Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: czak

Opis sytuacji: Zacznijmy od przejścia do podania w którym się wypowiedziałem link:https://katujemy.eu/topic/28537-podanie-na-admina/?tab=comments#comment-174266. Po pierwsze, brak jakiegokolwiek ostrzeżenia pod moją wypowiedzią. Po drugie, nie tylko ja ww. poście nie zastosowałem się do zasady "3 powodów pod podaniem".

Powód: SPAM

Dowody: Wszystko widać tutaj - https://katujemy.eu/topic/28537-podanie-na-admina/?tab=comments#comment-174266 jeżeli powyższy dowód nie wystarczy, oddalam do regulaminu forum.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego odwołania.

Edit. Tak dla jasności. Chciałem się odwołać od Warna, a nie skarżyć się na czaka. 

• Haha 1
  • Wow 1
  • Zasłużony
Opublikowano

@ Dudnes

Dnia 14.02.2015 o 11:31, Dudnes napisał:

§4 Ostrzeżenia na forum.

• Polityka dotycząca ostrzeżeń jest następująca: za przewinienia łamiące regulamin forum, administratorzy i moderatorzy będą udzielać upomnienia słowne w postaci notatki w poście oraz dodawać ostrzeżenie, jeżeli zajdzie taka potrzeba. Niektóre posty mogą zostać od razu usunięte, autor posta zostanie poinformowany.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nie piszemy bezsensownych odpowiedzi w wątkach (np. żal, eh, lol, omg itd).
Jeżeli wypowiadasz się w jakimkolwiek podaniu, musisz podać 3 argumenty dlaczego jesteś na tak bądź nie.
Pisz zawsze na temat - nie offtopicuj. Sprawy między drugą osobą załatwiacie  prywatnie.

So..... Peciu :P

Polityka dotycząca ostrzeżeń jest następująca: za przewinienia łamiące regulamin forum, administratorzy i moderatorzy będą udzielać upomnienia słowne w postaci notatki w poście oraz dodawać ostrzeżenie, jeżeli zajdzie taka potrzeba. Niektóre posty mogą zostać od razu usunięte, autor posta zostanie poinformowany.

Interpretuję to w taki sposób, iż osoby uprawnione nie muszą dawać notki "+1 brak argumentów" co innego jeśli w grę wchodzi upomnienie słowne. Druga rzecz, jesteś opiekunem z nie małym stażem a więc sprawą oczywistą jest to, że musisz znać ten regulamin więc po co notka słowna? 

Nie wiem czy ten jak mu... @ AxaDaksi^_^ czy jakoś też dostał warna. Jeśli tak to obowiązki moderatora ogarnięte w 100% jeśli nie to należy upomnieć @ czak za brak sprawiedliwości w wymierzaniu kary.

• Zasłużony
Opublikowano

Nawet gdyby to był Administrator/Technik/Global Mod upomnienie słowne się należy. @ AxaDaksi^_^ nie dostał owego warna w takim razie uważam, że warn jest nie zasadny i powinien zostać jak najbardziej zdjęty.

• Legenda
Opublikowano

I co? Liczysz, że mi zabiorą za to Moda czy jak? Podania nie umiesz argumentować i nawet skargi jak widać nie.

Faktycznie, nie upomniałem słownie - jak dla mnie taka forma w tym przypadku nie miała najmniejszego sensu, bo kolega po prostu chciał nie wiem, za świecić wpisując "XD"?

Resztę wspomniał @ TaohackAtomówka

@ AxaDaksi^_^ nie dostał ode mnie warna, skoro ma dostać, to zrobi to inny mod/admin.

Czekam dobrowolnie na karę. Pozdrawiam.

• Haha 1
  • Wow 1
  • Zasłużony
Opublikowano

@ czak myślę, że to tylko odwołanie od ww. warna. Nie ma co rzucać od razu takimi tekstami jak "Liczysz na to, że strace moda?". @ AxaDaksi^_^ powinien dostać notkę z treścią "Podaj 3 powody, użyj opcji edytuj. Słowne" bądź coś w tym stylu. Myślę, że jeżeli obaj by taką notatkę by dostali nie było by owego problemu.

#Edit

@ czak co tu dużo argumentować, wszystko dosłownie widać "czarno na białym"

@ Dudnes do twojej opinii, zamykam.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Właściciel
Opublikowano

Trzymając się regulaminu rzeczywiście powinna być notatka upominająca. Jednak patrząc na to z drugiej strony jednym postem "XD" złamałeś kilka pkt regulaminu, między innymi

Nie piszemy bezsensownych odpowiedzi w wątkach (np. żal, eh, lol, omg itd).
Jeżeli wypowiadasz się w jakimkolwiek podaniu, musisz podać 3 argumenty dlaczego jesteś na tak bądź nie.

Ostrzeżenie oczywiście zdejmuje, trzeba będzie pomyśleć nad zmianą regulaminu aby w przyszłości uniknąć takich sytuacji jak ta. Według mnie takie posty powinny być od razu karane ostrzeżeniem bez wcześniejszego upomnienia, bez urazy @ Petrektt ale to ewidentny spam.

@ czak czyste konto, brak jakiegokolwiek ostrzeżenia.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zamkniety.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 1 miesiąc temu...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.