Jump to content
Nowe serwery? - Zagłosuj w ankiecie ×
EVENT WIELKANOCNY ×
Guest

Cześć gagatki :D

Recommended Posts

Posted

Decyzja podjęta, że zostaje na forum na dłużej więc wypadałoby się przywitać.

Mam na imię Rafał i niestety leci 21 roczek już, choć po głosie tego nie słychać to jednak stara dupa ze mnie. Generalnie jestem z mazowieckiego, ale dłuższa historia przywiała mnie na studia na PŁ, gdzie jestem na Automatyce i Robotyce. Od dziecka nierozłączny z technologią jak i również z grami. Kiedyś zapalony i według niektórych obiecujący szczypiornista, ale kontuzja wyłączyła mnie na stałe z tego pięknego sportu. Cała pasja przeszła na esport. Kiedyś miałem swoje forum oraz sieć serwerów, czasy odległe jednak 6k godzin w cs 1.6 mówi samo za siebie jak bardzo poświęciłem się temu zadaniu. Kiedyś grafik komputerowy. Obecnie katuje CS:GO od prawie już 4 lat. Jestem kapitanem swojej drużyny "Delta eSports" jednak aktualnie nigdzie nie startujemy. Oprócz tego grywam w to, co tygryski lubią najbardziej czyli dobry privek metinka nigdy się nie znudzi. 

Tyle o mnie na tutaj :) jakby ktoś chciał pogadać to chętnie zawieram nowe znajomości. 

Zobaczycie mnie głownie na serwerze aim_1v1, ale na only AWP też zawitam :default_wink:

Pozdrawiam cieplutko,

• Replies 27
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Legend
Posted
2 godziny temu, incRe. napisał:

to jednak stara dupa ze mnie

Niedługo 16 latkowie będą mówić, że oni są już dorośli... Oh wait... :o

Privjet.

• Haha 2
Posted

Siemanko. Stara dupa to ja jestem ty masz jeszcze dużo życia do przeżycia.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.