Jump to content
Turniej CS2 1vs1 ×

Recommended Posts

• Deserved
Posted

Nie oglądam telewizji, wszystko co chcę przeglądam w komputerze. Moje zdanie na ten temat jest takie; "s.y.f"

• Donor
Posted

Ostatni raz widziałem z pół roku temu, ale odcinki pokazują dzisiejsze problemy.

• Like 1
Posted

Nie, aczkolwiek te programy są zbyt ustawione.. 

Posted

W moim mniemaniu są bardzo prymitywne i ogłupiające, aż żałuje, że takie "produkcje" ujrzały światło dzienne i wciąż są rozpowszechniane.

Treści medialne przepełnione są pustymi frazesami i bezsensownymi sloganami. Nic nie wnoszące w swoim przekładzie. Ja się cieszę, że zrezygnowałam lata temu z reklam i tego typu paradokumentów. 

• Like 2
Posted

Nie pamiętam kiedy ostatni raz włączyłem telewizor. 

• V.I.P
Posted

Oglądam tylko programy motoryzacyjne,  a takie jak "Dlaczego ja" "Trudne sprawy" Wszystko ustawione i żałosne :c

Posted

A już myślałem, że ja jestem nienormalny, bo nie oglądam telewizji, a jednak znalazło się dużo osób :D
Oglądam telewizję jedynie przy kolacji z rodzicami, ale to jedynie z przymusu :cry:

Youtube i Forum zastąpiły mi telewizję :cat3:

Posted

Malo ogladam telewizje, ale jak przyjezdza dziewczyna to chocby i z nudow to wlaczamy. W niektorych odcinkach takie emocje ze ho ho :cry:

Posted

nie oglądam takich rzeczy. Oglądam tylko TVN TURBO, DISCOVERY i ELEVEN SPORT i netflix.

Te wszystkie programy tylko pokazują jacy ludzie są odmóżdżeni i nie umieją sortować między gównem a czymś wartym oglądania. :)(

• Like 1
  • Legend
Posted

Nie oglądam tv od 3 lat, kiedyś jak widziałem kilka odcinków to za bardzo się wku... bo nic tam nie ma wspólnego z rzeczywistością, a czasami te historiey są aż wyssane z palca.  

• Legend
Posted

Nie oglądam telewizji, kiedyś co nieco rzuciłem na to okiem, ale z czasem stwierdziłem i jak się okazało słusznie, że to czas wyrzucony w błoto.

Posted

Tego nie da się oglądać cringe jak cholera do tego ryje łeb masakrycznie.

• Like 1
Posted

Nie oglądam, chyba, że muszę to można się z tego pośmiać haha 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.