Deserved mayor Posted February 11, 2019 V.I.P Donor Deserved Posted February 11, 2019 Nick: mayorImię: Gabriel Wiek: 20Staż na serwerze: Doświadczenie: Od października 2018r. administator ARENY 1vs1, po czym przejąłem stanowisko opiekuna serwera. Właściciel serwera FFA od miesiąca czasu. Znajomość sourcemoda [0/10]: 8/10Czy byłeś/aś już adminem?: Tak.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1/2h dziennie. Dlaczego Ty?: Kiedyś powstało owe ONLY AWP, którego @ Dudnes pozwolił mi być OPIEKUNEM. Mod serwera był długo przeze mnie wyczekiwany i postaram się dokonać wszystkiego aby dobrze się on rozwijał. Jako administrator deklarowałbym się również utrzymanie na nim należytego porządku. Posiadasz mikrofon?: Tak.Kontakt: Steam, forum.SteamID: STEAM_0:0:443422778 Posiadasz konto prime?: Tak.Akceptujesz regulamin admina?: Tak.Akceptujesz regulamin serwera?: Nie ma go obecnie, ale jak tylko się pojawi zapoznam się z nim i zaakceptuje. Akceptujesz regulamin forum?: Tak. Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?: Nie ma go obecnie, ale jak tylko się pojawi zapoznam się z nim i zaakceptuje. 1
V.I.P AxaDaksi^_^ Posted February 11, 2019 V.I.P Posted February 11, 2019 Ogarnięty Władza na wysokim poziomie Umnie władać innymi Lubi przezywac xD Serwer na pewno będzie potrzebował administratora Takk 1
Deserved IMean Posted February 11, 2019 V.I.P Deserved Posted February 11, 2019 No na tak Sm Wiek Doświadczenie 1
Legend Karcok Posted February 12, 2019 Sponsor Legend Posted February 12, 2019 Czasami przegina pałkę xD Ale co jak co potrzebne są również i takie osoby na forum, z twardą ręką. + Aktywność, w zasadzie to bym mógł sklasyfikować jako minus, bo aż za długo siedziesz + Ogarnięty chłopak i to w bardzo dużym stopniu, właściciel serwera oraz opiekun areny, nie wziął się z chipsów (chyba) + Aktywność na forum na wysokim poziomie + SM + Duże chęci gry na ONLY AWP Ode mnie masz wielkie TAK 1
Deserved Ves Posted February 12, 2019 V.I.P Donor Woman Deserved Posted February 12, 2019 Na TAK +Wiek +SM +Doświadczenie +Nie da sobie w kaszę dmuchać Powodzenia 1
Owner Dudnes Posted February 13, 2019 Owner Posted February 13, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Recommended Posts