Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Nick: IMean
Imię: Patryk
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/IMean /145.239.237.170:27015/ //na poprzednim koncie miałem ponad 90h.
Doświadczenie: Kilka lat temu byłem przez pół roku adminem aren 1vs1. Jestem również byłym adminem aren 1vs1 katujemy.
Znajomość sourcemoda [0/10]: Myślę, że 8.
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak, byłem.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Około 2-3 godziny, zależy od dnia.
Dlaczego Ty?: Jestem komunikatywny, mam doświadczenie, wiem jak sobie radzić z graczami. Staram się pomagać wszystkim jak tylko mogę. Wiem, jak wygląda praca admina. Biorę czynny udział w życiu forum i serwera.

Posiadasz mikrofon?: Posiadam.

Kontakt: https://steamcommunity.com/id/Kamyczekmordo/ lub pw forum.
SID: STEAM_0:1:201396255

Posiadasz konto Prime?: Tak, posiadam konto prime.
Akceptujesz regulamin admina?: Tak.
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak.

• Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

jestem na tak, mial juz admina, nie byl karany na serwerze, doswiadczenie i aktywnosc na plus

@ mayor rozumiem, jakby imen mial poniżej 10h, łamał regulamin i nie miałby nigdy admina, to wtedy faktycznie mógłbyś tak napisać, ale w tym momencie? XDD Moje powody są udowodnione jego zachowaniem, więc nie ma tu żadnej faworyzacji z mojej strony, spełnia każde wymaganie więc mam się w ogole nie wypowiadać? Jestem graczem tego serwera i chyba mam prawo obiektywnie ocenić czy nadaje się na admina. Gdyby nie spełniał wymagań to bym mu to napisał ;) 

• Uwielbiam 1
  • Bywalec
Opublikowano

Osobiście powiem tak chop miał już admina jeszcze chyba w sierpniu, nie było z nim żadnych problemów, dobrze wykonywał swoje obowiązki, był kultularny, można było z nim normalnie porozmawiać, a nie od razu wyzywać się itp GT ma dobre, upomina graczy kiedy jest to potrzebne, przestrzega regulaminu serwera, no ale właśnie ten VAC psuje tu dosyć sporo.. Osobiście wg. mnie używanie cheatów jest na poziomie IQ -10, ale nie wiem tak szczerze za co dostałeś blokadę. Zrezygnowałes z admina i to było słuszne, nie wymyślałeś itp. Tak podsumowując, powinien on dostać mimo to drugą szansę i z pewnością byłby on takim samym adminem jakim był, czyli przyjaznym, opanowanym i skorym do pomocy. JESTEM NA TAK 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jak jestem na serwie dajesz duzo zgloszen na u@ jak zaycznalem tu grac byles fresh adminem. Nie mam zadnego ale co do twojej "pracy" jako admina, ale ten VAC no sorki lubie Cie jako gracza.

Jestem na NIE 

• Wrr 1
Opublikowano

Na Tak

+wiek

+sm
+doświadczenie

+aktywność na serwerz

+pomocny

Tak jak u góry koledzy wyjaśnili nie było z nim żadnych problemów gt tygodniowe zawsze wyrabiał,nie wdawał się w żadne konflikty, z dość dużą dokładnością banował ludzi i potrafił odróżniać zwykłego gracza od cheatera.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

tak samo jak @ xSneakYx

praktycznie na kazdego gracza z nowszym kontem leci od Ciebie zgloszenie, ciagle ktos wh, aim, a wchodze specjalnie na specta i 3/4 z nich jest czysta, zbyt pochopnie oceniasz innych graczy.

poza tym to

jak dla mnie

-/+ wiek

+dlaczego ty

+sm

- jak jestem na serwerze to rzadko kiedy sie udzielasz, widze na teamspeaku ze siedzisz z @ highway, najczęściej, wiec pewnie skupiasz sie na rozmowie z kolegą niż na serwerze, ale pewnie jakbys mial admina to by sie to zmienilo;)

wielki MINUS - VAC. ;> 

lubie jako gracza, dla mnie NEUTRAL, z przewagą na nie.

@ adikadik

nie jestes juz adminem wiec nie czuje sie jakims bostwem ktory moze robic co tylko chce.

za kazde obrazliwe slowo w strone kogokolwiek, nawet do Twojego kolegi bedziesz przeze mnie karany.

gdy nie ma mnie na serwerze zawsze mnie wyzywasz, wiec gdy wszedłeś na serwer ostatnio na mapie dust64, ładnie powiedziałem "siema adik, słyszałem że mnie za plecami wyzywasz, więc jak chcesz to wejdź na teamspeaka i to wyjaśnimy" na co dostałem odpowiedz "ty jestes dla mnie kretynem, nie mam z toba o czym rozmawiać"

dostales wtedy muta, po czym toczyłes dalsza walke na czacie, zamiast wejsc na ts i porozmawiac jak chłop z chłopem.

pisałeś że mam wiecej wrogow w administracji, @ mayor siedział wtedy ze mną na teamspeaku i @ hot man i opowiedziana byla cala sytuacja, dostales tylko gaga, zamiast bana.

dzisiaj wchodzisz na serwer mowiac "szanowna administracjo mam pytanie, a glownie do wspanialego administratora young igi, co ty odp***** pod tymi podaniami, jesteś najwiekszym pajacem a IMean był tutaj wspaniałym adminem" 

Nie będę tolerował takich obelg w moją stronę, nie będę Cię wiecznie upominać, mutować, czy też gagować.

Coś ci we mnie nie pasuje, to zatrzymaj to dla siebie, albo powyzywaj mnie z kimś na teamspeaku, a nie na serwerze, bo takiego bydła tutaj nie potrzebujemy. Troszkę się zapomniałeś i za dużo sobie pozwalasz.

Co do muta bez powodu, poszły dziś 2 muty na szybko, za puszczanie muzyki i były one do końca mapy a nie na zawsze, gdyż ludzie mieli dziwne nicki i musiałbym pisać status i ich szukać, na serwerze było za dużo osób a 5 innych już się darło wyłącz to, więc zrobiłem to za pomocą !admin, gdzie powód nie wyskakuje.

Pozdrawiam. Kolejnym razem również nie będzie taryfy ulgowej. :)

@edit2

nie wszedłeś ze mną w żadną potyczke słowną bo najzwyczajniej Ci nie odpowiedziałem.

chcesz coś wytłumaczyć to masz od tego teamspeak na którym siedze ciągle gdy jestem na arenie, a nie serwer.

@ostatniedit

widze ze nie mamy o czym rozmawiać.za co daje te bany? pierwszego bana dostales ode mnie Ty mniejszego niz perma, zawsze mutuje za obraze Z UPOMNIENIEM, za mikrofon przed mutacja UPOMINAM, za rush/kampienie UPOMINAM.

Nigdy nikogo nie zbanowalem za rush/kampienie, zawsze leca kicki, wiec nie wiem skad ty masz te"bany za nic, muty i gagi"

Wejdz na forum i sprawdz czy jest na mnie jakas skarga. Co do pośmiania sie na serwerze, to jestes najbardziej toksycznym graczem jakiego znam, więc nie da się niestety z Tobą pośmiać. A co do mnie to mam czasami po 5 zaproszeń dziennie od graczy na steam, a jak tylko wchodze to jest co tam jak tam igi?

Więc nie wiem skąd masz te informacje na temat mojej nielubianej osobowości.

Na koniec tylko o tym "gadaniem za plecami" na moj temat. Napisaly mi to 3 osoby, dwie z nich sa bylymi adminami.

Koniec tematu nie mam czasu sie rozpisywać więcej na bezsensowny temat, zapraszam na teamspeaka, bo to chyba nie temat od wyjaśniania sobie czegokolwiek. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

NA TAK

+GT

+doświadczenie

+znajomość graczy, administracji

+wiek

+SM

+Dlaczego ty

Chłopak popełnił błąd i dostał tego VAC'a, ale każdy zasługuję na drugą szansę i moim zdaniem mu się ona należy. Za czasów kiedy pełnił rolę admina, był on moim zdaniem najlepszym i najbardziej kompetentnym administratorem. I chyba ludzie, którzy grali w tamtym czasie mogą to potwierdzić, co zrobił @ KubeN.

A co do niesamowitego admina @ young igi. To co ten gościu wyprawia to się w głowie nie mieści. Przykładowo: wszedłem z nim w potyczkę słowną, a ten kolega wlepia mi bana.  W taryfikatorze pisze tak - 8. Wyzywanie, obrażanie innych - upomnienie / mute lub gag / ban od 10 min do 7 dni. No to za co ten ban? Ostatnio wchodzę na server, a gość do mnie, że jak chce się z nim wyzywać to mam wejść na TS, czyli była to zwykła prowokacja. A 10 minut później jak napisałem na czacie zdanie "masz tu więcej wrogów niż ja" gość daje mi gaga z powodem 'prowokacja'. OK? XD Jest jeszcze wiele ciekawych rzeczy, które ten "admin" wyczynia. Np. często daje perm muty nie wpisując powodu. Ja rozumiem, że jak ktoś puści muzykę należy go uciszyć, ale żeby od razu perm mutem? A, i najlepsze. Szanowny young igi ostatnio zagroził mi, że on jest teraz adminem i jak będę wchodził na server to nie będę mieć łatwego życia. XDDD Bez pozdrowien dla tego gościa.

A, dla IMean'a duże TAK!

@edit @ young igi

"Nie będę cię wiecznie upominać i gagować", a kiedy ty mnie upomniałeś? Ja nie przypominam sobie takiej sytuacji. Ty nigdy nikogo nie upominasz, tylko od razu mutujesz,banujesz. Co do muta na mapie dust64 - nie odniosłem się do tego, bo był prawidłowy i się z nim zgadzam - chociaż sam mnie do tego sprowokowałeś. A co do walki na czacie(XD)? Obejrzyj demo może i zobacz co ja pisałem, a nie wygadujesz na forum jakieś kocopoły. Według ciebie słowa "masz więcej wrogów niż ja" jest prowokacją? Co do dzisiejszej sytuacji. Nie powiedziałem "co ty odpier****sz", tylko "co ty wypisujesz" i nie powiedziałem, że IMean jest "wspaniały" tylko, że był najbardziej kompetentnym adminem na serverze w przeciwieństwie do ciebie. A z gadaniem za plecami na serverze to ty sobie coś uroiłeś. Co ty myślisz, że jesteś gwiazdą, że będę o tobie gadać cały czas. Taka rzecz zdarzyła się RAZ - a nie "gdy nie ma mnie na serwerze zawsze mnie wyzywasz" - i była to rozmowa z innym administratorem na twój temat. "Troszkę za dużo sobie pozwalasz" ???? Chłopie ja na tym serverze gram na ruski rok i aktualnie o wiele rzadziej udzielam się na czacie głosowym z powodu takiego, że community servera się popsuło i ciężko z kimś nawiązać konwersacje, albo się pośmiać. I każdy admin, który jest tu dłużej niż 2 miesiące może to potwierdzić, że o wiele przyjemniej się grało te 2-3 miesiące temu. AAA i na koniec, ja sobie (i nie tylko ja) wchodzę na innym koncie raz kiedyś na server i widzę co ty robisz. Za co ty dajesz muty,gagi,bany więc weź tu nie gadaj, że takich rzeczy nie robisz. Może te dziś były na sesje- OK my bad, ale stary XD Nie oszukujmy się :D

@ostatni edit @ young igi

"A co do mnie to mam czasami po 5 zaproszeń dziennie od graczy na steam, a jak tylko wchodze to jest co tam jak tam igi?" XDDDD?

No i co to wnosi do naszej rozmowy/dyskusji? Czy może chciałeś się pochwalić jakim fame'em serverowym jesteś? Dalej - 

"Na koniec tylko o tym "gadaniem za plecami na moj temat. Napisaly mi to 3 osoby, dwie z nich sa bylymi adminami." Jak wiesz lepiej co mówię ja sam to spoko, ok. "jestes najbardziej toksycznym graczem jakiego znam, więc nie da się niestety z Tobą pośmiać." - wiadomo, że najspokojnieszym graczem nie jestem, ale to co wypisujesz, że jestem najbardziej toksyczny to już hit. Ja nie pamiętam kiedy ja na serverze kogoś obrażałem oprócz twojej osoby i byłego chętnego na admina (tsukasy). Ale druga część zdania rozbawiła mnie najbardziej. Ze mna nie da się pośmiać? No jak to przeczytałem myślałem, że spadnę z krzesła. Chłopaczku widać, że jeszcze tu króciutko grasz i za przeproszeniem ch**a wiesz o serverze. A i jeszcze bo tak się domagasz tej rozmowy na TS. JA JESTEM NA TS DZIEŃ w DZIEŃ, tylko o czym, po co ja mam z tobą rozmawiać? Ja wszystko co sądzę na twój temat powiedziałem/napisałem dziś. I co wejdziemy na kanał TS i zacznie się wyzywanie? To nie ma sensu. Ja chcę tylko dać do zrozumienia innym, że ty po prostu nie nadajesz się na to stanowisko. Aha i przypomniałem sobie, że jeszcze mi coś mówiłeś na tej mapce dust64, że już admina nie mam i coś tam coś tam. Nie pamiętam dokładnie. Słuchaj, ja zrezygnowałem z bycia administratorem bo nie chciałem razem z taką osobą jak ty współpracować w jednej administracji. Kończę twój temat. ELO!

• Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

@ IMean podanie przyjmuję. Trochę namieszałeś z tą blokadą vac, ale zasługujesz na drugą szansę. Pamiętaj, trzeciej nie będzie!

• Lubię to! 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podaniezaakceptowane.png

Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. 

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.