunem to 

Jak wszedł to ja wyszedłem i tak 2 razy potem myślał że jestem jakiś nwm może głupi i jak zmieni nick to nie będę wiedział że to on ale zostałem o mówię do niego to jak jesteś co chciałeś napis na y@ to mu odpowiedziałem na pytanie i mówię jak nie masz więcej pytań to idę poszedłem i  zaraz wróciłem jak poszedł dalej grać a admin dał mi bana za ignorowanie admina

Wycinek z konsoli:nie mam

Opublikowano

Już wyjasniam. Z owym graczem od rana pojawiały się problemy oraz nasylano na niego nowe skargi zaczynając od dawania unmuta osobie która dostała go za brak mutacji wystawionego przez innego administratora serwera następnie wyzywał niektórych graczy a na przykład mnie nazywał bad bobas co takze w pewnym stopniu urazilo moja osobę na koniec dnia posiadajac mozlizowsc zmiany mapy poprzez admina zmieniał je na np. Zoo, blacksite lub nuke zglosilem sprawę od razu do opiekuna serwera wraz z dowodami. W momencie gdy opiekun wchodził na serwer gracz piszący o UB z niego wychodził. W tym czasie siedziałem z opiekunem serwera na ds. Doszlismy do wniosku ze trzeba go ukarać i za wszystkie błędy został ukarany 7 dniowym banem na naszych serwerach oraz degradem z administracji.

Opublikowano

@ McGajmer unban

Proszę mi wyjaśnić skąd się wziął ban na miesiąc? 

W ogóle to co to za powód? 

Adolf? Nie musi z Tobą rozmawiać opiekunie. 

@ IMean @ Kappoochino ☁?

@ Kappoochino ☁

[basecommands.smx] "βąď β๏¥<1190><STEAM_1:0:463503391><>" kicked "McGajmer<1146><STEAM_1:0:166140421><>" (reason "nie wyzywaj mnie")
L 04/19/2019 - 13:58:57: [basecommands.smx] "^1^*Saßle<1244><STEAM_1:0:203320700><>" kicked "McGajmer<1246><STEAM_1:0:166140421><>" (reason "A teraz dobrze napisalem?")
L 04/19/2019 - 19:09:40: [basecommands.smx] "Delfin<37><STEAM_1:1:116509469><>" kicked "McGajmer<34><STEAM_1:0:166140421><>" (reason "ogarnij się ")
L 04/19/2019 - 19:14:21: [sbpp_main.smx] "βąď β๏¥<32><STEAM_1:0:463503391><>" banned "McGajmer<44><STEAM_1:0:166140421><>" (minutes "10080") (reason "Ignorowanie admina")

Gościu. Wyjaśnij o co chodzi z tym.

W ogóle co to za kicki z p***?  @ SoBoL

Czemu mu przedłużyłeś bana na miesiąc? 

Opublikowano

@ sad.

1. Ignorował adminów.

2. Wyzywał osoby na serwerze. 

Jak on dawał unmute, wyzywał, zmieniał mapy, dawał kick. Może potwierdzić moja cała administracja AWP, więc jego zachowanie jak dostałem było dramatyczne na serwerze. Apeluję o oglądanie go na serwerach itp. @ martini wszystko wie.

PS: @ sad.odnośnie tego 1msc był błąd u mnie. 

Opublikowano

Kur...... Nie musi z Tobą rozmawiać gościu. 

Wyzywał to ban proste ale nie miesiąc, masz coś z głową czy o co chodzi? 

To jako opiekun leci degrad a nie kuzwa ban na miesiąc. 

0 IQ.

@ Kappoochino ☁ nie wierzę w żadne Twoje słowo. @ McGajmerjest u mnie adminem przez ładny okres czasu i sprawuje się bardzo dobrze, zero problemów i z całą pewnością mogę stwierdzić, iż jest bardziej inteligentniejszy od Ciebie. 

• Haha 2
  • Wrr 2
Opublikowano
9 minut temu, sad. napisał:

@ Kappoochino ☁ nie wierzę w żadne Twoje słowo. @ McGajmerjest u mnie adminem przez ładny okres czasu i sprawuje się bardzo dobrze, zero problemów i z całą pewnością mogę stwierdzić, iż jest bardziej inteligentniejszy od Ciebie. 

Dać Ci adminów żeby potwierdzili jego zachowanie na serwerze. @ SoBoL@ Bad Boyi inni gracze na serwerze około 3 lub 5. 
Wyrzuciłem go z administracji, jak wspomniałem jak zmieniał mapy, wyzywał itp.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.