Deserved Ves Posted March 16, 2019 VIP Donor Woman Deserved Posted March 16, 2019 Pytania od @ AdaśGitarka 1. Czy jest osoba, którą się interesujesz? Tak. 2. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? Nie mam :x 3. Jak długo grasz na serwerach deathrun? Jakoś z 3 lata. 4. Czy masz najlepszego przyjaciela/przyjaciółkę? Tak :> 5. Co wolisz, motory czy samochody? Motory 6. Czy kiedykolwiek farbowałaś włosy? Tak 7. Czy posiadasz jakieś zwierzątko domowe? Psiaka ^^ Spoiler video-1552730301.mp4 8. Jaki kolor lubisz najbardziej? Niebieski. 9. Czy chcesz być masłem orzechowym w mojej kanapce z masłem orzechowym? W Twojej zawsze 10. Jaki jest Twój ulubiony film? Brak. 11. Jak robią koniki? Kla klo kla klo nóżkami 12. Czy chcesz ze mną potupać jak koniki? Wiadomo, że tak. 13. Lubisz żyrafy? Jestem jedną z nich 14. Długie nogi, czy długie ręce? Długie nogi. 15. Zaśpiewasz mi jeszcze kiedyś "Abecadło"? Oczywiście! 16. Jeśli po 30 to starość, to kiedy śmierć? Jak umrzesz ;-; 17. Mam zadanie domowe z matmy. 2+2-1=? 3, nie ma za co. 18. Co byś wybrała, nieśmiertelność czy 10 kuponów do Mac'a? Oczywiście, że kupony >.< 19. Czy Vasti zdała w końcu z matmy? Postaram się aby zdała. 20. Co się sypie za Grzesiem, który idzie przez wieś? Zioło. 21. Deskorolka, czy wrotki? Uh... to i to 22. Czy ktoś widział dziub dziuba, jak wygląda dziub dziub? Ja widziałam! Taki kurdupel trochę. 23. Wojtek Szymański to kozak nie? Uwielbiam go! 24. Czy lubisz chodzić na taneczne potupaje? Zależy z kim ^^ Jak przyjedziesz to idziemy na potupaje! XD 25. Koty, czy psy? Psy. 26. Co lepsze, ukulele czy gitara? Nie mogę wybrać! Moje serce należy do obu <3 27. Co Cię skłoniło do gry na instrumentach? Marzenie ^^ 28. Kiedy przyjdzie mikołaj by ogrzał mnie w tę grudniową noc? Już idę po kostium mikołaja XD zaraz będę. 29. Pasztet, czy pasztetowa? Pasztet. 30. Co pierwsze zrobisz, warkocze czy tatuaż? Tatuaż. 31. Fit Lovers zawsze na propsie? Kiedyś będziemy wyglądać jak oni! Pytania od @ Fannoth 1. Co najczęściej jesz? Kanapki. 2. Co najchętniej jesz? Mak, pizza, pierogi 3. Co najczęściej przygotowujesz do jedzenia? To zależy od tego co mam w lodówce. 4. Co najchętniej przygotowujesz do jedzenia? Hmmm.. Pierogi. 5. Co dostałaś na dzień kobiet? Prezenty c: 6. O jakim prezencie na dzień kobiet marzyłaś? Nie marzyłam o żadnym. 7. Co miałaś w 4. klasie podstawówki z przyrody? 4 lub 5. 8. Rysowałaś kiedyś dinozaury? Oczywiście! 9. Świnka Morska czy Chomik? Świnka Morska :> 10. Dlaczego? Bo kiedyś miałam. 11. Co to jest apatia? Krótko mówiąc utrata chęci do życia. 12. Kiedy pomidor traci cnotę? Kiedy się go pieprzy 13. Tak czy nie? Tak 14. Chodziło mi o to czy uwielbiasz naszą sieć, jeśli odpowiedziałaś "tak", to dlaczego? Bo przeczytałam następne pytanie zanim odpowiedziałam xd 15. Jeszcze szkółka czy praca? Szkółka. 16. Na jaki profil chodzisz/chodziłaś do liceum/technikum/zawodówki/psychiatryka? Chodzę do technikum na profil technik informatyk, jednak uważam, że powinnam przepisać się do psychiatryka XD 17. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz? Wszystkiego co wpadnie w ucho. 18. Co Cię skłoniło do zostania OP? Chęć stworzenia miejsca z dobrą atmosferą oraz rozwijania swoich umiejętności. 19. Od kiedy jesteś OP? Nie pamiętam dokładnie, wydaje mi się, że jakoś od połowy stycznia. 20. Czy jesteś dumna ze swojej pracy jako OP? Ogólnie to tak, mega się angażuję, jednak jestem na siebie zła za to, że ostatnio mało przesiaduję na nim. Jest jeszcze dużo do zrobienia i nie poddam się dopóki wszystko nie będzie dopięte na ostatni guzik. @ Dudnes masz przerąbane XD 21. Frytki czy pizza? To i to. 22. Co byś zmieniła w sobie jako OP? Tak jak wspomniałam wyżej, więcej przesiadywania na serwerze. 23. Jaki cech u siebie nie lubisz? Jestem mega wrażliwa oraz zamknięta w sobie, trudno mi się rozmawia o problemach ;-; 24. Ile masz wzrostu? 177 cm. :x 25. Kobiet się o wiek nie pyta, więc jaki masz e-mail? Zależy, o który pytasz :x mam ich z 7. 26. Często używasz e-maila, czy tylko do potwierdzenia nowych kont w gierkach? Większość z nich jest stworzona głównie do kont w gierkach więc rzadko kiedy z nich korzystam. 27. Ile masz wzrostu? Było. 28. Ćwiczysz/ćwiczyłaś kiedyś sporty walki? Nie, ale zawsze chciałam spróbować c: 29. Dlaczego tak/dlaczego nie? Ponieważ jestem osobą, która chciałaby wszystkiego spróbować, przeżyć jak najwięcej i jakoś ciągle coś innego wskakiwało. 30. Oglądałaś Duże dzieci i Jeszcze większe dzieci? Tak. 31. Podobało Ci się? Tak 32. No, mi też, pijesz alkohol? Zdarza się. 33. Ja już kończę, napiszesz mi na koniec "dobranoc" lub coś w ten deseń? Pewnie, dziękuję za pytanka ^^ Ponieważ jest godzina 12:00 to życzę Ci Miłego Dnia Pytanka od @ mayor 1. Jak się czujesz w roli Opiekuna serwera Deathrun? A bardzo dobrze ^^ 2. McDonald czy siłownia? McDonald życiem. 3. Big Mac czy Kurczaczki? Uhh... nie umiem wybrać, za trudne pytanie ;-; 4. Kiedy do Maka lecimy? Ja zawsze chętna 5. Kiedy oddasz mi kose? Jak zasłużysz. 6. Dlaczego chcesz mnie na przymus nauczyć grać na dostępnych przez Ciebie instrumentach? Założymy zespół muzyczny i będziemy podróżować, zarobimy dużo kasy i wszystko wydamy w Maku na jedzenie *O* 7. Kto groźniejszy @ badBobas. czy @ Dudnes? @ badBobas. >.< Bo krzyczy 8. Czemu mnie bijesz? Podobno lubisz Sadomasochizm. 9. Nadal masz ochotę na pizze? Zawsze. 10. Jak tam twój memfon? A super c: 11. Jakie jest twoje największe dotychczasowe osiągnięcie? Hmm.. ciężko mi jakieś wskazać. 12. Dlaczego informatyk, a nie np fryzjer? A kto powiedział, że na informatyku się skończy. Mam zamiar zrobić kilka zwodów c: No ale ogólnie to jakoś ciągnie mnie do tego, mam marzenie aby kiedyś stworzyć jakąś super gierkę lub aplikację znaną na całym świecie albo zostać znanym grafikiem B) 13. Co byś zmieniła/usunęła na naszej sieci? Nie mam uwag. 14. Jaki jest twój ulubiony kolor? Niebieski. 15. Jakie sztuczki umie Tytus? - siad - poproś - leżeć - połóż głowę - zdechł pies - przytul - buzi - czołgaj się xd - piątka - dotknij - daj głos - łapa - druga łapa - zostań - szukaj - hop No ogólnie to dużo potrafi XD 16. Jakie auto chciałabyś mieć? Nie myślałam jeszcze nad tym. 17. Jaki motor chciałabyś mieć? Jeszcze nie wybrałam :x 18. Dobrze gotujesz? Podobno tak 19. Kiedy mi coś ugotujesz? Jak będzie mi się chciało. 20. Szpaku sztos? Sztos! 21. Coca Cola czy Cola Zero Obojętnie. 22. Co ci sprawia największą radość? Obecnie? Chłopak oraz uśmiech osób, na których mi zależy. 23. Co byś chciała dostać w tym roku od Św.Mikołaja? Kajdanki 24. Jakie są twoje wymarzone wakacje? Nie myślałam o tym, ale pewnie w jakimś ciepłym kraju z osobą, przy której nie będę się nudzić! 25. Jaki masz znak zodiaku? Lew. 26. Kawa czy herbata? Zależy, ale raczej herbatka. 27. Słodkie kłamstwo czy gorzka prawda? Hm.. gorzka prawda. 28. Opisz siebie w 4 słowach. Nie >.< 29. Czy też martwisz się, że @ badBobas.nie przestanie pić? Tak.. i jeszcze Ciebie w to wciąga. 30. Czy jesteś zadowolona z tego, że musisz dzielić się mną z @ Petrektt Ja się dzielę Tobą z @ Petrektt ale i Ty dzielisz się mną z nim XD 31. Kiedy przestaniesz jeść słodycze tonami? Nigdy! 32. Czy denerwowanie mnie sprawia Ci przyjemność? Tak. 33. Jakby @ Dudnes zaprosiłby cię do tańca, zatańczyłabyś z nim "serduszko" czy "ucho"? Czekam na serduszko @ Dudnes 34. Kino czy kręgle? Obojętnie. 35. Jaki język obcy chciałabyś przyswoić? Angielski perfekcyjnie, a później może Francuski c: 36. Trzy razy wykonana czynność staje się nawykiem? Wydaje mi się, że trzeba więcej niż trzy razy wykonać jakąś czynność aby stała się ona nawykiem. 37. Jak się poznaliśmy? Arenka -> perm -> ts c: 38. Dlaczego latasz na AutoBH? Bo lubię. 39. Śpisz przytulona do Heralda? Oczywiście. 40. Co Cię najbardziej denerwuje w ludziach? Dwulicowość. 41. Jaki sport lubisz najbardziej? Jazda konna, siatkówka. 42. Rolki czy rower? To i to. 43. Czy pamiętasz gdzie chodziłem do gimnazjum? Do mojego <3 44. Czemu masz takie problemy z pamięcią? To chyba przez te tabletki 45. Napiszesz kiedyś swój utwór? Jest w planach. 46. Dlaczego lubisz pomidory? Bo są dobre. 47. Kiedy wspólnie się naj*biemy? Kiedy tylko będziesz chciał Pytanie od @ hot man 1. Hejka, co tam? A dobrze, a tam? Do zabawy nominuję @ hot man 2 1 4
Recommended Posts