Jump to content

Recommended Posts

• Legend
Posted

Cześć, mógłby mi ktoś pomóc z Google Chrome?

Od bardzo długiego czasu mam go zasypanego jakimiś gówn***** reklamami i nic z tym nie mogę zrobić.

Próbowałem większości wtyczek blokujących itp.

Czyściłem komputer pod kątem wirusów (Malware antibytes, AdwCleaner, CCleaner itp.)

1142917809_Beztytuu.thumb.png.3dd720d7dc97ae6b6eda7f73da53e024.png

• Head Admin
Posted

Programy typu AdBlock nic tutaj nie pomogą, na dysku zainstalowany jest jakiś program, który to dodaje. @ Karcokjak wygląda sprawa na innych przeglądarkach?

Przejrzyj panel sterowania --> Programy, jeżeli możesz to wstaw ss'a, albo sam zobacz jakiego programu z tej listy nie znasz.

• Like 1
  • Legend
Posted

@ CLIXXU - Zmiana jakiegoś adblocka, czy dodanie nowego, nie pomogą w tym w ogóle.

@ NeQ; - Przejrzałem cała listę programów i wszystko jest ok. Wszystkie znam i są zaufane.

Co do tego jak to wygląda na innych przeglądarkach to owszem, np. na Microsoft Edge jest normalnie, nie ma tych reklam całych.

Więc mogę się tylko upewnić że wina leży po stronie Google Chrome, pytanie tylko teraz gdzie?

Posted

To może być coś w stylu starego delta homes, poszukaj coś w poradnikach jak usunąć delte i sprawdź pod kątem tego co się dzieje u Ciebie.. to gówno może się ukrywać nawet w końcówkach nazw skrótów do google chrome :c

• Thanks 1
  • I love it 1
  • Legend
Posted

@ hot manNic takiego nie mam u siebie na komputerze, przetrzepałem wszystko w poszukiwaniu czegoś podobnego i nic.

Jakieś inne sugestie?

@Edit Usunąłem Google Chrome. Folder "Temp" Czy W Program Files "Google Chrome" Wyczyszczone do zera i pomogło.

Zamykam temat, dziękuje wszystkim za pomoc.

• Like 1
  • I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.