Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano

Nick z serwera: Szelkoffa
Imię: Wiktoria.
Steam ID: STEAM_0:1:96039589
Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):

Statystyki: http://stats.weakapps.pl/search.php?search=Szelkoffa

GThttps://cache.gametracker.com/player/Szelkoffa/147.135.199.68:27015/

Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Współwłaścicielka (przez krótki czas lecz jednak nią byłam), administratorka dwa razy z czego raz na KATUJEMY.
Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 8/10 jeśli chodzi o znajomość to jeśli nic się nie zmieniło przez rok to będzie dobrze, jeśli coś się pozmieniało to kwestia przeczytania, zapamiętania i obejdzie się bez problemu 
Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Mam na imię Wiktoria i mam prawie 18 lat. Interesuję się informatyką i z racji mojej zajawki jestem w Technikum w klasie o kierunku informatycznym. Mój kontakt z grami zaczął się od wtedy kiedy miałam z 2 latka kiedy już zaczynałam trzymać pada i próbowałam grać w Crash'a bądź Tekkena na starych PS. W cs'ka gram od jakichś 3/4 lat(?) sama już nie wiem bo tak szybko wszystko mija, że sama nad tym nie nadążam. Ogólnie jestem bardzo zabawną osobą z ciekawym poczuciem humoru. Kontakt z ludźmi łapię bardzo szybko chociaż potrafię być czasem konfliktowa ale no od czasu do czasu trzeba wskoczyć w jakąś dziurę żeby nie było za nudno mimo to, że mam to za wielki minus. Lubię bardzo pomagać, rozmawiać z ludźmi chociaż jestem często nieśmiała. Na Katujemy gram od 2018.04.09 z czego wydaję mi się, że to jest spory staż mimo moich dłuższych przerw. Przechodząc do końca mojej wypowiedzi i zakończenia pierniczenia głupot to moim zdaniem zasługuję na Admina z takiej racji, że dogaduję się z ludźmi, mam w tym doświadczenie i bardzo często siedzę na serwerze w każdej wolnej chwili i myślę, że przez to jestem rozpoznawalna.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy od dnia i czasu. Pon-Pt jakoś 1,5h/3h+ Sob-Nd jakoś 3h+^.
Posiadasz mikrofon?: Tak.
Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak.
Linki do poprzednich podań: Nie posiadam, ponieważ nie pisałam podania i nie przechodziłam rekrutacji tylko dostałam się w inny sposób.
Kontakt: Steam : https://steamcommunity.com/id/szelkoffa/
Konto Prime?: Tak.

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

Ja również na tak 

+wiek

+sm

+staż

+podanie ładnie napisane 

+bardzo przyjemna osoba 

Pozdrawiam cieplutko! 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

W inny? Proszę nie zatajać informacji! Każdy z nas chce wiedzieć jak można się dostać na admina bez podania:cryingg:

Jestem na tak

Wiek, aktywność, podanie i wgl 

• Haha 2
  • Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

Uaaaa,  a ostatnio mówiła,  że nie chce :cry:

Oczywiście jestem na Tak:

+wiek

+była już adminem

+doświadczenie

+aktywna 

Buziaki mała

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na TAK.

+Podanie

+Aktywność

+Staż

+Doświadczenie

+Forum

+Wiek

Same plusy :cry:

• Uwielbiam 1
Opublikowano

No i sie posłuchała! :serduszko:

Jak najbardziej na TAK! 

+ wiek

+ sm 

+ staż

+ doświadczenie 

+ genialne podanie 

+ aktywność 

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Jestem na TAK 

+miła, 

+aktywna, 

+wiek

+podanie

Znam i sądzę, że karcok cię mile przyjmie. Powodzenia!! :) 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

No jestem na tak! 

+ wiek 

+miła 

+ kulturalna 

+ ładne podanie aż się miło czyta 

- ale GT bardzo słabe mówię o tym teraz ale da się nadrobić! 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na tak 

+wiek

+miła osóbka 

+dodatkowy admin 

- GT , ale myślę że nadrobi

+kulturalna 

+podanie :)

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem nastawiony POZYTYWNIE wobec twojego podania.

Argumenty ZA:

+ Doświadczenie

+ Wiek

+ znajomość obsługi admina 8/10 sporo

Argumenty PRZECIW:

- GT takie o ale myślę, żę będzie lepiej 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Oczywiście, że na tak i tylko wyłącznie z dwóch względów: potrzeba adminów i... potrzeba adminów.

Podanie jak najbardziej okej, sensowne.

Biorąc ogół pod uwagę, jesteś kulturalna, spokojna (w miarę XD), tylko to GT jest tragiczne, trzeba je poprawić.

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Aktywność bardzo słaba, wręcz zerowa. Ludzie mi pisali że grasz na innym koncie "wikusia" czy jakoś tak, lecz tego GT nie ma w podaniu, to też innego nie biorę pod uwagę.

Dodatkowo, jak już jesteś na serwerze, to się prawie nie udzielasz w życiu serwera (Siedzisz cicho, nie pomagasz innym graczom)

Na TeamSpeaku, nie mieliśmy okazji porozmawiać, abym cie lepiej poznał, dlatego też na temat twojego zachowania, nie mogę nic kompletnie powiedzieć.

Złóż podanie za tydzień i popraw punkty wyżej.

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.