Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet nie wiecie jak mi jest ciężko, ale niestety muszę :(.Chciałbym się z wami pożegnać ze względu na problemy życia prywatnego.Miło było się od was uczyć gry, spędzać z wami wspólnie czas (350 godzin) na serwerze dd2. Dziękuje za wspólne śmianie się za to , że mogłem na was liczyć w smutku i szczęściu za to , że z wami czułem jakbym zupełnie nie grał z obcymi ludźmi a jak z rodziną :D za to , że z wami mogłem pogadać o moich problemach i zawsze mnie pocieszaliście @ MaRviN @ TPS @ Zawiszak? o was mowa ;D

Nie przejmujcie się będę z wami pisał na chatboxie :O :D

W szczególności chciałbym się pożegnać z graczami @ TPS @ ♥Karo♥ @ Gosia ?! @ Zawiszak? @ Palewroty @ MaRviN @ Elwis1916 @ Ruda.(wcale nie taka ruda :D) @Cudowna (masz inny nick ale nie wiem jak go napisać XD :O) @Misio_Fazi @ Ejdrien. @ Lux @Kulson! @ czak @ KubeN @ Bodzio @ Twixmax @ Szafa @ changes @ Groobylolo@ NDS PATO ! jeżeli o kimś zapomniałem to bardzo przepraszam :O.

• Przykro mi 5
Opublikowano

Cudowna no bywa :/ ale jeszcze wróce o ile będziesz za te5-6 miesiecy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.