Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMANO WSZYSTKIM PARAFIANOM !!

Mam na Imię Kuba 21 lat (Ostróda/Olsztyn)
Nie gryzę, uwielbiam poznawać nowych człowieków, można ze mną pogadać o wszystkim, czasami lubię wkurzać ludzi także jak ktoś kiedyś zauważy mnie na ts radzę uzbroić się w anielski spokój 
Nie grałem w poprzednie odsłony csa, swoją przygodę zacząłem od Global Strike Counter Offensive jakieś 4 lata temu, na wszystkich kontach mam w sumie ~3k godzin.
Jestem ogólnie miłą i spokojną osobą z ogromnym dystansem do siebie, która szuka towarzysz bądź towarzyszek do wspólnej gry.. cholera zajechało jak ogłoszenie na Sympatię ;D 
Można mnie spotkać w CS, GTA V, LOL'u i w kilku innych grach pod Nickiem Tobi. No i oczywiście na Ts.
Interesuje się praktycznie wszystkim ale w głównej mierze tańcem, grami, serialami, podróżowaniem. No i trochuuu anime (ale jakimś super aspołecznym mangozjebem nie jestem :p ) 
Jeżeli komukolwiek chciało się przeczytać moje wypociny, to dzięki że dotrwałeś do końca pełen podziw.

POZDRAWIAM. Tobi
TRZYMAJCIE SIĘ, PIONA !!

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Cześć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.