Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam na imię Patryk i mam 17 lat (18 rocznikowo). :hi:

Od samego początku kiedy się tu pojawiłem miałem napisać to powitanie ale po prawie 7 miesiącach w końcu to robię!

Interesuję się informatyką, grami komputerowymi, piłką nożną i dobrymi imprezami :cry:

Na serwerowni KATUJEMY jestem od 9 kwietnia 2018 roku moim zdaniem jest to sporo czasu żeby się do was przywiązać.

W tamtym roku moje początki na katach przesiedziałem na serwerze Only Mirage będąc tam Administratorem.

Niestety musiałem odejść ze stanowiska jak i posiadałem sporo przerw, które wynikały z braku czasu na komputer a trzeba było zająć się w bardzo wysokim stopniu nauką.

Chciałbym wrócić na swoje stanowisko ponieważ bardzo dobrze się w tym czuje i w niedalekiej przyszłości będę ponownie startował i mam nadzieję, że się dostane.

Jestem na swój wiek dojrzałą osobą, kulturalną, pomocną, która wie jak się zachować w każdej sytuacji.

Mimo wszystko jestem zabawny, mam duże poczucie humoru i jestem zawsze pełen energii!

Mam nadzieję, że poznacie mnie od nowej odsłony i wszyscy razem będziemy się dobrze bawić!

Pozdrawiam, DeadPooL. :serduszko:

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.