Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W państwach niewyznaniowych, jak najbardziej, płatne przez osobę poddającą się eutanazji.

W państwach wyznaniowych, to trochę sprzeczne z wyznaniem tego państwa (religią, zasady jej).

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Jak dla mnie jest to kwestia bardzo prosta - nieuleczalne choroby w ostatnim stadium, śpiączki powyżej np. roku i inne ciężkie przypadki oczywiście za wolą chorego lub bez jego woli np. w czasie śpiączki, jeśli samemu sie stwierdzi, ze np juz mu dosyć np. w wieku 90 lat., Jak najbardziej za. 

Edit: a patrząc na społeczeństwo, to niektórym by się przymusowa przydała.

• Lubię to! 3
  • Zasłużony
Opublikowano

W mojej opinii powinna byc legalna, tak samo jak aborcja.

Opublikowano

Powinna być legalna. Przykładowo wiedząc, że osoba umrze, lecz bardzo cierpi - za swoją świadomą zgodą powinna dostać zastrzyk.

• Lubię to! 1
Opublikowano

tylko jesli bierze sie pod uwage osoby o podeszłym wieku, ktore bardzo cierpia fizycznie, czytalem na guglach i wyszlo mi ze pewna osoba chciala to uczynic bo miala depresje to nie ma takiej opcji. 

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Według mnie powinna być legalna gdyż nie którzy bardzo cierpią z powodu chorób a po co się męczyć ?

Opublikowano

Powinna byc legalna ale tylko i wyłacznie w określonych przypadkach, jako ostateczność i wola chorego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.