Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Petrektt

Imię: Piotrek

Steam ID: STEAM_0:0:118525973

Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats )https://www.gametracker.com/player/Petrektt/147.135.199.68:27015/ | https://www.gametracker.com/player/Człowiek Depresja/147.135.199.68:27015/

Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: No troszkę tego doświadczenia nabrałem. Wcześniej adminowałem na dwóch sieciach. Na Katujemy od końca sierpnia jestem adminem na Retake, opiekunem na Arenie i byłem opiekunem na DD2. 

Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 8/10

Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Jestem Piotrek, nie lubię ludzi. Ostatnio zacząłem grać na tym serwerze, bardzo mi się spodobało i widzę jak czasami ciężko ogarnąć serwer nawet dla kilku adminów. Kolejna para rąk do pomocy zawsze się przyda a jak wiadomo do pomocy biegnę jako pierwszy! Podoba mi się atmosfera na serwerze. Dogaduję się z administracją. Chcę spróbować swoich sił i tu. 

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W tygodniu różnie, 1/2h, zależy od dnia.  W weekendy wiadomo że więcej 2h+. Ale niczego nie obiecuję. @ Karcok tu się będziemy musieli dogadać. 

Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Jasne, że tak.

Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuję oba regulaminy. 

Linki do poprzednich podań: Nie było poprzednich podań. 

Kontakt: FB, Snap, Steam, Forum, Mail. 

Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Tak.

Wymagania na admina [CS:GO Only Mirage]

Ukończony 17/18 rok życia (czasem są wyjątki).  

Mutacja. 

Działający i sprawny mikrofon. 
 Minimum 10 godzin przegranych na serwerze.  
 Znajomość regulaminu serwera. 
 Wyróżnianie się kulturą osobistą.  

Brak konfliktów. 

Umiejętność radzenia sobie w trudnych sytuacjach. 
 Niezbędna jest minimum podstawowa znajomość SM ( SourceMod'a ). 

Minimum 2 dni stażu na forum. 

Udzielanie się w życie forum (minimum 10 sensownych postów ) 

Można złożyć jedno podanie co 7 dni od czasu odrzucenia poprzedniego podania. 

Posiadanie konta Prime. 

Pozdrawiam Cieplutko @ Petrektt

@ ESL "Jest sporo graczy,  gadasz z Karcokiem i najezdzasz na niego, wyzywasz go,  klniesz,  na u@ czy na mirkrofnie jest taka sama kultura czyli żadna. " Wszyscy się śmiejemy, żartujemy a ty mi wyjeżdżasz z kulturą, potem mi dałeś muta czy tam gaga idk. Zostawiłem to bez komentarza, skoro cały serwer się śmieje i żartuje razem ze mną to w czym problem? I nie kłam z tym u@. Od tamtego momentu jak grałem, nie widziałem Cię na serwerze w ogóle. Więc nie mów, że zachowuje się tak cały czas. Elo.

@ ESL czytaj ze zrozumieniem. +używaj opcji edytuj. 

@ Karcok zamykaj podanie, nie ma co dalej to ciągnąć. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na nie.

Brak kultury

Nie ogarnia 

Leci na rangi 

No może się przydasz

Ogar

Doświadczenia

• Haha 1
  • Wrr 1
Opublikowano

Hmmm.... WIdze duzo zalet takich jak:

+ wiek

+znajomosc komend admina

+ i to ze jestes widoczny na forum 

Ale.....

Moim zdaniem najbardziej istotna rzecza jest aktywnosc na serwerze, poznanie ludzi i w pewnym stopniu (zakumplowania ) sie z serwerem.

Jak na ta chwile daje NIE, Ale kto wie moze za tydzien lub dwa "pomozesz" nam. Popraw aktywnosc na serwerze i bede sklonny dac Ci tak.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak narazie jestem neutral

+wiek w porządku,

+te SM,

+forum ogromny plus

-to zdecydowanie twoje zachowanie na  serwerze ( rozumiem żarty i te sprawy ale czasami przesada :d )

-to GT ( zdecydowanie do nadrobienia )

Ja osobiście byłbym za okresem próbnym. 

• Lubię to! 1
Opublikowano
1 godzinę temu, AxaDaksi^_^ napisał:

Takk , Grzeczna dziewczynka

+ Wiek

+ Doświadczenie

+ GT 

Ogarnij to, ku#wa mać.

Nie zgodzę się z tym, że jak jest kilku adminów, to ciężko ogarnąć. Nie pamiętam sytuacji, kiedy ostatnio wszyscy byli na spect i kogoś sprawdzali.

Co do czasu na serwerze, deklarujesz 1-2 godziny tygodniowo, a w GT są dziuuury, ogromne dziury. Rozumiem, że wolny czas wolnym czasem, ale mimo wszystko, skoro wymagany od wszystkich aktywności, to od wszystkich.

Dodatkowa para rąk się przyda zawsze. 

Doświadczenie masz, to jest niepodważalne. 

Aktywność na forum wzorowa (xD).

Ogarnij to GT trochę, bo na razie wygląda tragicznie, żeby była chociaż ta deklarowana godzinka dziennie w miarę możliwości.

Składasz podanie, bo na serwerze jest fajnie, ale jak to wygląda, no bo nawet nie masz tych głupich 10 godzin na nim przegranych.

Mimo wszystko jestem na tak, jeżeli poprawisz czas, aktywność na serwerze, bo tutaj innych przeciwwskazań zwyczajnie nie widzę, nie ma ich.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem nastawiony NEGATYWNIE wobec twojego podania.

Argumenty ZA:

+ Doświadczenie

+ Wiek

Argumenty PZECIW:

- Aktywność 

- Mało bywa na serwerze 

- Opiekun innego serwera wymaga sporo czasu i myślę, że możesz przez to zaniedbać obowiązki admina na serwerze. 

• Premium
Opublikowano

Jestem na NIE:

- nie masz kultury chłopie ;)  czemu tak uważam?  Już tłumaczę.  

Jest sporo graczy,  gadasz z Karcokiem i najezdzasz na niego, wyzywasz go,  klniesz,  na u@ czy na mirkrofnie jest taka sama kultura czyli żadna.  Jeśli się opanujesz i zmienisz zachowanie co do administracji,  to i ja zmienię zdanie co do podania.  

(Zaraz mi napiszesz ale to żarty,  takie żarty to sobie rób na Ts3 jak z nim gadasz a nie na serwerze gdzie słyszy to 10 graczy,  taki ktoś ma być adminem? )  

-aktywność

- za mało godzin,  admin na serwerze powinien siedzieć z przynajmniej 5 h dziennie,  szczególnie po ostatniej aktualizacji CS GO.  

@ Petrektt Mnie nie obchodzi to że żartujecie i każdy się śmieje, ale u Ciebie kultura jest tragiczna. Nie mów mi nic o mojej aktywności tylko zobacz GT, od tygodnia nie ma mnie może na serwerze ponieważ mam urlop a już powoli wracam. Jestem aktualnie najaktywniejszym adminem z całego serwera, a mówisz o mojej aktywności. 

• Wow 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.