Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dzień Dobry lub Dobry wieczór zależy o której to czytasz, Nazywam się Marcin mam 25 lat, staż w CS około 10 lat miałem okazje w młodszych latach startować w paru Lanach w swoim województwie, pochodzę z Katowic, wpadłem do was na forum z Racji że Serwer cieszy się dużą renomą i popularnością z pośród innych i jest na dość dobrym poziomie a zależy mi najbardziej na treningach w 128trate bo Faceit... , choć potrzeba lekkiej korekty co do 1vs1 zauważyłem z racji że słyszałem że serwer po zmianie ip stracił dużo osób, ale na dzień dzisiejszy tam jest przemiał ludzi odkąd gram i Primo only Prime z faktu takiego że notorycznie no prime wchodzą i klepią nas na triggerach ^_^ Chciałbym z tej strony pozdrowić wszystkich których poznałem i miło mnie przyjęli na serwerze i mówie tu o Topce :) bo jest naprawdę z kim rywalizować ! Powodzonka Mordy i samych hedów wujek DOPE życzy. :)

dope-shit-shot.jpg

Posted

@ Fannoth Od dziś Twoim odwiecznym Koszmarem przez którego moczysz się w łóżku a jak już wpadasz w stan depresyjny sięgasz po tazera i dostajesz bana na 30 minut na mapie inferno XD ;* Oraz Serdecznie miło mi was poznać ! wpadne do was na serwery również ! 

• Owner
Posted

Cześć 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.