Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

@ ST0MP Nadal nie odpowiedziałeś na pytanie ...... Po co w takim razie ten post ?

Hmmm strzał jednoznaczny mój nawyk jest taki że kiedy wstaje to od razu odpalam komputer :P

@ ST0MP Przyjąłem kapitanie :)

• Haha 2
  • Premium
Opublikowano

Kiedy w grze Pubg mobile mój mózg automatycznie doprowadza mnie do top 10 nie ma wyjątków i dzieje się to zawsze & _&

Opublikowano

Jak idę chodnikiem, to staram się nie chodzić po liniach :cry:

Zawsze słodzę 3 łyżeczki.

• Donator
Opublikowano

Nie wiem czy można zaliczyć do nawyków, ale bardzo się rozkładam na łóżku podczas snu, gdy śpię na mniejszym od swojego to często spadam. (Kiedyś nabilam sobie guza na głowie) 

Ps. Pozdrowienia dla mojego chłopaka, który śpi zazwyczaj bez kołdry i na skrawku łóżka xD

Poza tym pijam bardzo dużo herbaty, mam swój 0,5l kubek i potrafię czasem wypić ok. 8 takich kubków, szczególnie podczas nauki lub gier. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zbyt często używam słowa "możliwe".

Gdy jadę miejską i walnę cichego zabójcę, to mówię głośno "czujesz to?" Po czym wszyscy inni z automatu biorą głęboki wdech i wąchają mojego  cuchnącego pierda.

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.