Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

wywiad3.png.3b2e35cf574578dc1b24c1ba34c96c04.png

Wywiad z @ martini

[R] - redaktor

[O] - odpowiadający

[R] - Hejka! Cieszę się, że wyraziłeś zgodę na udział w kolejnym wywiadzie. Dzięki moim dzisiejszym pytaniom i twoim odpowiedziom, użytkownicy powinni poznać Cię nieco lepiej niż dotychczas. Jesteś gotowy? 

[O] - Hejka! Od urodzenia.:default_happy:

[R] - Super! Rozpoczynając, przedstaw się Nam wszystkim proszę, napisz jak się nazywasz, ile masz lat oraz gdzie mieszkasz, może być orientacyjnie.

[O] - Nazywam się Mariusz, mam 20 lat (jeszcze) i pochodzę z Mazowsza.:default_smile:

[R] - Masz (jeszcze) 20 lat, czyżbyś w najbliższym czasie obchodził swoje kolejne urodziny czy chcesz jedynie podkreślić swoją młodość?:default_biggrin:

[O] - Urodziny obchodzę 1 maja, a te "jeszcze" podkreśla, tak jak wspomniałaś, moją młodość, bo to już końcówka lat, w których można się "bawić".

[R] - Datę Twoich urodzin wszyscy na pewno zapamiętamy haha. Dlaczego uważasz, że to już końcówka takich lat? Coś się wydarzy? Masz jakiś powód, żeby tak uważać?

[O] - Uważam tak, ponieważ za 2-3 lata (powiedzmy) już zacznie się "poważne życie", tzn. praca itp.

[R] - Rozumiem, skoro praca dopiero się zacznie, mogę wnioskować, że dalej się uczysz. Mam rację? Jeśli tak, opowiedz Nam trochę o tej edukacji.

[O] - Dobrze rozumiesz, jestem studentem informatyki. Powiem tak, nie jest łatwo, czasami trzeba się sporo pouczyć, ale jak się do czegoś dąży, trzeba się poświęcać.

[R] - Informatyka? Co sprawiło, że zdecydowałeś się iść właśnie w tym kierunku? Pasja, ciekawość, a może zarobki?

[O] - Hmm, myślę, że właśnie pasja, od małego lubiłem się "bawić" w programowaniu. Wiadomo, nie zawsze wychodziło, ale kształtowałem się w tym kierunku.

[R] - Skoro to Twoja pasja to muszę zadać to pytanie. Jaka jest Twoja wymarzona praca? Wiążesz ją z informatyką?

[O] - Chciałbym, ale co z tego wyjdzie, to już czas pokaże.:default_smile:

[R] - Mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży i będziesz pracował w wymarzonym zawodzie. Co robisz poza nauką? Masz jakieś inne pasje, hobby? 

[O] - Też mam taką nadzieję. Co do innego hobby to chyba tylko granie w gry.:default_happy:

[R] - Hmm, kto by się spodziewał! W jakie grasz najczęściej? Są takie, które sprawiają, że tracisz poczucie czasu?

[O] - Jest tylko 1 taka gra, CS:GO i tylko w nią gram.

[R] - To dzięki niej trafiłeś na Katujemy.eu czy może historia związana z Twoim początkiem na sieci jest inna? Opowiedz Nam o niej.

[O] - Moja historia jest bardzo długa. Zaczęła się dawno temu, gdzie poznałem Dudnesa na jednej z sieci, następnie ta sieć upadła, ale kontakt został. Po jakimś czasie Dudnes postanowił założyć swoją sieć i zaprosił mnie do pomocy, zgodziłem się i tak jakoś leciało. Następnie Dudnes wyjechał z kraju i nie miał już tyle czasu co kiedyś, więc postanowił zamknąć sieć. Dopiero w 2014 roku postanowił znowu postawić sieć i jest to właśnie Katujemy.eu. Od października 2k14 minęło już sporo czasu, były wzloty i upadki, ale cały czas ta sieć trwa. Staliśmy się jedną wielką rodziną.:default_smile:

[R] - Ciekawa historia! Jesteś jedną z nielicznych osób, które są na sieci niezmiennie od samego początku. Co do Twoich ostatnich słów, zgadzam się, jesteśmy jedną wielką rodziną. Na forum pełnisz funkcję globalnego moderatora, skąd decyzja o podjęciu takiego stanowiska?

[O] - To nie była moja decyzja, zaczynałem od moderatora jak każdy, po jakimś okresie czasu zostałem po prostu awansowany.

[R] - Po tak długim Twoim stażu, jak i włożonej pracy w rozwój forum wiadomym jest, że musiałeś zostać nagrodzony. Wiążesz swoją dalszą przyszłość z forum czy masz może jakieś inne plany?

[O] - Brak żadnych planów, będę dopóki sieć będzie, chyba, że dostanę bana.:default_biggrin:

[R] - Oby nie, ale wszystko jest możliwe. Przejdźmy teraz do trochę milszego tematu. Jestem ciekawa jakie masz marzenia, które jest Twoim głównym, a jakie udało Ci się już spełnić?

[O] - Nie mam aktualnie żadnych marzeń. Co do spełnionych to w sumie na tę chwilę nic mi nie przychodzi do głowy.

[R] - Zbyt wiele się nie dowiedzieliśmy, cóż, nic nie szkodzi. W takim razie odpowiedz Nam w jaki sposób najbardziej się relaksujesz bądź odpoczywasz?

[O] - Relaksuję się spotykając się ze znajomymi, odpoczywam jak śpię lub gram.:default_happy:

[R] - Przejdźmy teraz do strefy kuchennej. Jakie jest Twoje ulubione danie? Potrafisz je sam sporządzać?

[O] - Moje ulubione danie? Właściwie to nie mam ulubionego, ale bardzo lubię pizzę, kebaba, spaghetti i mogę tak wymieniać bez końca. Najczęściej przyrządzam sobie spaghetti.

[R] - Widzę, że gustujemy podobnie haha. Tym smakowitym akcentem docieramy do końca tego wywiadu. Chciałabym Ci bardzo podziękować za poświęcony czas i chęci do odpowiadania na moje pytania. Myślę, że forumowicze dzięki nim dowiedzą się o Tobie więcej niż mieli okazję do tej pory. Chciałbyś coś dodać? Może chcesz kogoś pozdrowić?

[O] - Chciałbym pozdrowić @ Dudnes, @`happy, @ Nikt.serduszko.gif, @ Ptychu, @ Karcok, @ Skiper, @ Petrektt i wielu wielu innych, a w szczególności Ciebie. Wiem, że nie tak sobie wyobrażałaś ten wywiad, lecz czas tylko na tyle mi pozwolił.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Fajnie, fajnie, szkoda, że nie się nie rozpisałeś bardziej Martynka. Pozdrawiam :serduszko:

• Uwielbiam 1
Opublikowano
4 minuty temu, Karcok napisał:

Najlepszy redaktor ;) @ Awika.

Super wywiad +

O, o, dokładnie zgadzam się.

:serduszko:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Według mnie wieje trochę nudą, nic konkretnego się nie dowiedzieliśmy. Skoro mieliście mało czasu, może lepiej byłoby przełożyć wywiad na inny termin. 

Takie mocne 3/10.

• Legenda
Opublikowano
1 godzinę temu, Jeanette vi Rey napisał:

Według mnie wieje trochę nudą, nic konkretnego się nie dowiedzieliśmy. Skoro mieliście mało czasu, może lepiej byłoby przełożyć wywiad na inny termin. 

Takie mocne 3/10.

To się nazywa docenienie czyjejś pracy ! Ogromny + Leci, oby tak dalej ;)

P.S Wieje trochę ironią.....

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano
1 godzinę temu, Karcok napisał:

To się nazywa docenienie czyjejś pracy ! Ogromny + Leci, oby tak dalej ;)

P.S Wieje trochę ironią.....

Po to są komentarze, aby wyrazić swoją opinię na dany temat. Uważam tak, a nie inaczej. Po cóż mam kłamać i mówić jak bardzo mi się podoba wywiad skoro to nic nie wniesie?

• Legenda
Opublikowano

Mi również wydaje się, jak @ Jeanette vi Rey, że wieje trochę nudą, wywiad nie ma tego 'flow' co poprzednie. Czytasz kawałek i za chwilę meh. Brakuje mi szybkich strzałów mimo swojego banału były chociaż jakimś wzbogaceniem. Plusik i tak leci. :) 

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.