Dokirini Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Witam, Nazywam się Dominik, w gierce gram pod nickiem Dokirini. Aktualnie gram na serwerze ONLY MIRAGE, ale nie ograniczam się i może zacznę grać na innym modzie ;). Trafiłem na tę sieć całkowitym przypadkiem, gdyż szukałem w nocy serwera na którym są gracze i tak oto jestem. Grając poznałem kilka fajnych osób i postanowiłem zostać tutaj na trochę dłużej, niż na większości serwerów :D. Może napiszę coś o sobie. A więc jak już napisałem nazywam się Dominik, mieszkam w Gdańsku i mam 18 lat, w tym roku wleci mi 19-nastka. Gram w cs'a od 2014 roku i przez cały ten czas byłem na kilku mniejszych turniejach offline, które odbywał się w Gdańsku i jeden który był niedaleko Katowic. Na dwóch udało mi się nawet wygrać więc myślę, że jest to całkiem dobry wynik. Uczę się w technikum na profilu technik-informatyk. Lubię spędzać czas na serwerach społecznościowych, grając w piłkę nożną, czy programując (bawię się na własną rękę w programowanie, zajęcia w szkole mi nie wystarczają :D). Przyszedłem tutaj z innej sieci, na której byłem administratorem ale przez pewne sprawy wewnętrzne i osobiste byłem zmuszony zrezygnować ze stanowiska. Cieszę się, że trafiłem na ten serwer i zobaczymy jak będzie wyglądał nowy dział w moim życiu związany z graniem tutaj :D. Pozdro dla wszystkich, którzy przeczytali moje wypociny ^^. Widzimy się na de_polsce :D . @Hexen jeszcze nie wiem czy chcę gdzieś wyżej iść :D 2
Donor Hexen Posted February 10, 2019 Donor Posted February 10, 2019 Yo, pograsz z Piotrkiem to ci pokaże jak awansować xd 1 1
Froz Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 hahah siema Doki. Na tym midzie tap w głowę wleci ;D 1
Deserved Awika. Posted February 11, 2019 V.I.P Donor Woman Deserved Posted February 11, 2019 Siemanko! 1
Recommended Posts