Jump to content

Recommended Posts

• Legend
Posted

Studiuję, czasem jest fajnie, ale czasem całe dnie zajęć, + taki, że nikt Ci nie mówi co masz robić, o której kłaść się spać itp. #Dorosłe życie 

• Deserved
Posted

Nie lubię, wstanie rano męczy XD

Posted

Lubie chodzić do swojej pracy nigdy nie pomyślałem o tym, że jest to przymus wstać i zapieprzać do roboty.Jeśli się ma dobre kontakty ze współpracownikami/szefem, przyjemną, i dobrze płatną pracę, to dla takiego człowieka taka praca nie będzie przymusem.

Posted

Do szkoly srednio, zawsze z niej uciekalem, za to do pracy, fajnie.

Lubie isc spac ze swiadomoscia ze rano musze wstac, a nie bedzie to kolejny dzien, w ktorym wstane i nie bede mial co robic. W sensie, jak nie mam po co isc spac, to siedze do niewiadomo ktorej bo nie mam limitu i sie nudze na jakims fb. Przyjemniej mi sie wtedy zasypia, bo mam cel. Lubie cos robic.;x

• VIP
Posted

Do szkoły lubię chodzić,  spotkać się ze znajomymi..  Ale tak wolę chodzic do pracy niż do szkoły :0

• VIP
Posted

Chodzę bo muszę .... muszę bo nie chcę siedzieć na złomowisku i rozkręcać silniki, wole posiedzieć przy biurku, $$$ w życiu są potrzebne 

• Donor
Posted

Lubię chodzić do szkoły, lubię utrzymywać kontakt z ludźmi, do tego mam dobre oceny, nie rozumiem czemu miałbym nie lubić :d.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.